Szigorú változás jön: a kenyér összetevőit érinti

24
-
  17.06.19 16:59 Életmód 

Az egészséges táplálkozást tekintve mindenképpen jó hír.

15 kapcsolódó hír

Pár nap, és megváltoznak a kenyér összetevői Magyarországon

Lájk Startlap
-
  17.06.19 10:12 Színes 

Ezentúl nem lehet sunnyogni azzal, hogy csak nyomokban tesznek egészséges összetevőt egy-egy termékbe, a reform kenyér pedig egyre reformabb lesz. Olyan változások jönnek a hazai kenyerek világában, amik az egészséges táplálkozás irányába tolják el az arányokat.  A Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai 2017.…

Megszűnik a házi kenyér

HáziPatika
-
  17.06.20 05:30 Recept 

Komoly változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai.

Csütörtöktől még kevesebb sót lehet a kenyérbe tenni, és betiltják a „házi kenyér” megnevezést

444
-
  17.06.19 13:23 Gazdaság 

Június 22-től változnak az élelmiszerkönyv előírásai.,

Megváltoznak a kenyerek, mutatjuk, mit kell tudni az új verziókról

Femcafe
-
  17.06.19 15:05 Recept 

Az új előírások értelmében egyes termékek összetevői drasztikusan megváltoznak.

Csütörtöktől gyökeresen megváltozhat az életünk: másmilyen lesz a kenyér

Agrárszektor
-
  17.06.19 11:51 Gazdaság 

Nagy mértékben megváltozik a kenyerek összetevőinek aránya június 22-től. Módosulnak a rozskenyér, a teljes kiörlésű kenyér, a Graham és tönkölykenyér, valamint a kézműves kenyerek összetevői is.

Élelmiszer-szabályozás: jobb lesz a kenyér hó végétől

Piac és Profit
-
  17.06.19 12:30 Gazdaság 

Komoly változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A 2017. június 22-én hatályba lépő szabályozás értelmében az egyes termékek összetevőinek arányát lényegesen meg kell emelni annak érdekében, hogy az emberek valóban jó minőségű kenyerekhez jussanak hozzá.…

Nagy változás jön a kenyereknél, erre figyeljen!

Inforádió
-
  17.06.19 08:50 Belföld 

Komoly változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A június 22-én hatályba lépő szabályozás értelmében az egyes termékek összetevőinek arányát lényegesen meg kell emelni annak érdekében, hogy az emberek valóban jó minőségű kenyerekhez jussanak hozzá.…

Bekeményítenek csütörtöktől a kenyérpiacon, itt vannak az új szabályok

HVG
-
  17.06.19 10:37 Gazdaság 

Torták, virslik, kenyerek – a Magyar Élelmiszerkönyv vonatkozó módosításai szerint idén ezen élelmiszereknél szigorítják az összetételre vonatkozó előírásokat. Június 22-étől, csütörtöktől érvényes az új kenyérszabályozás.

Napokon belül nagy változás jön a magyar kenyereknél

Blikk
-
  17.06.19 09:23 Belföld 

Új előírások lépnek életbe a kenyerek készítésére vonatkozólag a Magyar Élelmiszerkönyv új szabályzása szerint. A változások 2017. június 22-től lépnek hatályba. Várhatóan megugranak a kenyér és a péktermékek árai.

Nagyon megváltozik a kenyér csütörtöktől

Mindmegette
-
  17.06.19 12:00 Életmód 

Komoly változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A június 22-én hatályba lépő szabályozás értelmében a kenyerek összetevőinek arányát lényegesen meg kell változtatni. Ludwig Klára, a JÓkenyér pékmestere úgy látja, hogy jövőben a vásárló tényleg azt kapja,…

Megváltozik több kenyérfajta összetevőjének aránya

Feol
-
  17.06.19 18:48 Megyei 

Fejér megye - Június 22-én lép hatályba az új Magyar Élelmiszerkönyv, amelyet még tavaly decemberben módosítottak. Az új szabályozás értelmében a kenyér összetevőinek arányai fognak megváltozni, például csökkenti a só tartalmát.

Pékszövetség: nem drágul a kenyér, de finomabb lesz

Origo
-
  17.06.19 16:00 Gazdaság 

Csütörtöktől életbe lépnek a Magyar Élelmiszerkönyv pékárukra vonatkozó előírásai.

Jó hír, az összetétel változása miatt nem lesz drágább a kenyér

Dehir
-
  17.06.19 13:43 Belföld 

A Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai csütörtökön lépnek hatályba. A rozskenyerekben például az eddigi 40 százalékról 60 százalékra kell növelni a rozstartalmat, a rozsos kenyérnél pedig 15,1 százalékról 30 százalékra kell emelni a rozstartalmat. A legnagyobb változás a teljes kiőrlésű kenyereknél várható, június 22. után…

Csütörtöktől jelentősen javul a kenyerek minősége

Propeller
-
  17.06.19 10:47 Belföld 

Nagy változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A 2017. június 22-én, csütörtökön hatályba lépő szabályozás értelmében az egyes termékek összetevőinek arányát lényegesen meg kell emelni annak érdekében, hogy a vásárlók valóban jó minőségű kenyerekhez…