Bezár

Városliget

Budapest › Városliget

Karácsony nekiment a Városliget átszabásának

14.10.18 14:08

Már mint polgármester írta alá az Együtt PM jelöltje azt a közleményét, amelyben leírja, hogy a Nemzetközi Építész Szövetség alelnökéhez fordul "a Városliget megmentése érdekében".

Karácsony Gergely az építészek segítségét kérte

14.10.18 13:19

A Nemzetközi Építész Szövetség alelnökéhez fordul "a Városliget megmentése érdekében" Karácsony Gergely, az Együtt-PM társelnöke.

Forgalomkorlátozások szombaton Budapesten

14.10.10 17:30

Budapest Maraton futóversenyt rendeznek 2014. október 11-én, szombaton Budapesten a Városligetből indulva számos belvárosi helyszín érintésével, több fő közlekedési útvonal mellett az Árpád híd, a Margit híd és a Lánchíd időszakos…

Megújul és bővül a Városliget zöldfelülete

14.10.10 13:42

Több tízezer négyzetméterrel nő és meg is újul a Városliget zöldfelülete a Liget Budapest beruházás keretében - közölte az MTI-vel pénteken a Városliget Zrt.

Baloldali élőlánc a Ligetért

14.10.09 21:42

A tüntetésen felszólal többek között Kukorelly Endre író, az LMP volt országgyűlési képviselője, Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője, Garay Klára, a Városliget Barátai Kör vezetője, Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, Kiss Róbert, az…

Megválasztják Budapest Borát – Még ma meglesz az eredmény

14.10.08 13:59

Idén is megválasztják Budapest Borát: a borversenyre 95 tétel érkezett, mintegy fele-fele arányban fehér- és vörösborok, amelyeket ma bírálnak el a Városligetben.

Megújult a városligeti KRESZ Park

14.10.08 13:12

Felújították a városligeti KRESZ Parkot: nemcsak az útburkolati jeleket festették fel és pótolták a közlekedési táblákat, hanem új funkciókkal is gazdagodott a terület.

Háromezer külföldi a Budapest Maratonon

14.10.06 16:54

Több mint 70 országból közel háromezer futó érkezik majd a szombati, 29. SPAR Budapest Maratonra, mely idén is a Városligetből indul.

Az LMP polgári engedetlenséget helyezett kilátásba

14.10.04 15:36

Az LMP kész akár polgári engedetlenségi mozgalommal is megakadályozni a Városliget kormányzat és főváros által tervezett beépítését - fogalmazta meg az ellenzéki párt szándékát Csárdi Antal főpolgármester-jelölt, Barta János zuglói és…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ötvenhatosok tere.to George.Colours of the Autumn ::: Városliget, Budapestvárosligati szinkorÖtvenhatosok tere.
Budapest Skate - VárosligetBudapest Skate - VárosligetBudapest Skate - VárosligetBudapest Skate - VárosligetBudapest Skate - Városliget

Kapcsolódó témák

Magyar település

Jégkorongliga – A Ferencváros Csíkszeredán, a Brassó otthon nyert

2014. október 25., szombat (MTI) - A Ferencváros a Csíkszereda vendégeként, a Corona Brasov pedig otthon, az Újpest ellen győzött a jégkorong Mol liga szombati játéknapján.

Kultúra és szórakozás

Impresszionisták a Belvederében

Claude Monet műveit és osztrák impresszionistákat bemutató kiállítás nyílt a bécsi Belvedere múzeumban pénteken.

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló