Bezár

Tolna

Megye › Tolna

Seszták paksi csatája

14.09.23 22:24

Az október 12-i önkormányzati választáson az egyik legnagyobb küzdelem Pakson lesz – mondta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter kedden a Duna-parti városban rendezett választási fórumon.Paks a kormány támogatása nélkül nem létezik, és a…

Csillagászat, blues és kávéházi előadások a szekszárdi egyetemi karon

14.09.23 18:24

A csillagok felszínének kutatásáról, a blues műfaj kialakulásáról és a bor élettani hatásairól is hallhatnak előadásokat a PTE szekszárdi Illyés Gyula Karán pénteken, a Kutatók éjszakáján az érdeklődők.

Készülnek az újabb paksi szerződések

14.09.23 17:59

Még az idén megszülethet az a három orosz-magyar megállapodás, amely az új paksi reaktorok a tervezésére, a fűtőelemek ki- és beszállítására, illetve az új erőmű üzemeltetésére, karbantartására vonatkozik majd. Az Európai Unió és Oroszország…

A paksi Pupp Réka ismét EB-bronzot nyert

14.09.23 15:09

Negyven ország több mint négyszáz judósa lépett tatamira hétvégén a Bukarestben megrendezett junior Európa-bajnokságon.

Gyengébb lesz a szekszárdi szőlőtermés

14.09.23 10:09

Az előző évekénél gyengébb minőségű és kisebb szőlőtermésre számítanak az idén a szekszárdi borvidéken.

Az új paksi erőmű négyszeresét építi a Roszatom Dél-Afrikában

14.09.23 08:06

Összesen 9,6 GW teljesítményre lesz képes az a nyolc reaktor, amit a hétfőn, Bécsben megkötött dél-afrikai és orosz kormányközi megállapodás szentesített. Az oroszok a helyi vállalatoknak adott munkák és a 10 milliárd dolláros megrendelés kártyáját is…

Hitelezheti Paksot a szakciós listán lévő orosz bank?

14.09.22 20:11

A Paksi Atomerőmű bővítését nem érinti az Oroszország elleni mostani nemzetközi szankciós csomag - mondta Aszódi Attila, az atomerőmű bővítéséért felelős kormánybiztos hétfőn a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
National heritage tabletSzekszárd, City HallSzekszárd, City HallSzekszárdSzekszárd

Kapcsolódó témák

Magyar település

Két év alatt 10 százalékkal lett kisebb a villamosenergia-termelés

Csökkent a magyar villamosenergia-termelés, két év alatt ezer megawattal lett kisebb a hazai kapacitás – mondta az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója kedden Pakson.

Gazdaság

Két év alatt 10 százalékkal lett kisebb a villamosenergia-termelés

Csökkent a magyar villamosenergia-termelés, két év alatt ezer megawattal lett kisebb a hazai kapacitás – mondta az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója kedden Pakson.

Magyar település

A térfigyelő kamera lebuktatta, a KMB-s lekapcsolta a férfit

A körzeti megbízott a bejelentéstől számított egy órán belül elfogta azt a szekszárdi férfit, aki épp a lopott kerékpárral tekert hazafelé, mondta el Molnár Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Politikus

Kósa: Ezek a vállalkozók viszi előre az országot

Új irodaépülettel bővült az egykori debreceni dohánygyár területén kialakított Lion termelő és innovációs üzleti központ, az 1,2 milliárd forintos beruházást kedden adta át a város fideszes polgármestere.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló