Bezár

Valuta

Gazdaság › Valuta

Tőkekorlátozással riogattak, beszakadt a rubel

Tegnap 17:48

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest kedden délután a moszkvai tőzsde devizakereskedésében - közölték orosz hírportálok.

Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama a valutakosárhoz képest

Tegnap 17:48

Helyi idő szerint öt óra körül a az euróból és dollárból álló valutakosár árfolyama néhány perc alatt 30 kopejkával 44,46 rubelre emelkedett, azaz átlépett a 35,4 és 44,4 rubel közötti sáv felső értékén. E szintek alatt vagy felett a jegybanknak interveniálnia…

Újabb mélyponton a rubel árfolyama

14.09.29 15:09

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Újabb mélypontra zuhant a rubel árfolyama

14.09.29 14:18

Erősödött a dollár és az euró a moszkvai tőzsde devizakereskedésében hétfőn, az orosz fizetőeszköz értéke újabb történelmi mélypontra zuhant a dollárhoz, valamint az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest is.

Nem lesz elég az IMF pénze

14.09.26 10:39

Petro Porosenko ukrán államfő további támogatást kér a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és a Nyugattól részben a nemzeti valuta, a hrivnya stabilizálásához.

Ukrajnának több külföldi pénzügyi támogatásra lesz szüksége

14.09.25 17:28

Petro Porosenko ukrán államfő további támogatást kér a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és a Nyugattól, részben a nemzeti valuta, a hrivnya stabilizálásához.

Papírhiány miatt nem jelenik meg Venezuela legrégibb napilapja

14.09.11 07:43

A jövő héttől nem tud megjelenni Venezuela legrégibb napilapja, miután a kiadó hamarosan kifogy a papírból, és az országban uralkodó valuta- és termékhiány miatt nem tudja pótolni készleteit - írja az MTI.

Kemény lépések az ukrán jegybanktól

14.09.01 15:02

Az ukrán központi bank betiltotta az országban a lakossági kártyás valutafelvételt, és közölte, hogy minden készpénzes tranzakciónak hrivnyában kell megtörténnie - írja a Forexlive.com. Ukrajnában holnaptól lépnek életbe azok az új rendelkezések,

Rendkívül rossz fél évet zártak a nagy kínai légitársaságok

14.09.01 14:08

Az előző évhez képest jelentősen romlott a nagy kínai légitársaságok első félévi eredménye, elsősorban a hazai valuta dollárral szembeni gyengesége miatt.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
ING AmsterdamLitouwen wordt 19e land met eurohttp://turksemedia.nl/litouwen-wordt-19e-land-met-euro/spese automobile - dueHard cash? - Diffluence of moneyKohleabbau ;)
Set of 1000, 500, 200, 100 norske kroner billsEtt tusen kroner98123701.IMG_5496

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Infrastrukturális beruházásokat szorgalmaz az IMF

Infrastrukturális beruházásokat tanácsol a világ országainak a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a gazdasági növekedés rövid és hosszú távú erősítésének érdekében, különös tekintettel a fejlett országokra, ahol a tartósan gyenge…

Gazdaság

Eltűnik az infláció az euróövezetben is

Szeptemberben a várakozásoknak megfelelő mértékben tovább csökkent az euróövezeti éves fogyasztói árindex - közölte az Eurostat.

Nagyvilág

London még gyengélkedett

A legnagyobb piaci tőkeértékű európai részvények FTSEurofirst 300-as mutatója előzetes adat szerint 0,80 százalékkal emelkedett, 1382,13 ponton zárt kedden, 4,99 százalékkal magasabban a tavaly év végi záróértékénél. Ezt a hónapot…

Ország

Vezetik a spanyolok és a görögök a munkanélküliségi listát

Augusztusban 10,1 százalékra csökkent a munkanélküliek aránya a júliusi 10,2 százalékról az Európai Unióban (EU) az unió statisztikai hivatala, az Eurostat keddi közleménye szerint.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló