Zámbó Jimmy hírek

Ismert személy › Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy fűt-fát ígért Nyertes Zsuzsának

15.05.23 11:24

A 14 éve elhunyt énekesről még mostanában is bukkannak fel új történetek. Most például az, hogy nős emberként kinek csapta a szelet.

Sosem hallott Zámbó Jimmy dalok kerültek elő

15.05.11 06:32

A legendás énekes első kiadója évekig tartogatott egy lemezre való Jimmy-számot, amit idén megjelentetnek.

Zámbó Krisztián: sok dolgot megbántam

15.04.22 18:04

Jimmy legidősebb fia végleg lezárta az ügyet volt kedvesével, és új életet szeretne kezdeni. Azt mondta, sok döntése miatt haragszik magára, több dolgot is megbánt, ezeken azonban már nem tud változtatni, inkább elengedi őket. Egészségesen akar…

Zámbó Krisztián: lehiggadtam

15.04.01 21:21

Jimmy elsőszülött fiának, Krisztiánnak és kedvesének, Takács Zsuzsinak a románcát hónapokig követhették nyomon a tévénézők az Édes Életben. A fiatalok ránézésre egy nagyon boldog párt alkottak, a látszat azonban ezúttal is csalt.

A Jimmy Hotel séfje lesz Zámbó Krisztián

15.04.01 10:16

Zámbó Krisztián képtelen egy fenékkel két lovat megülni, bármennyire is szeretne egyszerre énekléssel és szakácskodással foglalkozni.

Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei

15.03.17 15:38

Zámbó Krisztián félresikerült nyilatkozata és a rázúduló kommentek miatt kitört a háború Zámbó Jimmy két volt felesége között. Azzal vádolták […] The post Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei appeared first on RCNews.

Zámbó Edit kiosztotta Jimmy fiát

15.03.06 03:33

Az özvegy szerint a fiú az apja nevéből él, a hátán kapaszkodik felfelé, ami szégyenletes dolog. A kritikát hallva az énekes megszeppent.

A(z) "Zámbó Jimmy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Durva balesetet szenvedett Zámbó Krisztián

Egy hajszálon múlt Zámbó Krisztián élete. A fiatal énekes éppen Szigetszentmiklósról tartott hazafelé, amikor elkapta az ítélet idő. Kicsi és

Budapest

Itt vannak a legjobb videók a csepeli épületrobbantásról

Szombaton 15 órakor felrobbantották a Dunapack Kft. csepeli papírgyárának épületét. A munkát épületbontási és robbantási engedély birtokában végezték el, és a látványos detonációra a környékbelieket előre figyelmeztették. Így…

Magyar település

Menekültek nélkül csak úgy hussannak át a határon a Railjetek

Bécs és Budapest felől is menetrend szerint közlekednek a vonatok, zökkenőmentesen lépik át a határt - közölte a MÁV. Menekültek azonban nem ülnek rajta.

Ország

US Open: egy korábbi világelső már búcsúzott is

A hetedik helyen kiemelt Ana Ivanovics már a US Open első fordulójában kiesett. A korábbi világelső szerb teniszezőt a szlovák Dominika Cibulková győzte le három szettben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló