Bezár

ValóVilág

Kultúra és szórakozás › ValóVilág

Istenes Bence: össze sem lehet hasonlítani

14.11.22 18:57

Elindult a ValóVilág7. A nézők több hónapon keresztül követhetik nyomon a vállalkozó szellemű játékosok életét a luxusbörtönben. Istenes Bence már nagyon várta ezt a produkciót, és a Like magazinnak azt is elárulta, számára miért könnyebb ezt a…

Lilu: civilben is szuper jól elvagyunk

14.11.22 07:09

Épphogy véget ért a Celeb vagyok, beszéljük meg! című reality, Lilunak most újra leendő celebekkel kell együtt dolgoznia a ValóVilág7 műsorvezetőjeként.

VV7: Igazi diktátor költözik a ValóVilág villájába

14.11.21 11:03

Péntek este duplázik a ValóVilág7, ugyanis nem egy, hanem egyenes két játékos költözik a villába, akikkel végleg kiegészül a 12 fős csapat.

VV7 tizedik beköltözője

14.11.20 12:18

VV Reni szerdai beköltözőse után az egyensúlyt nem felrúgva, most ismét egy fiú érkezik a Való Világ Villájába, hogy vele tízre bővüljön a létszám. VV Dávid 30 éves. Mint mondta, sikerre és gazdagságra vágyik, így a kemény munka helyett a Való Világot…

VV Lacit bíróságra vitték a villából

14.11.19 06:57

A Való Világ macsójának két nap után el kellett hagynia a villát, hogy egy korábbi ügye miatt megjelenhessen a bíróságon.

Meglepő okból költözik a VV7 villájába VV Maci

14.11.18 16:45

Közel kétszáz kilót nyom a Való Világ 7 kedd esti beköltözője, Maci, aki a kecsegtető nyereményeken túl, kilói miatt költözik a villába.

VV7: mini orgiával indult a show

14.11.18 08:07

Már az első este eltűntek a gátlások a villalakókból – írja a Blikk.

VV7: Csöcsörészéssel indult az első este

14.11.17 23:51

A Való Világ első hat játékosa hatalmas bulival ünnepelte a beköltözést, a fiúk pedig azonnal fogadást kötöttek, hogy ki lesz a villa csődöre.

Gyengén kezdett a VV7

14.11.17 16:48

A Való Világ RTL II-n futó hetedik szériája nem tudta felvenni a versenyt az ugyanabban a műsorsávban sugárzott konkurens műsorokkal.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Sexy Brown Barbie - VV IzaBaka Szilárd (VV Elvis)Kings Cross BackpackersKings Cross StationGeorge St, Sydney
Hyde Park Chess PlayersFitzroy Gardens, Kings Cross

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Benji: azt szeretném, hogy örökké tartson!

Az utóbbi időben csak arra koncentrál, hogy túlélje a heteket. Az X-Faktor versenyzője most nem igazán elégedett a külsejével, mivel néhány kilót felszedett magára, ám rajongói levelekben nem szenved hiányt. Vannak…

Életmód

Szó szerint szikrázik a szex

Valószínűleg már éreztük azt, milyen is "a szikra", amikor valaki olyannal találkozunk, de most a tudomány is azt állítja: amikor a spermium és a petesejt találkoznak, szó szerint szikrák pattognak.

Magyar település

Maratoni medencés ob - Olasz Anna duplázott, Papp révén hazai arany

Budapest/(MTI) - A pénteki 10 ezer méteren is győztes Olasz Anna, valamint a hazai DSC-SI versenyzője, Papp Márk diadalmaskodott 5000 méteren a medencés maratoni országos bajnokság szombati, befejező napján, a…

Márka

Elmarad a ValóVilág vasárnapi párbaja!

Budapest - Az RTL Klub úgy döntött, a villa második párbaja vasárnap helyett hétfőn lesz megtartva - értesült az Origo.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló