Bezár

Vas

Megye › Vas

Nem akadt gyenge pontja a Haladásnak

13.10.07 16:34

Szombathely - A Szombathelyi Haladás mestere, Artner Tamás szerint a játék összképe alapján nagyobb különbséggel is megverhette volna csapata a kaposváriakat.

Karambol és útzár a 87-esen

13.10.06 15:54

Hárman megsérültek vasárnap délután abban a balesetben, amelyben két személygépkocsi ütközött Vas megyében, a 87-es számú főúton, Gyöngyösfalunál – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Halmosiék is lenyomták a Kaposvárt

13.10.05 23:00

A Szombathelyi Haladás saját közönsége előtt 4-1-re nyert a Kaposvári Rákóczi ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati játéknapján. A vendégcsapat már a nyolcadik vereségét szenvedte el.

Halálos balesetet szenvedett egy német motoros a Pannónia Ringen

13.10.05 21:59

Halálos kimenetelű motorbaleset történt szombaton a Vas megyei Ostffyasszonyfán, a Pannónia Ringen – közölte a rendőrség a honlapján.

Felfüggesztette Fidesz-tagságát a drogozással gyanúsított alpolgármester

13.10.05 17:28

Kényszerítés bűntettének kísérlete és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentést tett a rendőrségen Lazáry Viktor, Szombathely alpolgármestere Czeglédy Csaba, a szocialisták önkormányzati frakcióvezetője ellen.…

Ökoturisztikai Információs Centrum nyílt Apátistvánfalván

13.10.04 15:29

Ökoturisztikai Információs Centrumot adott át pénteken Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Vas megyei Apátistvánfalván, a létesítményt a volt határőrlaktanya átépítésével alakították ki.

Két autó ütközött össze a 87-esen

13.10.04 10:36

Teljes útzár van érvényben Kőszeg határában a 87-es számú főúton, ahol két autó összeütközött a volt határátkelő előtti szakaszon pénteken – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Új nap - új ok miatt késnek a vonatok

13.10.04 08:51

Megcsúszott a vasúti töltés Veszprém és Herend között, ezért a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vonalon késéssel közlekednek a vonatok.

Késnek a vonatok a Székesfehérvár–Szombathely-vonalon

13.10.04 08:51

Mintegy fél órával hosszabb menetidőre kell számítaniuk péntek reggel a Budapest–Székesfehérvár–Szombathely-vasútvonalon közlekedőknek, mert Veszprém és Herend között megcsúszott a vasúti töltés – tájékoztatta a Mávinform…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ferencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football match
Ferencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football matchFerencvaros vs. Haladas OTP Bank League football match

Kapcsolódó témák

Magyar település

Kortárs zene mindenki fülének

Idén először a budapesti mellett a vidéki közönségnek is színvonalas kortárs zenei koncerteket kínál a negyvenéves Korunk Zenéje Fesztivál október 1. és 18. között. A zene világnapján, szerdán kezdődő fesztivál keretében a főváros…

Kultúra és szórakozás

Újra együtt Demi Lovato és Joe Jonas!

Egyik legnagyobb álma vált valóra Demi Lovatónak, amikor első világturnéjának keretein belül szeptember 27-én 18 ezer ember előtt léphetett fel az egyik legismertebb sportcsarnokban, a Los Angeles-i Staples Centerben. Az…

Sport

MLSZ: A klubkártyarendszer felgyorsította a jegyvásárlást

A Magyar Labdarúgó Szövetség szerint a szurkolói visszajelzések alapján felgyorsította a jegyvásárlást a bevezetett klubkártyarendszer.

Megye

23 év után törölnek egy részvényt a budapesti tőzsdéről

Végelszámolás alatt áll október 1-jétől a Pannon-Flax Nyrt., a győri textilipari társaság részvényeit hamarosan törlik a Budapesti Értéktőzsdéről.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló