Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Az Index.hu Zrt. a Magyar Fejlődésért Alapítvány tulajdonába került

Mediainfo  Tegnap 09:28 Gazdaság 

A Magyar Fejlődésért Alapítvány kizárólagos tulajdonába került az Index.hu internetes hírportált kiadó részvénytársaság - közölte Bodolai László ügyvéd, az alapítvány kurátora a honlapon.

Független az Index!

Magyar Idők  17.04.25 08:00 Vélemény 

Az utóbbi napok szenzációja, hogy az Indexet ­megvette a Simicska Lajos-közeli Pro-Ráta Holding, majd továbbadta a Magyar Fejlődésért Alapítványnak (MFA). Az MFA alapítója és egyetlen döntéshozója Bodolai László, aki húsz éve ügyvédje az Indexnek.

Simicska bekebelezte az Indexet

Lokál  17.04.24 00:01 Belföld 

Simicska Lajosé lett az Index. Az oligarcha már 2014 óta rendelkezett vételi opcióval a portál tulajdonjogára. A birodalmához tartozó Pro-Ráta Holding Zrt. most érvényesítette jogát, és a lapot üzemeltető céget eladta az ezer szállal Simicskához köthető Magyar Fejlődésért Alapítványnak.

„Dühösek vagyunk, de függetlenek” – írja az Index főszerkesztője

Propeller  17.04.22 11:22 Belföld  Holding

Terjedelmes cikkben világítja meg Dudás Gergely, az Index főszerkesztője a lap eladásának körülményeit és a jelenlegi tulajdonosi felállást (az Index.hu Zrt. 100%-os tulajdoni hányadát a Magyar Nemzetben és a HírTv-ben is érdekeltséggel bíró Pro-Ráta Holding Zrt.-hez került, amely azt a „Magyar Fejlődésért Alapítványra ruházta). A záró…

Simicska leghűségesebb embere lett a vezérigazgató az Indexnél

Az Indexet tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány mögött álló Nanga Parbat Zrt. vezérigazgatója Tóth Marianna lett.

Simicska leghűségesebb embere vezérigazgató lett az Indexnél

A Hvg.hu? írta meg pénteken, hogy az Indexet tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány mögött álló Nanga Parbat Zrt. vezérigazgatója Tóth Marianna lett. Ő évtizedek óta Simicska egyik leghűségesebb embere, sőt sokak szerint azt lehet mondani, hogy a leghűségesebb. Számtalan cégét vezette, hosszú idő óta szolgálja ki az időközben…

Simicska embere is megjelenik az Index új tulajdonosát alapító cégben

24  17.04.21 17:07 Belföld  4 hír a témában

Tóth Marianna, a Magyar Nemzet társügyvezetője lesz a NP Nanga Parbat Zrt. vezérigazgatója. Ez a cég alapította meg korábban a Magyar Fejlődésért Alapítványt, ami azután az Index tulajdonosa lett.

Újabb Simicska-ember bukkant fel az Index környékén

Tóth Mariannát, Simicska Lajos régi emberét tették meg annak az NP Nanga Parbat Zrt.-nek a vezérigazgatójává, amely a Magyar Fejlődésért Alapítvány mögött áll. Ez szerezte meg e héten Spéder Zoltántól az Index.hu-t.

Egy pakisztáni hegycsúcsról nevezték el az Indexet tulajdonló alapítványt

888  17.04.21 08:28 Belföld 

A strómangyanús pénzügyi ügyletet is lebonyolító Magyar Fejlődésért Alapítványt létrehozó céget a Nanga Parbatról, a világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsáról nevezték el.

Simicska unokaöccse az Index tulajdonosának igazgatóságában

Az M1 aktuális csatorna csütörtök esti Híradójában felidézték: a hírportál maga közölte, hogy egy alapítvány tulajdonába került. Hárman alkotják a Magyar Fejlődésért Alapítvány igazgatóságát: Nagy Ajtony Csaba ügyvéd, Kereszty Gábor közgazdász és Bodolai László ügyvéd. Nagy Ajtony Csaba Simicska Lajos rokona, egészen pontosan az…

Új tulajdonosa van az Indexnek

A Magyar Fejlődésért Alapítvány kizárólagos tulajdonába került csütörtökön az Index.hu internetes hírportált kiadó részvénytársaság – közölte Bodolai László ügyvéd, az alapítvány kurátora a honlapon.

Új tulajdonosa lett az index.hu-nak

Híradó  17.04.20 20:02 Belföld  19 hír a témában

A Magyar Fejlődésért Alapítvány kizárólagos tulajdonába került az index.hu internetes hírportált kiadó részvénytársaság.

Eladták az Indexet

HírTV  17.04.20 19:08 Belföld  4 hír a témában

Az egyik leglátogatottabb internetes portál az idén márciusban alapított Magyar Fejlődésért Alapítványé lett.

Simicska Lajosé az Index, lehívta az opcióját

Origo  17.04.20 19:01 Belföld 

Közleményben jelentette be az Index.hu Zrt., hogy mostantól nem Spéder Zoltán a tulajdonos, hanem egy bizonyos Magyar Fejlődésért Alapítvány. A közleményből mintegy mellékesen kiderül azonban, hogy már eddig sem Spéder irányított, hanem opciós jogát érvényesítve a Simicska Lajoshoz köthető Pro-Ráta Holding Zrt. Simicska most - a…

Alapítványi tulajdonba került az Index.hu Zrt.

A Magyar Fejlődésért Alapítvány közleménye: