Bezár

ValóVilág

Kultúra és szórakozás › ValóVilág

Exnőjét sokkolta VV Cristofel melegprostis beismerése

14.07.03 09:16

A 15 évvel idősebb Kovács Gigi nem tért magához a hír hallatán, azzal vigasztalja magát, hogy szerinte Cristofel kamuzott.

VV Zsolti: csak a szépre emlékszünk

14.07.03 07:34

A ValóVilág egykori lakóinak már nem lenne "kötelező" egymás társaságát elviselni, mégis örömmel összejárnak és vidáman elsztorizgatnak a több hónapon át tartó villaéletükről.

Vélemény: Tisztelt Művész úr!

14.07.03 06:43

„Aki csinálja, az művész, aki csak hagyja, az a köcsög.” Ezzel a jól csengő, de nevetséges magyarázattal menti fel magát VV Cristofel a tegnap kibukott, és nagy port kavart szexbtoránya kapcsán.

VV Cristofel pénzért szexel férfiakkal!

14.07.02 09:46

Budapest - VV Cristofel bevallotta, amit a Blikk korábban már megírt, ám akkor még tagadta: melegprosti, vagyis hatalmas pénzekért árulja magát férfiaknak.

VV Gigi kolostorba vonul

14.06.24 08:19

Az egykori valóságshow-szereplő ősszel egy több mint két hónapos indiai útra indul, hogy testileg és lelkileg is megtisztuljon.

VV Krisztián: nálunk ez teljesen normális

14.06.18 07:19

A ValóVilág egykori szereplői, Iza és Krisztián útjai nem váltak szét a villalét után sem, sőt, egyre nagyobb szerelemben élnek.

Összejött VV Viki és VV Zsolt

14.06.17 11:30

Ezt aztán soha nem gondoltuk volna. A Való Világ 6 macsója és a nagyszájú lány egymásra találtak.

VV Cristofel a szexhirdetéseiből él?

14.06.14 09:39

Magyarázkodásra kényszerült állítólagos szexbotránya miatt VV Cristofel. Volt barátnője, Vivien ugyanis azt állítja róla, hogy pikáns képekkel hirdette magát és szolgáltatásait az egykori villalakó. A kubai macsó szerint a hirdetés volt barátnője bosszúja.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Sexy Brown Barbie - VV IzaBaka Szilárd (VV Elvis)Fitzroy Gardens, Kings CrossHyde Park Chess PlayersKings Cross Backpackers
George St, Sydney

Kapcsolódó témák

Ismert személy

4 év börtönt kapott a Chelsea kamu-sztárja

Egy hihetetlen csalás miatt ítélte négy év börtönre a manchesteri bíróság azt a férfit, aki a Chelsea játékosának, Gaël Kakutának adta ki magát.

Életmód

Pénisze miatt büntették a Honvéd holland edzőjét

Nem dolgozhat hazájában fizioterapeutaként Jasper de Muijnck, a Honvéd focicsapatának megbízott vezetőedzője, miután Hollandiában két esetben is indult ellene eljárás zaklatás miatt.

Magyar település

Steib növelte előnyét

A keddi első szakasz után a szerdai második etapot is Steib Péter nyerte meg, így növelte előnyét összetettben Bogár János előtt a Győr-Budapest ultramaratoni futóverseny.

Márka

Szóra bírta a NAV elnökét a bécsi reptéren az RTL Klub

Utolérte az RTL Klub a bécsi reptéren a NAV elnökét, Vida Ildikót, aki érdemben nem erősítette meg, hogy rajta van az USA-ból kitiltottak listáján, igaz, nem is cáfolta.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló