Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megindult az LG G4 Nougat frissítése

NapiDroid
-
  Ma 08:24 Mobiltech 

Még márciusban írtunk róla, hogy az LG G4 csak valamikor a negyedik negyedévben kaphatja meg az Android 7.0-t, de már most felbukkant a két éves csúcsmodell legújabb frissítése. Az LG G4 Nougat szoftvere egyelőre Dél-Koreában érhető el, és csak az LG Bridge alkalmazáson keresztül. A következő modellek érintettek jelenleg:  F500S,…

A nap fotója: kerékbilincset kapott az úthenger

HVG
-
  Ma 08:24 Autó-motor 

A szabály az szabály, amit be kell tartani. Még akkor is, ha nem személyautóról, hanem úthengerről van szó.

Mennyit pénzt kapnak az úszóvébé magyar sztárjai?

Napi
-
  Ma 08:23 Gazdaság 

Az egyéni világbajnoki címért 2,5 millió forint jár.

Rákaptak a kártyára a cégek

Rohamos növekedésnek indult az elmúlt bő két évben az üzleti bankkártyák piaca. A bővülés azért is figyelemre méltó, mert közben a teljes magyarországi kártyapiac stagnált.

900 millió forint, és a tiéd is lehet New York egyik legmenőbb tetőtere

Player
-
  Ma 08:21 Otthon 

Mintha egy kis nyaraló lenne a lapostetőn. De ez csak a látszat.

Vezető politikus házánál robbantottak Kabulban

Az öngyilkos merényletben legalább 24 ember meghalt és 42 megsebesült.

Itt vannak a friss adatok, ennyit lehet keresni szakmunkásként

A második negyedévben újabb 2 százalékkal, éves összehasonlításban pedig 17 százalékkal nőtt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére - derül ki a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. közel 7 ezer béradatot feldolgozó elemzéséből.

Munkaadói igény mutatkozik a nyugdíjasok szaktudására

Már ezen a héten elindulhat az első nyugdíjas-szövetkezet, melybe azok jelentkezhetnek, akik a nyugdíj mellet is dolgozni szeretnének; akár anyagi megfontolásból, akár a felesleges energiák leadása miatt.

NAV figyelő, 29. hét: bejelenteni a bejelentőt

Adó
-
  Ma 08:18 Belföld 

A pénzmosás elleni szabályok szigorodásáról, s sok más egyébről tájékoztatott múlt héten a NAV. 

Az elektromobilitásba fektet az MVM Csoport

NRGreport
-
  Ma 08:18 Gazdaság 

Ahhoz, hogy komoly piaci szereplővé váljunk, már most be kell lépni az elektromobilitás területére – mondta az NRGreportnak Bujáki Zsolt, az MVM Partner Zrt. Értéknövelt Szolgáltatások Igazgatóságának vezetője. A cég szálloda- és élelmiszerláncokkal együttműködve telepít elektromos töltőket, de szeretne integrált szolgáltatásokat is nyújtani a…

Brutális leépítésbe kezd a Ladát gyártó orosz vállalat

Az AvtoVaz járműgyártó idén és jövőre összesen mintegy 8 ezer dolgozójától válik meg költségcsökkentési és szerkezetátalakítási programja keretében.

A nyugdíjasoknak üzent a kormány

A nyugdíjasok szaktudása és tapasztalata érték, ezért is fontos, hogy munkához segítsék azokat, akik nyugdíj mellett szeretnének dolgozni - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt, a nyugdíjas-szövetkezetekkel kapcsolatban a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott az M1 hétfő reggeli műsorában.

Hatodik helyen zárt a magyar női rögbiválogatott Esztergomban

infoVáros
-
  Ma 08:16 Megyei  Esztergom

Összességében a hatodik helyen zárt a magyar női hetes rögbiválogatott az Európa-bajnoki második osztályban, miután a divízió második, esztergomi tornáján a kilencedik helyen végzett.

Bónuszt kapnak a beszervezők

Egyelőre nem segített a munkaerőhiányon sem a magán-, sem az állami szektorban a bérrendezés, ezért egyre több vállalat úgynevezett toborzási bónusszal próbál munkaerőt szerezni, a MÁV-nál például 35 ezer forint jár annak a dolgozónak, akinek sikerül új munkavállalót beszerveznie a vasúttársasághoz - írta a Magyar Idők hétfőn.