Bezár

Valuta

Gazdaság › Valuta

Ha 1 Bitcoint akar az ATM-ből, vigyen magával 127 ezer forintot!

14.08.25 17:51

Üzembe helyezték Magyarországon az első olyan bankautomatát, amely a Bitcoin nevű digitális valuta váltására alkalmas, a készüléket hétfőn mutatták be Budapesten, a belvárosi Anker Klubban.

Ezért nem fizetünk még jó ideig euróval

14.08.01 13:30

A politikaiak mellett gazdasági érvek is szólnak a közös valuta bevezetése ellen.

Jó hír jött Európából, még jobb a magyar adatokról

14.07.31 12:41

Az eurózónában a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta 11,5, az EU28-ban 10,2 százalékon alakult júniusban. Ez a valutaövezet és az egész EU esetében mind havi, mind éves szinten csökkenést jelent - közölte az Eurostat. Éves…

Az elmaradt influenzajárvány sem tett jót a magyar multinak

14.07.31 09:42

A Richter féléves számait alapvetően az orosz-ukrán konfliktus, a két valuta leértékelése határozta meg, de nem segített az sem, hogy elmaradt a lengyel influenzajárvány – jelentette be Bogsch Erik vezérigazgató.

Megzuhant a Kia Motors

14.07.25 10:15

A Kia Motors működési profitja 32 százalékkal zuhant az idei második negyedévben éves összevetésben, mert bár az amerikai piacon rekordszintre nőtt a járműeladása, a nemzeti valuta árfolyamerősödése komolyan rontotta a cég eredményét.

Kártyával fizetne külföldön? Jól gondolja meg!

14.07.22 15:02

Százezer forintonként tíz euróval többe kerül a külföldi kártyás fizetés, mint ha ugyanezt az összeget valaki valutaváltónál szerzi be. Tavaly óta egyre nyílik az olló a kártyás fizetés és a pénzváltónál beszerzett árfolyamai között.

Roubini: nem sürgető az euró bevezetése

14.06.03 19:01

Minél teljesebb felzárkózásra, ennek eléréséhez pedig a saját valuta által biztosított rugalmas fiskális politika hatékony kihasználására kell törekednie a kelet-közép-európai országoknak, mielőtt bevezetik az eurót – hangsúlyozta Nouriel…

Az adóbevételek emelését javasolja Spanyolországnak az IMF

14.05.27 14:04

Az adóbevételek emelését javasolja Spanyolországnak a Nemzetközi Valutalap (IMF) kedden közzétett jelentésében. Spanyolország így tudja megvédeni szociális ellátórendszerét és csökkenteni költségvetési hiányát.

Nyaralni készül? Most vegyen eurót!

14.05.25 10:39

A vakáció célpontja és időpontja sok családnál már eldőlt, a legtöbben mégis az utolsó pillanatra hagyják a külföldi utazás esetén elengedhetetlen valutavásárlást. Pedig aki megfelelő időzítéssel vásárolja meg a célországban használatos pénzt, az akár sok…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
ING AmsterdamLitouwen wordt 19e land met eurohttp://turksemedia.nl/litouwen-wordt-19e-land-met-euro/spese automobile - dueHard cash? - Diffluence of moneyIMG_5496
Kohleabbau ;)Set of 1000, 500, 200, 100 norske kroner billsEtt tusen kronerEuropean Union, alternative flag 598123701

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Az IMF 1,39 milliárd dollárt utalt át Ukrajnának

Az IMF végrehajtó tanácsa engedélyezte 1,39 milliárd dollár kifizetését Ukrajnának, miután lezárta az április végén odaítélt támogatási csomag feltételei teljesítésének első ellenőrzését - közölte pénteken az IMF.

Gazdaság

Csökkent az infláció az eurózónában

Augusztusban 0,3 százalékra lassult az éves infláció az eurózónában a júliusi 0,4 százalékról az Eurostat előzetes adatai szerint. Az eurózónás infláció 2009 októbere óta nem volt ilyen alacsony.

Nagyvilág

125 millió eurót is kiadtak volna Lukakuért

Az Everton tavaly kölcsönvette Romelu Lukakut a Chelsea-től, és nagyon meg volt elégedve a játékával, s mivel a londoniak nem ragaszkodtak hozzá, így lehetőségük volt végleg leigazolni őt.

Ország

F1: Mediterrán GP-ért nyomul Görögország

Noha Görögország költségvetésére a csődközeli a legenyhébb jelző, az ország nagyon szeretne Forma-1-es futamot rendezni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló