Bezár

Valuta

Gazdaság › Valuta

Az IMF Ukrajnában tárgyal két hétig

14.11.09 16:39

A Nemzetközi Valutalap szakértői keddtől két héten át Kijevben tárgyalnak - tudatta a nemzetközi pénzügyi szervezet kijevi képviselete.

Magyarország továbbra is az élen

14.10.31 12:42

Az eurózónában a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta 11,5, az EU28-ban 10,1 százalékon alakult szeptemberben, vagyis stagnáltak a mutatók augusztushoz képest, viszont éves összehasonlításban csökkenést mutatnak mind a valutaövezet,…

Történelmi mélyponton a rubel

14.10.23 09:59

Történelmi mélypontra gyengült a rubel az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest csütörtökön a bankközi kereskedésben azután, hogy ismét csökkenni kezdett a nyersolaj világpiaci ára.

Frissítik a bankjegyeket

14.10.08 16:49

A nemzetközi jegybanki tapasztalatok, bankjegyfejlesztési ajánlások szerint öt-hatévente érdemes felülvizsgálni egy nemzeti valuta bankjegysorozatának technológiai korszerűségét.

Kormányszóvivő: az IMF is kénytelen elismerni, hogy működik a magyar modell

14.10.07 16:15

A Nemzetközi Valutalap is kénytelen elismerni, hogy a magyar modell működik és megszorítások nélkül is lehetséges a tartós gazdasági növekedés, csökken a munkanélküliség és nő a pénzügyi stabilitás.

Tőkekorlátozással riogattak, beszakadt a rubel

14.09.30 17:48

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest kedden délután a moszkvai tőzsde devizakereskedésében - közölték orosz hírportálok.

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama a valutakosárhoz képest

14.09.30 17:48

Helyi idő szerint öt óra körül a az euróból és dollárból álló valutakosár árfolyama néhány perc alatt 30 kopejkával 44,46 rubelre emelkedett, azaz átlépett a 35,4 és 44,4 rubel közötti sáv felső értékén. E szintek alatt vagy felett a jegybanknak interveniálnia…

Újabb mélyponton a rubel árfolyama

14.09.29 15:09

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Újabb mélypontra zuhant a rubel árfolyama

14.09.29 14:18

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Nem lesz elég az IMF pénze

14.09.26 10:39

Petro Porosenko ukrán államfő további támogatást kér a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és a Nyugattól részben a nemzeti valuta, a hrivnya stabilizálásához.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
luci e ombrethrowing waterthrowing waterHUNGARY 1975.
ING AmsterdamLitouwen wordt 19e land met eurohttp://turksemedia.nl/litouwen-wordt-19e-land-met-euro/spese automobile - dueHard cash? - Diffluence of moneyIMG_5496

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A keleti nyitás újabb sikere: a KGST bankja visszavárja Magyarországot

A volt szocialista országok „IMF-je”, a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) Tanácsa támogatta Magyarország NBB-tagságának megújítását.

Gazdaság

Nem vár gyorsulást a növekedésben Draghi

Nem várható az eurózónás gazdasági növekedés gyorsulása a következő hónapokban a csütörtökön publikált eurózónás beszerzésimenedzser-index (BMI) alapján - mondta Mario Draghi, az Európai Központi Elnöke (EKB) egy…

Nagyvilág

PL: simán nyert a Chelsea, nehezebben a Man. City

A Chelsea magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott hazai pályán a West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó–bajnokság 12. fordulójában, ezzel megerősítette vezető pozícióját a Premier League tabellájának élén. A londoni…

Ország

Egyre optimistábbak a görögök

A görög kormány beterjesztette költségvetési tervét a parlamentnek, amelyben a gazdaság nagy ütemű növekedésére és minimális államháztartási hiányra számít.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló