Vas hírek

Megye › Vas

A legmagasabb árvízvédelmi fokozatot rendelték el a Rába egy szakaszán

14.09.14 03:48

A legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Rába szentgotthárdi szakaszán. A határhoz közeli töltés és a vasútvonal találkozásánál a vízügyi szakemberek a töltéshiányos részeket homokzsákokkal erősítik, ezért a…

Góltalanság - Bajban a Haladás

14.09.13 19:47

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Szombathelyi Haladás 2-0-ra kikapott a Honvédtól. Hét meccsen három gólt rúgtunk, ez édeskevés.

Rocchi megtudta, mi az az NB I

14.09.13 19:24

Április óta nem szerzett egynél több gólt bajnoki meccsen a Haladás, és ezen még a frissen igazolt olasz sztár, Tommaso Rocchi sem segített: ezúttal a Honvéd nullázta le a szombathelyieket.

Kampányidőszakban nincs olyan dolog, amit ne lehetne lelkesen átadni

14.09.13 16:28

Szombathely polgármestere, Puskás Tivadar például a Váci Mihály iskola legmélyebb bugyraiba is betekintett, hogy tényleg mindent rendesen sikerült-e felújítani. További képek az átadás-átvételről a nyugat.hu cikkében.

Megyei II. U21 - Szoros, gólgazdag mérkőzések

14.09.13 15:34

Vas megye - A megyei II. osztály Sárvári-, Szombathelyi- és Körmendi-csoportjában az U21-es alakulatok is pályára léptek múlt hétvégén.

Veres András: hiszünk a szeretet erejében

14.09.13 13:36

A szeretet fontosságát hangsúlyozta Veres András szombathelyi megyés püspök a katolikus társadalmi napok, a Kattárs miskolci hivatalos megnyitóján szombaton.

Magyar Dal Napja 2014: Szombathely, Városháza előtti tér - Szombathely színpad programjai

14.09.13 12:24

A 2012-es Magyar Dal Fővárosa három napos zenés programmal ünnepli a Magyar Dal Napját. Pénteken gasztrofesztivál, szombaton a hagyományos Szombathelyi Big Band Fesztivál várja a közönséget. Vasárnap, a Magyar Dal Napján három színpadot is…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
teddy in the pocketDZB057 SzombathelyDSC_0289DSC_0269
DSC_0283DSC_0279DSC_0348DSC_0350DSC_0347

Kapcsolódó témák

Magyar település

Folytatódik a szombathelyi futballkomédia: még Szentes az edző

Jogi problémába ütköztek a Haladásnál, nem tudtak szerződést bontani Szentes Lázárral. Pintér Attila már nem esélyes a vezetőedzői posztra.

Esemény

Kosárlabda: győzött a Kosársuli Baján

A sérült Vejinovics nélkül is simán nyert Baján a Kosársuli, ezzel nagy lépést tett a legjobb négy közé jutás felé. Ehhez már “csak” jövő szombaton 18 órakor kell nyerni a visszavágón is, a Hódtóiban.

Sport

Ajánló: hazai pályán a Barca és a Bayern, vendégségben a Fradi

Kedden két mérkőzést rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: a Barcelona 3–1-es előnyből várja a Paris Saint-Germain elleni hazai visszavágót, míg a Bayern München hasonló különbségű hátrány…

Magyar település

Vasi ügyek kerültek terítékre az Országgyűlés hétfői ülésén

A Vas megyei mentőállomás-fejlesztésekről, a körmendi és a celldömölki kórház megszüntetett osztályairól is szó volt az Országgyűlés hétfői ülésén.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló