Mexikó visszaszólt Trumpnak, nem fognak fizetni a falért

Kitekintő  17.01.12 09:33 Külföld 

Mexikó nem fizet a Donald Trump által ígért falért, amelyet elképzelése szerint az Egyesült Államok a déli határra építene - szögezte le szerdán Enrique Pena Nieto mexikói elnök.

12 kapcsolódó hír

Mexikó visszaszólt Trumpnak: Nem fizetnek a falért

ATV  17.01.12 06:55 Külföld 

Mexikó nem fizet a Donald Trump által ígért falért, amelyet elképzelése szerint az Egyesült Államok a déli határra építene - szögezte le szerdán Enrique Pena Nieto mexikói elnök a megválasztott amerikai államfő sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva.

Mexikó nem fizet Trump faláért

Híradó  17.01.12 06:54 Külföld 

Mexikó nem fizet a Donald Trump által ígért falért, amelyet elképzelése szerint az Egyesült Államok a déli határra építene.

Mexikó visszaszólt Trumpnak

NLCafé  17.01.12 07:56 Külföld 

Mexikó nem hajlandó fizetni a Donald Trump által ígért falért, amelyet elképzelése szerint az Egyesült Államok a déli határára építene.

Trump így adja át vállalatbirodalmát

Inforádió  17.01.11 21:18 Külföld 

Donald Trump, az Egyesült Államok megválasztott elnöke minden idők legnagyobb munkahelyteremtőjének nevezte magát, s úgy vélte, hogy ha Putyin orosz elnök kedveli őt, akkor az nem teher, hanem előny is lehet. Szerdai sajtótájékoztatóján Trump bejelentette azt is, hogy két fiának adja át vállalatbirodalmát.

Mexikó nem fizet a falért

MNO  17.01.12 07:56 Külföld 

Enrique Pena Nieto elnök Trump kereskedelmet érintő terveire is reagált.

Enrique Pena Nieto: nem fizetünk

OrientPress  17.01.12 08:36 Külföld 

Mexikó nem fizet a Donald Trump által ígért falért, amelyet elképzelése szerint az Egyesült Államok a déli határra építene – szögezte le szerdán Enrique Pena Nieto mexikói elnök, a megválasztott amerikai államfő sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva.

Trump: Moszkva állhat a számítógépes támadások mögött

Krónika  17.01.11 21:14 Határtalan 

Donald Trump, az Egyesült Államok megválasztott elnöke minden idők legnagyobb munkahelyteremtőjének nevezte magát, s úgy vélte, ha Putyin orosz elnök kedveli őt, akkor az nem teher, hanem előny is lehet.Kategória: Külföld