Bezár

X-Faktor

Kultúra és szórakozás › X-Faktor

Antal Timi alaposan ráijesztett párjára

14.09.17 18:03

Az X-Faktor felfedezettje idén szerezte meg jogosítványát, és máris történt egy kisebb malőr vele. Parkolás közben útjába került egy oszlop..."Tolatás közben meghúztam a kocsi oldalát, ahol most egy nagy horpadás látható" - magyarázta Antal Timi, akinek a…

Szeretne meglepetést okozni az X-Faktorban a tatabányai szekuritis

14.09.17 16:27

Az X-Faktor zsűrijének egyöntetű jóváhagyásával jutott tovább a táborba a Vértes Center biztonsági őre. Ádám Attila, alias MC. Attika elmondta: tudunk még meglepetést okozni!

Ilyen mellkasszőrrel ragadnának rád a csajok!

14.09.17 12:02

A londoni sztárfodrász, Daniel Johnson vágott már hajat a brit X Factor versenyzőinek, az angol labdarúgó-válogatott játékosainak és számos hírességnek. Most azonban úgy gondolta, valami egészen másba vágja az ollóját: a mellkasszőr ihlette meg.

Tolvai Reni: Ő soha nem ellenezte

14.09.16 07:27

Tolvai Reni a 2012-es VIVA Comet-gálán nagy port kavart extrém ruhájával. Az X-Faktor felfedezettjéről nemrég készült egy szexi fotósorozat legújabb dala, a Behind the scenes apropóján. Vajon mit szól ehhez párja, Kállay-Saunders András?

Porig alázták anyacsatornáján és anyaműsorában Tóth Marcit!

14.09.14 17:26

Geszti Péter szerzeményével esett ki az X-Faktor első mentoros válogatójából a tavaly élő showban szereplő Tóth Marci és egykori csapata az OtherLine. A negyedik szériában tizenegyedik helyezett versenyző mellett Pál Benjámin sem volt ismeretlen…

Megfenyegették Tóth Gabit

14.09.13 15:12

Hörcher László a tavalyi X-Faktor válogatóján is kiakasztotta a mentorokat, miután összetörte gitárját a színpadon, most viszont nagyon is túllőtt a célon.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Armin MalikićArmin MalikićBea MillerBea MillerBea Miller
Bea MillerStacey SolomonStacey SolomonStacey SolomonArmin Malikić

Kapcsolódó témák

Ismert személy

A Barátok közt sztárja még nincs rá felkészülve

Seprenyi László egy ideje párkapcsolatban él, azonban a házasság és a családalapítás még nem szerepel a tervei között. A Barátok közt szereplője nemrég néhány napot Stuttgartban töltött.

Márka

Ők mennek Afrikába – Teljes a Celeb vagyok, ments ki innen! névsora

Vége a találgatásoknak és a pletykáknak, végre kiderült, ki az a 20 magyar híresség, akit az RTL Klub száműz túlélő show-jába.

Ismert személy

Tóth Gabi jól bírja a nehézségeket

Az énekesnő életében most valóban összejött minden. Nemrég szakított, a szülei bejelentették, hogy válnak, és megműtötték az édesanyját.

Ismert személy

Krasznai Tünde nem fogja titkolni

Az X-Faktor felfedezettje azt mondja, nem szégyelli, hogy évekkel ezelőtt mivel kereste a kenyerét, hiszen ez is hozzá tartozik a múltjához.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló