Bezár

Valuta

Gazdaság › Valuta

Történelmi mélyponton a rubel

14.10.23 09:59

Történelmi mélypontra gyengült a rubel az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest csütörtökön a bankközi kereskedésben azután, hogy ismét csökkenni kezdett a nyersolaj világpiaci ára.

Frissítik a bankjegyeket

14.10.08 16:49

A nemzetközi jegybanki tapasztalatok, bankjegyfejlesztési ajánlások szerint öt-hatévente érdemes felülvizsgálni egy nemzeti valuta bankjegysorozatának technológiai korszerűségét.

Kormányszóvivő: az IMF is kénytelen elismerni, hogy működik a magyar modell

14.10.07 16:15

A Nemzetközi Valutalap is kénytelen elismerni, hogy a magyar modell működik és megszorítások nélkül is lehetséges a tartós gazdasági növekedés, csökken a munkanélküliség és nő a pénzügyi stabilitás.

Tőkekorlátozással riogattak, beszakadt a rubel

14.09.30 17:48

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest kedden délután a moszkvai tőzsde devizakereskedésében - közölték orosz hírportálok.

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama a valutakosárhoz képest

14.09.30 17:48

Helyi idő szerint öt óra körül a az euróból és dollárból álló valutakosár árfolyama néhány perc alatt 30 kopejkával 44,46 rubelre emelkedett, azaz átlépett a 35,4 és 44,4 rubel közötti sáv felső értékén. E szintek alatt vagy felett a jegybanknak interveniálnia…

Újabb mélyponton a rubel árfolyama

14.09.29 15:09

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Újabb mélypontra zuhant a rubel árfolyama

14.09.29 14:18

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Nem lesz elég az IMF pénze

14.09.26 10:39

Petro Porosenko ukrán államfő további támogatást kér a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és a Nyugattól részben a nemzeti valuta, a hrivnya stabilizálásához.

Ukrajnának több külföldi pénzügyi támogatásra lesz szüksége

14.09.25 17:28

Petro Porosenko ukrán államfő további támogatást kér a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és a Nyugattól, részben a nemzeti valuta, a hrivnya stabilizálásához.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
HUNGARY 1975.ING AmsterdamHard cash? - Diffluence of moneyIMG_5496
Litouwen wordt 19e land met eurohttp://turksemedia.nl/litouwen-wordt-19e-land-met-euro/spese automobile - dueKohleabbau ;)Set of 1000, 500, 200, 100 norske kroner billsEtt tusen kroner

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Görögország nem akar "elválni" az IMF-től

Nincs szó válásról, csak megváltozik a kapcsolat - közölte a görög pénzügyminiszter vasárnap.

Gazdaság

Érdemes kelet-közép-európai államkötvényt venni

A térségbeli államok relatív besorolása az euróövezettel szemben javult.

Nagyvilág

Nadalt műtik, kihagyja a vb-t

Nem indul a szezonzáró londoni tenisz ATP-világbajnokságon Rafael Nadal, mert novemberben vakbélműtét vár rá.

Ország

Kiszivárgott az európai stresszteszt eredménye!

Az Európai Központi Bank (EKB) bankterhelési próbáján (stresszteszt) 25 euróövezeti bank bukott meg a tavaly év végi állapot alapján, főleg olyan országokban, mint Görögország, Ciprus, Szlovénia és Portugália, és közülük…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló