Bezár

X-Faktor

Kultúra és szórakozás › X-Faktor

Bepucsítva hangol a szombati X-Faktorra Tóth Gabi

Ma 06:51

Tóth Gabi nagyon készül a 2014-es X-Faktor szombati, harmadik élő show-jára. A tehetségkutató egyetlen női mentora (aki az említett fotón is elképesztően szexi) meglehetősen érdekes módját választotta a műsorra való hangolódásnak:

29 esküvői fotó, amit kínosabb végignézni, mint az X-Faktort

Tegnap 12:18

Magyarázatot ne keress, a fotós biztos úgy gondolta, hogy az unokák majd jót röhögnek a képeken. Abban hiba nem lesz...

Ennyi mindent csinálhatna az X-Faktor helyett

14.10.30 15:18

Több mint három órát vesz el az életünkből az élő adás, infografikán mutatjuk be, milyen sok idő ez.

X-Faktor: visszalép Szabó Ricsi?

14.10.30 08:21

Antibiotikumokat kap és próbára is csak nézelődni járhat Szabó Ricsi, mert a hangszálait pihentetnie kell. Az sem biztos, hogy meggyógyul a szombati élőshow-ra.

Versenyt hirdetnek az X-Faktor sztárjai

14.10.29 16:00

A Tha Shudras rajzpályázatot hirdet a rajongói között. A feladat a csapattagok megrajzolása, a legjobb alkotást beküldőnek pedig páros belépőt adnak ajándékba a következő élő show-ra.

Andelic Jonathan a Biblia szerint él

14.10.29 14:12

Andelic Jonathan az idei X-Faktor talán legtitokzatosabb személyisége. A Magyar Pünkösdi Egyház közösségéhez tartozó, huszonnyolc éves énekes őszintén vallott a Borsnak nőkről, szerelemről és a hitről.

Jakab-Péter Izabella erre nem gondolt

14.10.29 08:03

Jakab-Péter Izabella Erdélyből érkezett az X-Faktor válogatójába. Korábban részt vett az Erdély Hangja versenyen egy együttessel, így nem ismeretlen számára az énekversenyek világa. Ennek ellenére, amikor először kellett a mentorok elé kiállnia,…

Szabó Zsófi még most sem fogja fel

14.10.28 07:39

A dzsungelkaland után pár nappal Szabó Zsófi már az X-Faktor második élő show-jában műsorvezetőként mutatkozott be Istenes Bence oldalán. "Megérkeztem Dél-Afrikából, hajnalig végignéztem az első X-Faktor adását, reggel már itt voltam a…

Ilyés Jenifer: Vetkőzést nem vállalok!

14.10.27 14:18

Budapest – Az X-Faktor második élő adásában Szikora Róbert mentoráltjától, Ilyés Jenifertől búcsúzhattak a nézők, aki hétfő reggel szerkesztőségünkben a legbizalmasabb kérdésekre is őszintén felelt.

Beszólt zsűritársainak Szikora Róbert

14.10.27 06:21

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője, Tóth Andi bombázóként jelent meg a színpadon a szombati adásban, azonban ez nem mindenkinek tetszett. Szikora Róbert megvédte mentoráltját.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
X-Factor Vineri 31 Octombrie 2014 sezonul 4 episodul 7Summer of '69Double X #sunset #colorful #perugia #silhouette #xfactorX-Factor Vineri 24 Octombrie 2014 Editia 6 Online
Loki Bảo Long bỏ thi X-Factor vì tái phát bệnh trầm cảmX Factor & Got Talent PartyX Factor & Got Talent PartyX Factor & Got Talent PartyThí sinh mồ côi của X-Factor dành dụm từng đồng để ra single

Kapcsolódó témák

Ismert személy

A Barca védőjét meglepte csapattársa pofonja

A héten lett nyilvánosságra hozva az a 23-as lista, amelyből kikerül a FIFA Aranylabda győztese - meglepetésre nincs ott a jelöltek között az FC Barcelona sztárja, Luis Suárez.

Márka

Szerződést szeghetett Bódi Sylvi

Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című realityjében Bódi Sylvi több alkalommal is látható volt félmeztelenül vagy ruha nélkül, ezzel pedig vélhetően megszegte szerződését a Playboy magazinnal.

Ismert személy

Bepucsítva hangol a szombati X-Faktorra Tóth Gabi

Tóth Gabi nagyon készül a 2014-es X-Faktor szombati, harmadik élő show-jára. A tehetségkutató egyetlen női mentora (aki az említett fotón is elképesztően szexi) meglehetősen érdekes módját választotta a műsorra való…

Ismert személy

Dzsungel: az alkoholhoz menekült Krasznai Tünde

Krasznai Tünde az afrikai dzsungelben töltött utolsó estéjén alaposan a pohár fenekére nézett.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló