Ukrajna hírek

Ország › Ukrajna

A Jobb Szektor saját kezűleg indít nyomozást a robbantással kapcsolatban

Tegnap 15:12

A Jobb Szektor szóvivője szerint saját forrásaik azt állítják, hogy a terrorcselekmény nem a kijevi Obolony negyedben elhelyezkedő irodájuk megsemmisítésére irányult, hanem a közeli lakóépületet szándékozták felrobbantani a terrortámadás...

Orosz katonák harcolnak Szíriában

Tegnap 14:54

Kőkemény bizonyítékokat találtak arra, hogy orosz harckocsizók lövik a felkelőket. Szeptemberben egy egész orosz hadsereg indulhat Aszad megmentésére. De Szíria nem Ukrajna, Putyin könnyen lábon lőheti magát.

Porosenko elrendelte a szerződéses katonák létszámának növelését

Tegnap 13:45

Petro Porosenko ukrán elnök utasította a védelmi minisztériumot és a fegyveres erők vezérkarát, hogy növeljék a szerződéses katonák számát a hadseregben - tájékoztatott csütörtökön az államfő sajtószolgálata.

Az ukrán elnök növeli a hadsereg létszámát

Tegnap 13:15

A kijevi közlemény szerint Porosenko hangsúlyozta, hogy a szerződéses állomány létszámának növelése stratégiai irányvonala a fegyveres erők fejlesztésének. Hozzátette, hogy elsősorban azoknál az alakulatoknál tervezik növelni a…

Ukrán válság: Meghosszabbítja az EU az orosz szankciókat

15.09.02 17:36

További hat hónappal hosszabbítja meg az EU az orosz és oroszpárti természetes és jogi személyek elleni szankciókat. A kelet-ukrán térségben naponta történnek katonai incidensek.

A(z) "Ukrajna" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Oroszország aggódik az EU tehetetlensége miatt migráció-ügyben

Ezt mondta az orosz külügyminisztérium szóvivője szokásos heti tájékoztatóján csütörtökön.

Gazdaság

Ma újra tárgyalják a honvédség esetleges bevetését

Az Országgyűlés mai ülésén megtárgyalhatja, majd meg is szavazhatja a kormány azon javaslatát, amely egyebek mellett lehetővé tenné a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet fogalmát.

Nagyvilág

Az ukrán elnök növeli a hadsereg létszámát

A kijevi közlemény szerint Porosenko hangsúlyozta, hogy a szerződéses állomány létszámának növelése stratégiai irányvonala a fegyveres erők fejlesztésének. Hozzátette, hogy elsősorban azoknál az alakulatoknál tervezik…

Nagyvilág

Brutálisat bukott Dzsudzsákon a Dinamo Moszkva

Moszkva – Az orosz Szport-Ekszpressznél még mindig téma Dzsudzsák Balázs klubváltása. A lap szerint a Dinamo Moszkvától a török Bursasporhoz igazoló magyar szélsőn nagyot bukott előző klubja.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló