Zámbó Jimmy hírek

Ismert személy › Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy fűt-fát ígért Nyertes Zsuzsának

15.05.23 11:24

A 14 éve elhunyt énekesről még mostanában is bukkannak fel új történetek. Most például az, hogy nős emberként kinek csapta a szelet.

Sosem hallott Zámbó Jimmy dalok kerültek elő

15.05.11 06:32

A legendás énekes első kiadója évekig tartogatott egy lemezre való Jimmy-számot, amit idén megjelentetnek.

Zámbó Krisztián: sok dolgot megbántam

15.04.22 18:04

Jimmy legidősebb fia végleg lezárta az ügyet volt kedvesével, és új életet szeretne kezdeni. Azt mondta, sok döntése miatt haragszik magára, több dolgot is megbánt, ezeken azonban már nem tud változtatni, inkább elengedi őket. Egészségesen akar…

Zámbó Krisztián: lehiggadtam

15.04.01 21:21

Jimmy elsőszülött fiának, Krisztiánnak és kedvesének, Takács Zsuzsinak a románcát hónapokig követhették nyomon a tévénézők az Édes Életben. A fiatalok ránézésre egy nagyon boldog párt alkottak, a látszat azonban ezúttal is csalt.

A Jimmy Hotel séfje lesz Zámbó Krisztián

15.04.01 10:16

Zámbó Krisztián képtelen egy fenékkel két lovat megülni, bármennyire is szeretne egyszerre énekléssel és szakácskodással foglalkozni.

Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei

15.03.17 15:38

Zámbó Krisztián félresikerült nyilatkozata és a rázúduló kommentek miatt kitört a háború Zámbó Jimmy két volt felesége között. Azzal vádolták […] The post Egymásnak estek Zámbó Jimmy volt feleségei appeared first on RCNews.

Zámbó Edit kiosztotta Jimmy fiát

15.03.06 03:33

Az özvegy szerint a fiú az apja nevéből él, a hátán kapaszkodik felfelé, ami szégyenletes dolog. A kritikát hallva az énekes megszeppent.

A(z) "Zámbó Jimmy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Durva balesetet szenvedett Zámbó Krisztián

Egy hajszálon múlt Zámbó Krisztián élete. A fiatal énekes éppen Szigetszentmiklósról tartott hazafelé, amikor elkapta az ítélet idő. Kicsi és

Budapest

Itt vannak az újabb fotók a csepeli óvoda udvarán kiásott háborús bunkerről

Kissé ijesztő látványt nyújt az a világháborús betonbunker, amelyet az egyik felújítás alatt álló csepeli óvoda udvarán ástak ki. A Csepel.hu a dolgozóktól úgy tudja, hogy a menedékhelyet 1942-ben építették, később betemették, a…

Magyar település

Óbudán hamarosan lejár a türelmi idő, büntetik az ingyenparkolást - térkép

Óbuda külső részein továbbra is ingyenes lesz a parkolás, a belső területeken viszont hétköznap reggel 8 órától este 6 óráig fizetni kell majd. Pénteken indult a fizetős rendszer, szeptembertől büntetnek is.

Ország

Felminősítette Szlovákiát a Standard & Poor's

Felminősítette Szlovákia eddig is elsőrendű befektetői államadós-besorolását pénteken a Standard & Poor's, mindenekelőtt a szlovák gazdaság javuló növekedési kilátásaival indokolva a lépést.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló