Bezár

Újdelhi

Nagyvilág › Újdelhi

A nagyhatalmaknak nem hiányzik a független Skócia

14.09.18 14:04

Washington, Moszkva, Újdelhi vagy Peking visszafojtott lélegzettel figyeli a skót népszavazás kimenetelét, és nemzeti érdekeit, valamint geopolitikai törekvéseit figyelembe véve titokban abban reménykedik, hogy Nagy-Britanniának sikerül…

Polgárőrökké képezik ki a kóbor kutyákat Indiában

14.08.10 20:00

Rendőriskolába íratják be a kóbor kutyák egy részét az indiai fővárosban, hogy kiképzés után ne biztonsági és közegészségügyi problémát jelentsenek többé, hanem maguk is részt vegyenek a közbiztonság fenntartásában - jelentette be az újdelhi városi tanács…

Patkányokkal volt tele az érkező Airbus

14.08.06 12:57

Átmenetileg kivonták a forgalomból az Air India légitársaság egy repülőgépét Újdelhiben, mert patkányok seregével a fedélzetén érkezett meg Kalkuttából.

Elhunyt az indiai film nagyasszonya, a 102 éves Zohra Szehgal

14.07.11 15:30

Zohra Szehgal pályafutásának hét évtizede alatt milliókat szórakoztatott művészetével a filmvásznon és a színpadon. A bollywoodi és külföldi filmekben egyaránt nagy sikert arató színésznő Újdelhiben halt meg szívroham következtében egy kórházban, ahova…

Vonatot robbantottak Észak-Indiában

14.06.25 10:03

Az Újdelhiből Biharba tartó vonat robbantás miatt siklott ki. A térségben maoista lázadók okoznak súlyos gondokat a hatóságoknak.

Örömében megrohamozta a tömeg India jövendőbeli miniszterelnökét

14.05.17 09:56

Ünneplő tömeg fogadta Újdelhiben a pártja, a hindu nacionalista Bháratíja Dzsanata Párt (Indiai Néppárt, BJP) választási győzelme után kormányzásra készülő Narendra Modit.

Úgy hívmak, mit egy sztárt? Olcsóbb lesz a repülőjegy!

14.03.23 17:36

Új Delhi: Ugyanazzal a névvel osztozik, mint a leghíresebb bollywoodi színészek és színésznők? Ha igen, akkor most kedvezményes repülőjegyre jogosult.        

Nem ússzák meg a kötelet az újdelhi erőszakolók

14.03.14 14:45

Egy lépéssel közelebb kerültek az akasztáshoz ahatalmas vihart kavart csoportos nemi erőszak elkövetői.

Ejtették a vádat a kiutasított diplomata ellen

14.03.14 04:13

Ejtette a vádat egy amerikai szövetségi bíró az ellen az indiai diplomatanő ellen, akinek letartóztatása, levetkőztetéses vizsgálata és jogállása diplomáciai konfliktust váltott ki Washington és Újdelhi között - közölte híroldalán csütörtökön az amerikai CNN…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The drink vendor (New Delhi - India)Our Tuk Tuk driver in New Delhi (India)Big City Life (New Delhi - India)The Little Gardener (New Delhi - India)Good morning New Delhi! - Bathroom :)

Kapcsolódó témák

Ország

Hulmán nőstény érkezett a Nyíregyházi Állatparkba

Az Európai Fajmegőrzési Program keretében egy hulmán nőstény érkezett a Nyíregyházi Állatparkba, ahol így három tagúra nőtt az Indiában a hinduk által szent állatnak tartott majmokból álló tenyészcsapat.

Nagyvilág

Moszkva állhat a Fehér Ház hálózatába való behatolás mögött

Feltételezések szerint az orosz kormány megbízásából dolgozó hackerek hatoltak be az elmúlt hetekben a Fehér Ház egyik nem titkosított komputerhálózatába - közölte értesülését a The Washington Post.

Nagyvilág

Meg akarhatták ölni Tony Blairt

Derült ki a terrorizmussal gyanúsított Erol Incedal jórészt titkosított peréből. Az IS támogatásával vádolt férfi vélhetően az indiai Mumbaiban 2008-ban elkövetett, 174 halálos áldozattal járó terrortámadáshoz hasonlót tervezett.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló