Bezár

Ukrajna

Ország › Ukrajna

Az orosz szakadár vezető először a Majdant ürítetné ki

Tegnap 22:21

Az Ukrajnában törvénytelenül elfoglalt épületek és közterek kiürítését a kijevi Majdanon kellene kezdeni - mondta a donyecki szakadárok egyik vezetője az ukrajnai feszültség enyhítéséért rendezett genfi találkozón kötött egyezségre reagálva.

Hadihajókat küld a NATO a Balti-tengerre

Tegnap 19:27

A NATO gyorsreagálású tengeri egységeinek egy részét átcsoportosítja a Balti-tengerre az ukrán válságra adott válaszként - erősítette meg csütörtökön az északi haditengerészeti parancsnokság szóvivője.

Megállapodtak Genfben, hogy enyhítenek az ukrán válságon

Tegnap 19:27

Megállapodás született az ukrán válság megoldására összehívott genfi négyoldalú találkozón a feszültség enyhítését célzó konkrét lépésekről - jelentette be csütörtökön az orosz külügyminiszter.

Ukrán válság: elfoglaltak egy tévétornyot Szlovjanszkban

Tegnap 18:35

Automata gépkarabélyokkal felfegyverzett oroszbarát szakadárok elfoglaltak a tévétornyot csütörtökön a Donyeck megyei Szlovjanszkban – jelentették a helyszínről tudósító újságírók.

Kétmillió forintot ér egy ukránnak egy-egy orosz

Tegnap 18:35

Komoly jutalmat ajánlott fel Igor Kolomoszkij, az ukrajnai Dnyipropetrovszk kormányzója csütörtökön azoknak, akik az ukrán hatóságok kezére juttatják az ország keleti részén tevékenykedő orosz ügynököket.

Londoni elemzők: már csökkenhet az orosz GDP

Tegnap 18:09

A legújabb első negyedévi aktivitási adatok arra vallanak, hogy az ukrán válság következményei miatt máris csökkenhet az orosz gazdaság teljesítménye – vélekedtek csütörtöki helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők. Az egyik legnagyobb…

Kirúgták a Dinamo Kijev edzőjét

Tegnap 17:15

Útilaput kötöttek Oleh Blohinnak, a Dinamo Kijev vezetőedzőjének talpára. A vezetőségnél a Sahtar Donyecktől hazai pályán elszenvedett 2-0-s vereséggel telt be a pohár.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
'Sharpshooter'FleetingCliché ShotClose upTatiana
IMG_3560Kiev 88 + MC Volna 3 80mm lens

Kapcsolódó témák

Ország

Biden Ficóval telefonált Ukrajnáról

Oroszországnak súlyosbodó következményekkel kell szembenéznie, ha tovább eszkalálja a helyzetet Ukrajnában - értet egyet a csütörtökön folytatott telefonbeszélgetése során Joe Biden amerikai alelnök és Robert Fico szlovák…

Nagyvilág

Az orosz szakadár vezető először a Majdant ürítetné ki

Az Ukrajnában törvénytelenül elfoglalt épületek és közterek kiürítését a kijevi Majdanon kellene kezdeni - mondta a donyecki szakadárok egyik vezetője az ukrajnai feszültség enyhítéséért rendezett genfi találkozón kötött egyezségre…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló