Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.

Milliárdos kutatás-fejlesztés egy miskolci kutatói központban

Híradó  17.03.20 14:35 Gazdaság 

A miskolci Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. pályázaton elnyert másfél milliárd forintból kutatási, fejlesztési és innovációs projektek fejlesztését kezdi meg.

3 kapcsolódó hír

Komoly beruházás indult Gödöllőn

Napi  17.03.20 17:35 Gazdaság 

Agrárinformatikai felsőoktatási és ipari együttműködési központ épül Gödöllőn, a beruházásra 1,48 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Szent István Egyetem vezette konzorcium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap keretéből - közölte a Szent István Egyetem.

Pálinkás József a magyar-francia tudományos együttműködések fejlesztéséről tárgyalt Párizsban

Innoportal  17.03.19 16:06 Gazdaság 

Franciaország részéről megvan a támogatás Magyarország irányába, de a következő időben is jelentős munkát kell befektetni ahhoz, hogy a magyar kutatás-fejlesztés egésze és a szegedi ELI lézerközpont sikeres vállalkozás legyen – mondta Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) elnöke a francia…

Másfél milliárd forintos támogatásból agrárinformatikai központ épül Gödöllőn

Trademagazin  17.03.20 10:02 Gazdaság 

Agrárinformatikai felsőoktatási és ipari együttműködési központ épül Gödöllőn, a beruházásra 1,48 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Szent István Egyetem vezette konzorcium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs The post Másfél milliárd forintos támogatásból agrárinformatikai központ épül Gödöllőn appeared first on…