Újdelhi hírek

Nagyvilág › Újdelhi

Indiai város is lehet Budapest ellenfele

15.04.03 16:03

Indiába utazik ebben a hónapban Thomas Bach NOB-elnök, azért, hogy Újdelhi vagy Ahmadábád 2024-es nyári olimpiai pályázatáról tárgyaljon.

Mintegy száz tibeti tüntetőt vettek őrizetbe

15.03.10 12:53

Mintegy száz, Kína újdelhi nagykövetsége előtt tüntető tibetit vettek őrizetbe kedden - közölte az indiai rendőrség

Megújul az indiai-amerikai barátság: Obama Új Delhibe érkezett

15.01.25 14:54

Új fejezetett nyitnak az indiai-amerikai kapcsolatokban - ezt érzékeltette mind Barack Obama amerikai elnök, mind pedig Narendra Modi indiai miniszterelnök, amikor Obama gépe vasárnap landolt Új-Delhi repülőterén.

Porosenkót és Washingtont zavarja, hogy krími vezetőt fogadtak Indiában

14.12.12 19:27

Petro Porosenko ukrán elnök amiatt bírálta pénteken az újdelhi kormányt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök Indiába látogató delegációjának a Moszkva által márciusban megszállt Krím félsziget vezetője is a tagja lehetett.

Minden netes taxit betiltottak az Uber-botrány után

14.12.09 14:24

Újdelhiben betiltottak minden internetes taxis vállalatot, miután utasának megerőszakolásával gyanúsították meg az egyik ilyen cég, az Uber egyik sofőrjét - jelentette be kedden egy indiai kormányilletékes.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The drink vendor (New Delhi - India)The Little Gardener (New Delhi - India)Big City Life (New Delhi - India)Our Tuk Tuk driver in New Delhi (India)Good morning New Delhi! - Bathroom :)

Kapcsolódó témák

Ország

Elfordultak az indiai cégek az internet.org-tól

A netsemlegesség elvét támogatva egyre több indiai cég lép ki Zuckerberg internet.org nevű kezdeményezése mögül. Miután a Flipkart visszavonta az Airtel Zeróhoz csatlakozást, a Cleartrip, az NDTV és a Times Group is bejelentette,…

Nagyvilág

Nagyot esett Amerika

Estek pénteken a New York-i értéktőzsde főbb mutatói, az S&P index március 25-e óta legnagyobb arányú napi veszteségét eredményezve, egyebek közt a kínai szabályozók, a görög adósságtárgyalások és a csalódást keltő amerikai…

Nagyvilág

A washingtoni kongresszus épülete mellé repült a postás

Vádat emeltek a kampányfinanszírozás korruptsága ellen tiltakozó férfi ellen.

Nagyvilág

Növekszik az aggodalom Kína miatt

Vegyesen alakult a kereskedés szerdán a főbb ázsiai tőzsdéken: Tokióban, Sydneyben és Mumbaiban csökkentek, míg Sanghajban, Hongkongban és Szöulban emelkedtek az irányadó indexek.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló