Bezár

Vatikán

Ország › Vatikán

Több mint százezer gyerekpornó felvétel volt a letartóztatott főpap gépén

14.09.26 17:21

Súlyosbította a Józef Wesolowski volt nunciusssal szembeni vádakat az, hogy a Vatikánban kedden letartóztatott volt pap számítógépein pedopornográf fotók és videók tömegét találták a Corriere della Sera olasz napilap értesülése szerint.

Az egyház türelmes, de kitartó politikát folytatott a kommunizmus alatt

14.09.26 17:21

A Vatikánnak a második világháború utáni kelet-európai politikájáról rendezett nemzetközi konferenciát pénteken a Római Magyar Akadémia (RMA), az eseményt Dominique Mamberti érsek, vatikáni külügyminiszter nyitotta meg.

Pedofíliával vádolt papot vettek őrizetbe a Vatikánban

14.09.23 21:58

Ferenc pápa beleegyezésével letartóztattak egy pedofíliával vádolt volt nunciust a Vatikánban, ő a legmagasabb rangú vatikáni személy, aki ellen ilyen címen vádat emeltek.

Albániába érkezett Ferenc pápa

14.09.21 11:21

Albániába érkezett vasárnap Ferenc pápa, aki a Vatikán tájékoztatása szerint első - Olaszországon kívüli - európai látogatásával támogatni akarja a balkáni ország európai integrációját.

Ismét a Vatikánt fenyegetik a dzsihadisták

14.09.20 10:42

Megerősítették a biztonsági intézkedéseket a római Szent Péter téren és a Vatikán környékén azt követően, hogy az olasz titkosszolgálat merénylet veszélyét jelezte az Iszlám Állam részéről.

Ferenc pápa az európai baloldal politikusait fogadta

14.09.18 17:03

Az európai gazdasági válságról és a szegénységről beszélt egymással Ferenc pápa és Alexisz Ciprasz, a Sziriza görög szélsőbaloldali párt vezetője csütörtökön a Vatikánban

Heisler András találkozott a pápával

14.09.18 06:57

A nemzetközi politikai helyzetről, a világban dúló konfliktusokról és a keresztények üldözéséről is szó volt Ferenc pápa és a Zsidó Világkongresszus (WJC) küldöttségének szerda esti vatikáni találkozóján.

Bíborosok nemet mondanak a pápának

14.09.17 11:12

Ferenc pápával szembeni állásfoglalásnak számít az a könyv, amellyel a Vatikán néhány jelentős bíborosa nemet mondott az elvált, majd polgárilag újraházasodó hívők megáldoztatására, ami az egyházfő által októberre meghirdetett püspöki szinódus…

Az IS le akarja vadászni a pápát

14.09.16 16:42

Állítja Irak vatikáni nagykövete. A muszlim többségű Albániába készülő Ferenc pápa ennek ellenére nem kér extra biztonsági embereket.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
P5020742Róma - Szent Péter-bazilika - sekrestyeRóma - Szent Péter-bazilikaRóma - Szent Péter-bazilikaRóma - Szent Péter-bazilika
Róma - Szent Péter-bazilikaRóma - Szent Péter-bazilikaRóma - Szent Péter-bazilikaRóma - Szent Péter-bazilikaRoma Basilica di San Pietro - 1900

Kapcsolódó témák

Ország

Feltárják a fáraó főlovászának sírját

Olasz és spanyol kutatók múlt hét pénteken megkezdték a hat hónappal ezelőtt felfedezett thébai síremlék feltárásához szükséges előkészületeket.

Ismert személy

Ferenc pápa lehet a befutó a béke Nobel-díjra

Murakami Haruki japán író és Ferenc pápa állt az élen szerdán a legnagyobb fogadóirodáknál az irodalmi, illetve a béke Nobel-díj esélyesei közül.

Megye

Kosár: Somogyi Olaszországban folytatja - sajtóhír

Az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatától távozó center, Somogyi Gergely az olasz A2 ligában folytatja a pályafutását – jelentette Twitterén David Pick szakíró.

Közélet

A mangroveerdők gyors pusztulására figyelmeztet az ENSZ

Évente 6 és 42 milliárd dollár közötti kárt okoz a világ mangroveerdőségeinek gyors ütemű pusztulása az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) szerint.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló