Bezár

Valuta

Gazdaság › Valuta

Frissítik a bankjegyeket

14.10.08 16:49

A nemzetközi jegybanki tapasztalatok, bankjegyfejlesztési ajánlások szerint öt-hatévente érdemes felülvizsgálni egy nemzeti valuta bankjegysorozatának technológiai korszerűségét.

Kormányszóvivő: az IMF is kénytelen elismerni, hogy működik a magyar modell

14.10.07 16:15

A Nemzetközi Valutalap is kénytelen elismerni, hogy a magyar modell működik és megszorítások nélkül is lehetséges a tartós gazdasági növekedés, csökken a munkanélküliség és nő a pénzügyi stabilitás.

Tőkekorlátozással riogattak, beszakadt a rubel

14.09.30 17:48

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest kedden délután a moszkvai tőzsde devizakereskedésében - közölték orosz hírportálok.

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama a valutakosárhoz képest

14.09.30 17:48

Helyi idő szerint öt óra körül a az euróból és dollárból álló valutakosár árfolyama néhány perc alatt 30 kopejkával 44,46 rubelre emelkedett, azaz átlépett a 35,4 és 44,4 rubel közötti sáv felső értékén. E szintek alatt vagy felett a jegybanknak interveniálnia…

Újabb mélyponton a rubel árfolyama

14.09.29 15:09

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Újabb mélypontra zuhant a rubel árfolyama

14.09.29 14:18

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Nem lesz elég az IMF pénze

14.09.26 10:39

Petro Porosenko ukrán államfő további támogatást kér a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és a Nyugattól részben a nemzeti valuta, a hrivnya stabilizálásához.

Ukrajnának több külföldi pénzügyi támogatásra lesz szüksége

14.09.25 17:28

Petro Porosenko ukrán államfő további támogatást kér a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és a Nyugattól, részben a nemzeti valuta, a hrivnya stabilizálásához.

Papírhiány miatt nem jelenik meg Venezuela legrégibb napilapja

14.09.11 07:43

A jövő héttől nem tud megjelenni Venezuela legrégibb napilapja, miután a kiadó hamarosan kifogy a papírból, és az országban uralkodó valuta- és termékhiány miatt nem tudja pótolni készleteit - írja az MTI.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
HUNGARY 1975.ING AmsterdamLitouwen wordt 19e land met eurohttp://turksemedia.nl/litouwen-wordt-19e-land-met-euro/spese automobile - due
Hard cash? - Diffluence of moneyIMG_5496Kohleabbau ;)Set of 1000, 500, 200, 100 norske kroner billsEtt tusen kroner

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Görögország nem akar "elválni" az IMF-től

Nincs szó válásról, csak megváltozik a kapcsolat - közölte a görög pénzügyminiszter vasárnap.

Gazdaság

Londoni elemzők: ez kevés

Biztató jel, hogy az eurójegybank (ECB) vállalati kötvények vásárlását fontolgatja, ám önmagában még ez sem lesz elég az euróövezeti gazdaság élénkítésére és a deflációs kockázat kivédésére - vélekedtek az ECB cégkötvény-vásárlási…

Ország

Szfinxfejet találtak Amphipolisz ókori város közelében

Megtalálták a fejét a már korábban feltárt két fej és szárny nélküli szfinx egyikének a régészek a Nagy Sándor makedón uralkodóhoz köthető monumentális sír harmadik kamrájában az észak-görögországi településnél.

Nagyvilág

Cameron kormánya londoni NFL-csapatot szeretne

A brit kormány támogatná, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) legyen egy londoni székhelyű csapat.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló