Bezár

Zámbó Jimmy

Ismert személy › Zámbó Jimmy

Zámbó Krisztián: Nem voltam minden nap részeg

14.11.15 07:54

Zámbó Jimmy elsőszülött fia elismeri, hogy komoly gondjai adódtak az italozgatással, hiszen a hétvégéit általában pálinkázással töltötte. Krisztián úgy érezte, a szesz segíti csak igazán a kikapcsolódásban.

Nem áll szóba szerelmével Zámbó Krisztián

14.10.17 11:44

Jimmy fia néhány napja elköltözött otthonról, mert Zsuzsi szexi fotósorozatot készíttetett magáról.

Zámbó Krisztián: elfogadtuk Edit új párját

14.10.03 11:03

A Zámbó család elfogadta Edit asszony új szerelmét, a kétgyermekes elvált férfit - értesült a Blikk. Jimmy testvérei, és elsőszülött fia, Krisztián is egyetért abban, hogy az élet nem állhat meg és az özvegynek is tovább kellett lépnie."Boldog vagyok, hogy…

Zámbó Jimmy egykori kedvese igent mondana

14.10.01 12:59

Zámbó Jimmy egykori nagy szerelme, Háfra Mari vidéki lányként került fel a pesti éjszakába dolgozni. Jazz-balettra és néptáncra járt, folyamatosan képezte magát. Majd fotósok és divattervezők láttak benne fantáziát, így indult a manöken-pályafutása.

Csepel legújabb díszpolgára: Zámbó Jimmy

14.09.30 07:24

A csepeli önkormányzat posztumusz díszpolgári címmel tüntette ki Zámbó Jimmyt. A kitüntetést szeptember 27-én vehette át a művész édesanyja, a Jimmy emlékére rendezett gálaesten a Munkásotthonban. Borbély Lénárd alpolgármester kiemelte,…

Díszpolgár lett Zámbó Jimmy

14.09.29 09:15

Az elárverezett aranylemezéből befolyt összegből pedig egy beteg kislányt támogatnak.

Zámbó Jimmy ma Csepel díszpolgára lett

14.09.27 23:07

Posztumusz díszpolgári címmel tüntette ki Zámbó Jimmyt a csepeli önkormányzat képviselő-testülete. A titulust ma (szombaton) este, a Jimmy emlékére megtartott gálaesten vette át a művész édesanyja Borbély Lénárd alpolgármestertől.

Régi Zámbó Jimmy dalok kerültek elő

14.09.22 18:09

A király halála után 13 évvel végre lezárult az a jogi procedúra, aminek köszönhetően két új lemez is napvilágot lát hamarosan.

Hihetetlen! Tényleg ennyit keresett halála óta Zámbó Jimmy?

14.09.19 16:54

Zámbó Jimmy halála óta csaknem 350 ezer lemezét adták el. A lap információi szerint Jimmy lemezeit 13 évvel halála után is folyamatosan utánnyomják, mert az elsőtől az utolsóig mindegyik egyformán kelendő. Amíg élt, kétmillió...

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Zámbó Krisztián: kiveszekedtük magunkat

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzsi mozgalmas év elé néznek: a lagzira és első gyermekük érkezésére is felkészültek. Az Édes Életből ismert párok közül többen szakítottak, ám ők jól bírták a kamera előtti szereplést.

Magyar település

Dunaújváros PASE: folytatás a Honvéd ellen

Dunaújváros - Péntek este 19 órakor az OTP Bank Liga NB I előrehozott első tavaszi fordulójában a Budapest Honvéd együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Budapest

Felborult a Csepeli átjárón hajnalban

A XX. kerületben ment neki a szalagkorlátnak, majd egy betontalapzatnak a Csepeli átjáró felől érkező autón. A beton annyira megdobta, hogy felborult. A sofőr a helyszínen életét vesztette.

Márka

Gaál Noémi negyven felett vállalna babát

A TV2 időjósa és párja, Miklós gyerek nélkül, immár tíz éve boldogok.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló