Bezár

ValóVilág

Kultúra és szórakozás › ValóVilág

Ilyen lesz Kiszel Tünde új naptára

14.10.11 06:42

Továbbra sem hagyja naptár nélkül rajongóit Kiszel Tünde. A csapatát erősíti lánya, Donatella és az egykori villalakó, Tommyboy, azaz Könyves Tamás is.

Felismerhetetlen lett VV Zsófi

14.10.11 05:57

A ValóVilág 6-ból megismert Zsófi új külsővel várja haza szívszerelmét, VV Aureliot.

VV Béci: féltékenyebb vagyok az Adrinál

14.10.03 19:42

Az egykori villalakó imádja, amit jelenleg csinál. VV Béci, azaz művésznevén Young G legújabb vidieoklipjét az Egész évben nyár című dalból készítette. A forgatáson lenge ruhában lévő gyönyörű hölgyek rázzák a hátsójukat. Az énekes felesége nem…

VV Seherezádé szakmát váltott

14.09.30 22:00

A ValóVilág egykori szereplője egyre-másra valósítja meg az álmait. Seherezádé sikert sikerre halmoz. A lemezlovasként is foglalkoztatott huszonhárom éves lány régi vágya teljesült azzal, hogy saját ruhakollekciót készített.

VV Éva esik majd ki elsőként?

14.09.29 21:06

Még el sem kezdődött, a Life.hu olvasóinak azonban már akad sejtése afelől, melyik hölgy fogja elsőként otthagyni a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát. Íme, az eredmény.Október 6-án startol a Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klub…

Luxusnyaralást kapott kedvesétől VV Éva

14.09.29 19:24

Budapest — Baukó Évát (31) luxusnyaralásra viszi a párja! Míg a Celeb vagyok, ments ki innen! első turnusa szerdán a dzsungelbe indul, addig az exvillalakó egy 5+1 csillagos szállodába repül, hogy élvezze luxust és a kényelmet.

Véget ért Tommyboy házassága

14.09.26 12:51

Tommyboy és Anett szerelmének tüze gyorsan kialudt, és elváltak útjaik. Az egykori villalakó és párja megpróbálták minél tovább titokban tartani a nyilvánosság előtt, hogy szakítottak.

Istenes Bence a VV7-ben is műsorvezető lesz

14.09.16 15:30

Lilu megszokott partnerét kapja maga mellé a Való Világ legújabb szériájában.

VV Zsolt: Nem úgy váltunk el, ahogy kellett volna

14.09.16 10:18

A ValóVilág macsójára, Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, Dorkával. Állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy leendő szerelmét kockás hasával…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Sexy Brown Barbie - VV IzaBaka Szilárd (VV Elvis)Fitzroy Gardens, Kings CrossKings Cross StationKings Cross Backpackers
George St, SydneyHyde Park Chess Players

Kapcsolódó témák

Ismert személy

X-Faktor: A nézők szavazatai alapján Izabellának kellett távoznia

Mint azt a múlt héten láthattuk, Little G. már másodjára járt úgy, hogy két mentoráltja közül volt kénytelen választani. Ma este azonban Jakab-Péter Izabella és a Tha Shudras párbajozott egymással. Felnyitásra került a boríték is.

Életmód

Tíz tény, amit tudnod kell a női orgazmusról

A női léleknél már csak a női test bonyolultabb, de most belelapozunk csúcsrajutásuk enciklopédiájába és elárulunk pár fontos igazságot.                        

Magyar település

Videó: gyanús büntetővel ért véget a pápai gólcsend

Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 15. fordulójában a Lombard Pápa a Budapest Honvédot fogadta, és a hosszabbításban szerzett Csizmadia Csaba-büntetővel döntetlent harcolt ki ellene. Tekintse meg az összefoglalót!

Márka

Gyengén kezdett a VV7

A Való Világ RTL II-n futó hetedik szériája nem tudta felvenni a versenyt az ugyanabban a műsorsávban sugárzott konkurens műsorokkal.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló