Törlesztés hírek

Gazdaság › Törlesztés

Így segít átmenetileg a devizahiteleseken a romániai Volksbank

15.01.19 21:27

A tavaly december 31-én érvényes árfolyamon fizethetik három hónapig törlesztőrészleteiket a Volksbank Románia frankhitelesei - közölték hétfőn. A svájci frank árfolyama tavaly év végén 3,8 lej volt: a Volksbank romániai leánybankja ezen az…

A munkáltató is segíthet a pórul járt hiteleseknek

15.01.19 14:51

A lakáshitel törlesztésében elméletileg a munkaadó is segíthet, gyakorlatilag viszont az új cafeteria-juttatás meglehetősen bonyolult, ezért a cégek egy része tart a támogatástól.

Sok a tennivaló az új cafetériával?

15.01.19 11:35

A lakáshitel törlesztésében már a munkáltatók is segíthetik dolgozóikat. Az új cafeteria juttatás meglehetősen bonyolult, ezért érdemes tanácsadó cég vagy pénzintézet segítségét kérni. Így a munkáltató adminisztrációs terhe nagymértékben…

Rekordmagas törlesztése lehet az autóhiteleseknek

15.01.19 09:15

A svájci frank alapú autó- és személyi hitelek tőketartozása egyik pillanatról a másikra 25 százalékkal emelkedett. A bedőlt hitelek aránya már így is magas, és az átütemezés sem segít mindenkin.

Devizahiteles törlesztőrészletek: most jön a nagy pofára esés?

15.01.16 12:07

Egyre több bankból halljuk, hogy a devizahitelek törlesztőrészletének átlagos tavaszi csökkenése közel sem lesz annyi, amennyit az MNB kommunikált.

Most lett igazán durva a devizahiteles probléma a szomszédban

15.01.15 17:30

A svájci frank árfolyamküszöbének felszámolása több százezer polgárnak okoz fejfájást Ausztriában, a frankalapú lakossági hitelállomány eléri a 22 milliárd eurót, és a svájci valuta felértékelődésével a törlesztőrészletek is erőteljesen emelkednek.

Törlesztési, folyósítási tételek tűntek el a Diákhitelnél

15.01.02 16:36

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem sikerült az újévi átállás a Diákhitel Zrt. online rendszerén; sokan adatvesztésre panaszkodnak - értesült a Pénzcentrum.

A(z) "Törlesztés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Budapesti légi járat esett áldozatul a görög bankzárnak

Nem indult el csütörtökön a SkyGreece Airlines légitársaság Budapestet is érintő kanadai járata a banki átutalások korlátozása miatt - írta a vs.hu.

Gazdaság

Alig maradt pénz a devizahiteles gyűjtőszámlákon

A banki elszámolással elolvadt az árfolyamgátba belépett devizahitelesek gyűjtőszámlákon lévő tartozásának 92,2 százaléka, és megszűnt a gyűjtőszámla-szerződések több mint 85 százaléka - írta hétfői számában a…

Gazdaság

Ciprasz beadta a derekát - behódolnak a görögök?

Kirobbant az optimizmus, tolongnak a vásárlók a piacokon. Látványos piaci rali alakult ki ez elmúlt percekben a világ piacain, az árfolyamok hirtelen meredek emelkedésbe kezdtek miután olyan hírek láttak napvilágot mely…

Nagyvilág

Londoni elemzők: Görögországban katasztrofális, Közép-Európában enyhe következményei lennének a Grexitnek

Londoni pénzügyi elemzők szerint a görög gazdaságban katasztrofális, Közép-Európában ugyanakkor jóval enyhébb következményei lennének a Grexitnek, vagyis Görögország távozásának az euróövezetből.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló