Bezár

Városliget

Budapest › Városliget

Exkluzív videó a leendő Múzeumi Negyedről

Tegnap 15:41

Lezárult a Városligetbe tervezett múzeumi épületekre kiírt nyílt nemzetközi tervpályázat. A csaknem félezer beérkezett pályamű közül a 11 tagú, magyar és nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri döntése alapján a Néprajzi Múzeum a francia Vallet de…

Ők fogják felépíteni a múzeumi negyedet

Tegnap 14:21

Az Európa jelenlegi legnagyobb új múzeumi fejlesztésének keretében a Városligetben megvalósítandó öt múzeumi épületre idén februárban írt ki nyílt nemzetközi építészeti tervpályázatot a Szépművészeti Múzeum és a Városliget Zrt. A május végi határidőre…

Kiválasztották a múzeumi negyed tervezőit

Tegnap 14:21

Lezárult a Városligetbe tervezett múzeumi épületekre kiírt nyílt nemzetközi tervpályázat. Íme, a kiválasztottak.

Életmentő készüléket kapott a Városligeti Műjégpálya

14.12.12 14:12

Életmentő készüléket adományozott az Omega Marine Forte+ étrend-kiegészítő hazai forgalmazója, a Natural Pharmaceuticals Kft. a Városligeti Műjégpálya számára.

Kiállítás a magyar sportélet áldozatairól

14.12.09 16:14

A magyar sportélet áldozatai a Holokausztban címmel kiállítás nyílt a Városligeti Műjégpályán. 

Balatoni borkarácsonyfa a Városligetben

14.12.08 21:39

Az adventi időszak egyik legizgalmasabb eseményének ígérkezik a Balatoni Kör és partnerei összefogásából megszületett Balaton-kóstoló és első régiós adventi vásár december 14-én a városligeti Műjégpályán.

Kerületi társasházak pályázhatnak zöld homlokzat és udvar kialakítására

14.12.05 01:09

A Liget Budapest Projekt új pályázatot ír ki, ennek keretében a Városliget-környéki kerületek társasházai pályázhatnak a belső udvar, illetve a homlokzat zöldítésének terveivel. A miLigetünk programsorozathoz tartozó Zöld a Ligeten túl című pályázat…

9 millióért kelt el a lappangó Kmetty-kép

14.11.14 18:09

Kikiáltási árának ötszöröséért, 9 millió forintért kelt el Kmetty János száz év után előbukkant Városliget című festménye a BÁV háromnapos budapesti aukcióján, amelyen több műtárgy is élénk licitharc mellett talált gazdára.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
P1080209Citi GardenBudapest, Heroes SquareBudapest, XIV. Városliget, Vajdahunyad sétány, a felvétel a hídról készült a várkapu előtt fortepan_14257Budapest (1882)
Budapest, VárosligetBudapest, Városliget2014-11-08_04-42-042014_Budapest_02382014_Budapest_0236

Kapcsolódó témák

Magyar település

Átadján a Minőség-Innováció 2014 nemzetközi pályázat elismeréseit

A Minőség-Innováció 2014 nemzetközi pályázat elismeréseit Budapesten adják át január 19-én a Gellért Szállóban - közölte a pályázat lebonyolításában közreműködő Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága(EOQ…

Kultúra és szórakozás

A fáraókiállítás koordinátora kapta a Tömörkény-díjat

Szatmári Csilla, A fáraók Egyiptoma című szegedi kiállítás-sorozat koordinátora kapta idén a szegedi Móra Ferenc Múzeum elismerését, a Tömörkény-díjat pénteken.

Politikus

Szombaton újabb tüntetéssel üzennek a Fidesznek

Megszerveződött az első villámtüntetés Orbánék útadója ellen.

Gazdaság

1500 hektárnyi földet kaptak Simicska-közeli cégek, pályázat nélkül

A Blikk megkapta azt a dokumentumot a Minisztériumtól, melyekben a pályázat nélkül kiadott állami földek és használóikat listázzák.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló