Újdelhi

Nagyvilág › Újdelhi

Mintegy száz tibeti tüntetőt vettek őrizetbe

15.03.10 12:53

Mintegy száz, Kína újdelhi nagykövetsége előtt tüntető tibetit vettek őrizetbe kedden - közölte az indiai rendőrség

Megújul az indiai-amerikai barátság: Obama Új Delhibe érkezett

15.01.25 14:54

Új fejezetett nyitnak az indiai-amerikai kapcsolatokban - ezt érzékeltette mind Barack Obama amerikai elnök, mind pedig Narendra Modi indiai miniszterelnök, amikor Obama gépe vasárnap landolt Új-Delhi repülőterén.

Porosenkót és Washingtont zavarja, hogy krími vezetőt fogadtak Indiában

14.12.12 19:27

Petro Porosenko ukrán elnök amiatt bírálta pénteken az újdelhi kormányt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök Indiába látogató delegációjának a Moszkva által márciusban megszállt Krím félsziget vezetője is a tagja lehetett.

Minden netes taxit betiltottak az Uber-botrány után

14.12.09 14:24

Újdelhiben betiltottak minden internetes taxis vállalatot, miután utasának megerőszakolásával gyanúsították meg az egyik ilyen cég, az Uber egyik sofőrjét - jelentette be kedden egy indiai kormányilletékes.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The drink vendor (New Delhi - India)Our Tuk Tuk driver in New Delhi (India)The Little Gardener (New Delhi - India)Big City Life (New Delhi - India)Good morning New Delhi! - Bathroom :)

Kapcsolódó témák

Ország

Indiai férfi feszült keresztre az exminiszterért

Sehol a világon nem ér el a politikai bálványimádás olyan bizarr szintet, mint Indiában. A politikusok elvakult követői gyakran templomokat építenek kedvenc vezetőiknek, ahol furcsa rituálékkal fejezik ki imádatukat. Legutóbb szintén…

Nagyvilág

Itt a legkisebb McLaren

A New York-i Autószalonon ünnepli világpremierjét az alap McLaren, az 570S Coupé, amely bár a márka legolcsóbb autója, a komolyabb modellek technikáját vonultatja fel. Ez is lenyűgöző menetteljesítményekkel bír, kabinja pedig az…

Nagyvilág

Trónok harca - jön az indiai változat

Mielőtt bárki azt hinné, hogy félreolvasta a címet, megnyugtatjuk, nincs gond a szemével: valóban sorozatot készít Bollywood George R.R. Martin népszerű regényeiből.

Nagyvilág

Obama elnök apjának szülőföldjére, Kenyába látogat

Barack Obama amerikai elnök eleget tesz korábbi ígéretének, miszerint még mandátumának lejárta előtt ellátogat Kenyába és júliusban fel fogja keresni apja szülőföldjét - közölte hétfőn a Fehér Ház.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló