Bezár

Újdelhi

Nagyvilág › Újdelhi

Porosenkót és Washingtont zavarja, hogy krími vezetőt fogadtak Indiában

14.12.12 19:27

Petro Porosenko ukrán elnök amiatt bírálta pénteken az újdelhi kormányt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök Indiába látogató delegációjának a Moszkva által márciusban megszállt Krím félsziget vezetője is a tagja lehetett.

Minden netes taxit betiltottak az Uber-botrány után

14.12.09 14:24

Újdelhiben betiltottak minden internetes taxis vállalatot, miután utasának megerőszakolásával gyanúsították meg az egyik ilyen cég, az Uber egyik sofőrjét - jelentette be kedden egy indiai kormányilletékes.

Betiltották az Ubert Delhiben

14.12.08 11:44

A döntés azt követően született, hogy a taxivállalat egyik sofőrjét azzal gyanúsítják, megerőszakolt egy 25 éves nőt Újdelhiben.

Utasának megerőszakolásával gyanúsítják az Uber egyik sofőrjét

14.12.08 08:57

Őrizetbe vette vasárnap este az indiai rendőrség az önszerveződéssel működő Uber taxivállalat egyik sofőrjét, mert azzal gyanúsítják, hogy megerőszakolta utasát, egy 25 éves nőt Újdelhiben.

Federer újdelhi válogatott lett

14.11.26 15:31

A legnagyobb sztárokkal indul az idén először kiírt Nemzetközi Premier Teniszliga pénteken, Manilában.

A nagyhatalmaknak nem hiányzik a független Skócia

14.09.18 14:04

Washington, Moszkva, Újdelhi vagy Peking visszafojtott lélegzettel figyeli a skót népszavazás kimenetelét, és nemzeti érdekeit, valamint geopolitikai törekvéseit figyelembe véve titokban abban reménykedik, hogy Nagy-Britanniának sikerül…

Polgárőrökké képezik ki a kóbor kutyákat Indiában

14.08.10 20:00

Rendőriskolába íratják be a kóbor kutyák egy részét az indiai fővárosban, hogy kiképzés után ne biztonsági és közegészségügyi problémát jelentsenek többé, hanem maguk is részt vegyenek a közbiztonság fenntartásában - jelentette be az újdelhi városi tanács…

Patkányokkal volt tele az érkező Airbus

14.08.06 12:57

Átmenetileg kivonták a forgalomból az Air India légitársaság egy repülőgépét Újdelhiben, mert patkányok seregével a fedélzetén érkezett meg Kalkuttából.

Elhunyt az indiai film nagyasszonya, a 102 éves Zohra Szehgal

14.07.11 15:30

Zohra Szehgal pályafutásának hét évtizede alatt milliókat szórakoztatott művészetével a filmvásznon és a színpadon. A bollywoodi és külföldi filmekben egyaránt nagy sikert arató színésznő Újdelhiben halt meg szívroham következtében egy kórházban, ahova…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The drink vendor (New Delhi - India)Our Tuk Tuk driver in New Delhi (India)The Little Gardener (New Delhi - India)Big City Life (New Delhi - India)Good morning New Delhi! - Bathroom :)

Kapcsolódó témák

Ország

Indiai Szuperliga: spanyolos csapat lett az első bajnok

Az Atlético Kolkata nyerte meg a labdarúgó indiai Szuperliga első idényét, miután a szombati mumbai fináléban 1–0-ra legyőzte a Kerala Blasterst.

Nagyvilág

A kocsijukban lőtték agyon a két rendőrt

Halálosan megsebesített két rendőrt, majd magával is végzett egy fegyveres férfi New Yorkban. Három éve ez volt az első eset, hogy az amerikai nagyvárosban golyó végzett rendőrökkel. A hatóság két emberét a járőrkocsiban ülve lőtték le…

Nagyvilág

Amerikától vesz harckocsikat Irak

Korszerű harckocsik eladását hagyta jóvá az Egyesült Államok kormánya Iraknak. A péteki washingtoni bejelentés szerint Irak a következő években 175 darab M1 Abrams típusú harckocsikhoz jut.

Nagyvilág

Indiai Szuperliga: spanyolos csapat lett az első bajnok

Az Atlético Kolkata nyerte meg a labdarúgó indiai Szuperliga első idényét, miután a szombati mumbai fináléban 1–0-ra legyőzte a Kerala Blasterst.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló