Bezár

Újdelhi

Nagyvilág › Újdelhi

Megújul az indiai-amerikai barátság: Obama Új Delhibe érkezett

15.01.25 14:54

Új fejezetett nyitnak az indiai-amerikai kapcsolatokban - ezt érzékeltette mind Barack Obama amerikai elnök, mind pedig Narendra Modi indiai miniszterelnök, amikor Obama gépe vasárnap landolt Új-Delhi repülőterén.

Porosenkót és Washingtont zavarja, hogy krími vezetőt fogadtak Indiában

14.12.12 19:27

Petro Porosenko ukrán elnök amiatt bírálta pénteken az újdelhi kormányt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök Indiába látogató delegációjának a Moszkva által márciusban megszállt Krím félsziget vezetője is a tagja lehetett.

Minden netes taxit betiltottak az Uber-botrány után

14.12.09 14:24

Újdelhiben betiltottak minden internetes taxis vállalatot, miután utasának megerőszakolásával gyanúsították meg az egyik ilyen cég, az Uber egyik sofőrjét - jelentette be kedden egy indiai kormányilletékes.

Betiltották az Ubert Delhiben

14.12.08 11:44

A döntés azt követően született, hogy a taxivállalat egyik sofőrjét azzal gyanúsítják, megerőszakolt egy 25 éves nőt Újdelhiben.

Utasának megerőszakolásával gyanúsítják az Uber egyik sofőrjét

14.12.08 08:57

Őrizetbe vette vasárnap este az indiai rendőrség az önszerveződéssel működő Uber taxivállalat egyik sofőrjét, mert azzal gyanúsítják, hogy megerőszakolta utasát, egy 25 éves nőt Újdelhiben.

Federer újdelhi válogatott lett

14.11.26 15:31

A legnagyobb sztárokkal indul az idén először kiírt Nemzetközi Premier Teniszliga pénteken, Manilában.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The drink vendor (New Delhi - India)Our Tuk Tuk driver in New Delhi (India)The Little Gardener (New Delhi - India)Big City Life (New Delhi - India)Good morning New Delhi! - Bathroom :)

Kapcsolódó témák

Ország

Betiltották a csoportos erőszakról szóló filmet

Nem vetíthetik Indiában Leslee Udwin dokumentumfilmjét, amely a 2012 decemberében Delhiben elkövetett, egész Indiát megrázó csoportos nemi erőszakról készített a brit rendező. Az áldozat egy huszonhárom éves…

Nagyvilág

New York: tanítási szünet lesz két muszlim ünnepen

New York lesz az első amerikai nagyváros, amelyben tanítási szünetet tartanak a két legjelentősebb muszlim ünnep, az íd al-fitr és az íd al-adha napján – közölte csütörtöki számában a The New York Times.

Nagyvilág

Húsz éve vetítenek egy filmet Mumbaiban

A rajongók tiltakozása miatt egyelőre mégsem vesznek le a műsorról egy már majdnem húsz éve futó indiai szerelmesfilmet egy mumbai moziban.

Nagyvilág

Újabb erős havazás az Egyesült Államokban

Kilencvennégy millióan laknak azokon a területeken, amelyekre vonatkozóan valamilyen szintű viharkészültséget rendeltek el. Az érintett nagyvárosok közé tartozik Little Rock, Memphis, Louisville, Pittsburgh, Philadelphia, New York és…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló