Zámbó Jimmy

Ismert személy › Zámbó Jimmy

Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei

15.03.17 15:38

Zámbó Krisztián félresikerült nyilatkozata és a rázúduló kommentek miatt kitört a háború Zámbó Jimmy két volt felesége között. Azzal vádolták […] The post Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei appeared first on RCNews.

Zámbó Edit kiosztotta Jimmy fiát

15.03.06 03:33

Az özvegy szerint a fiú az apja nevéből él, a hátán kapaszkodik felfelé, ami szégyenletes dolog. A kritikát hallva az énekes megszeppent.

Peter Srámek: Imádtam a stílusát

15.03.02 21:16

A Rising Star felfedezettje soha nem jön úgy Magyarországra, hogy az első útja ne Zámbó Jimmy nyughelyéhez vezessen, egy csokor sárga rózsával. Peter Srámek évek óta gyűjt mindent, aminek köze van a 2001-ben elhunyt énekeshez. Az édesanyja,…

Már a Kiskegyed is Simicskáról ír

15.02.16 19:51

Médiatörténeti esemény, hogy a holnap megjelenő Kiskegyed írt vezércikket Simicska Lajosról, a "puritán milliárdosról". Simicska fiatalkori képe olyan sztároké mellett szerepel, mint Lilu, Molnár Anikó, Détár Enikő vagy Zámbó Jimmy.

Zámbó Krisztián: Most már tudni akarom az igazat apám haláláról

15.02.05 09:43

Az énekes arra szólította fel a volt csepeli rendőrfőkapitányt, hogy mesélje el a teljes igazságot, a Jimmy halálát övező találgatásokról.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Levetkőzött Zámbó Krisztián exe!

Foghatta a fejét Zámbó Krisztián, amikor meglátta volt kedvese képeit a rajongói oldalán, Takács Zsuzsi ugyanis szívdöglesztően néz ki fehérneműben. […] The post Levetkőzött Zámbó Krisztián exe! appeared first on RCNews.

Magyar település

Felhős vasárnap várható

Nyugatról érkeznek a felhők, de több-kevesebb napsütés mindenhol várható. A Dunántúl keleti részén és a Budapest környékén erősödhet meg a nyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet vasárnap 14 fok körül alakulhat. (MTI)

Budapest

Így járnak a csepeli éjszakai buszok a nyári időszámításban

Március 28-áról 29-ére (szombatról vasárnapra) virradó éjjel áttérünk a nyári időszámításra, ezért vasárnap hajnalban 2 órakor az órákat 3 órára kell előreállítani. Az óraátállítás miatt a BKK éjszakai járatai hajnali 2 és 3 óra…

Ország

Csak szlovák pártokkal működik együtt a Most-Híd

Bugár Béla pártelnök tájékoztatása szerint a pozsonyi tanácskozáson a parlamenti választásokra való felkészülés, ezen belül az esetleges politikai partnereikkel történő együttműködés lehetőségei, valamint a párt idei…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló