Zámbó Jimmy hírek

Ismert személy › Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy fűt-fát ígért Nyertes Zsuzsának

15.05.23 11:24

A 14 éve elhunyt énekesről még mostanában is bukkannak fel új történetek. Most például az, hogy nős emberként kinek csapta a szelet.

Sosem hallott Zámbó Jimmy dalok kerültek elő

15.05.11 09:13

A legendás énekes első kiadója évekig tartogatott egy lemezre való Jimmy-számot, amit idén megjelentetnek.

Sosem hallott Zámbó Jimmy dalok kerültek elő

15.05.11 06:32

A legendás énekes első kiadója évekig tartogatott egy lemezre való Jimmy-számot, amit idén megjelentetnek.

Zámbó Krisztián: sok dolgot megbántam

15.04.22 18:04

Jimmy legidősebb fia végleg lezárta az ügyet volt kedvesével, és új életet szeretne kezdeni. Azt mondta, sok döntése miatt haragszik magára, több dolgot is megbánt, ezeken azonban már nem tud változtatni, inkább elengedi őket. Egészségesen akar…

Zámbó Krisztián: lehiggadtam

15.04.01 21:21

Jimmy elsőszülött fiának, Krisztiánnak és kedvesének, Takács Zsuzsinak a románcát hónapokig követhették nyomon a tévénézők az Édes Életben. A fiatalok ránézésre egy nagyon boldog párt alkottak, a látszat azonban ezúttal is csalt.

A Jimmy Hotel séfje lesz Zámbó Krisztián

15.04.01 10:16

Zámbó Krisztián képtelen egy fenékkel két lovat megülni, bármennyire is szeretne egyszerre énekléssel és szakácskodással foglalkozni.

Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei

15.03.17 15:38

Zámbó Krisztián félresikerült nyilatkozata és a rázúduló kommentek miatt kitört a háború Zámbó Jimmy két volt felesége között. Azzal vádolták […] The post Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei appeared first on RCNews.

Zámbó Edit kiosztotta Jimmy fiát

15.03.06 03:33

Az özvegy szerint a fiú az apja nevéből él, a hátán kapaszkodik felfelé, ami szégyenletes dolog. A kritikát hallva az énekes megszeppent.

A(z) "Zámbó Jimmy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Zámbó Krisztián együtt bulizott volt barátnőjével

Zámbó Krisztián volt barátnője, Zsuzsi tett ki a Facebookra közös képet, ami szerint elég jóban lehet most is a volt szerelmespár – írja a Bors.

Budapest

Melyik Csepeli hentest ajánlanátok?

A héten arról kérdeztünk titeket, hogy szerettek, illetve szoktatok-e hentesnél enni. A hentesnél evés már-már divat lett, ami a Hentesnél evők baráti köre Facebook-oldal népszerűségén is látszik, ahol egyébként sok-sok információt…

Esemény

Elhunyt Dennis Sheehan, a U2 turnéinak menedzsere

Elhunyt Dennis Sheehan, aki több mint harminc éven át volt a U2 együttes turnéinak menedzsere - közölte a Vatiety.com.

Magyar település

Damu állítja: Vad szex után összeverték egymást Tímeával

Budapest — Damu Roland a könyvében részletesen ír a Palácsik Tímeával (ma Vajna Tímea – a szerk.) való viharos viszonyáról, és megismerhetjük az ő verzióját arról az esetről, amelyért négy és fél év letöltendő börtönre ítélte a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló