Bezár

Tolna

Megye › Tolna

Így keresik a nagyon sugárzó atomszemét helyét Magyarországon

14.10.10 14:09

Egyelőre még csak próbafúrásokat végeznek, de 2040-re már el is készül a tároló, hogy itthon maradhasson Paks nagy radioaktivitású hulladéka.

Közepes haltermésre számítanak a tolnai halgazdaságok

14.10.09 19:26

Közepes mennyiségű haltermésre és a tavalyihoz hasonló árakra számítanak az őszi lehalászás kezdetén a Tolna megyei halgazdaságok.

Paksi erőmű: a beruházással kapcsolatos bizonytalanságokra figyelmeztet az Energiaklub

14.10.08 18:47

A Paksra tervezett két új atomerőművi blokkal kapcsolatos bizonytalanságokra hívták fel a figyelmet az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ szerdai szakmai rendezvényén felszólalt résztvevők.

Liba nap a Bodri birtokon

14.10.07 22:14

Közeleg az újbor ünnepe. A szekszárdi Bodri Pincészetben két 2014-essel és finom falatokkal várnak mindenkit november elején. Sőt, egy játék keretében még egy két személyre szóló vacsorát is nyerhettek.

A Miniszterelnökség kezében a paksi bővítés

14.10.07 06:50

A paksi atomerőmű bővítéséhez kapcsolódó teljes projekt átkerül a Miniszterelnökséghez a Magyar Villamos Művek Zrt.-től.

Ausztrián is bukhat Paks

14.10.07 05:42

A Roszatom reaktorépítési projektjeit biztonsági aggályok, késedelmek és költségtúllépések is jellemzik.

Belvárosi szállodát adtak át Szekszárdon

14.10.06 20:42

Átadták a Mészáros Borház Borászati Kft. közel 700 millió forintos beruházással, 70 százalékos uniós támogatással épült szekszárdi belvárosi szállodáját hétfőn.

Hétfőtől ismét fogyasztható a csapvíz Dunaföldváron

14.10.06 17:18

Sajtótájékoztatón jelentette be hétfőn Horváth Zsolt Dunaföldvár polgármestere, valamint a településen ivóvíz- és szennyvízszolgáltatást végző Mezőföldi Regionális Víziközmű Kft. ügyvezető igazgatója, Csapó Sándor, hogy feloldották a múlt héten…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
SzekszárdSzekszárdNational heritage tabletSzekszárd, City HallSzekszárd, City Hall
Puszta, BildstockSkala Brak, Sumatera - Sultan Paksi Buay Pernong, gelar Pun beliau Suttan Pangeran raja selalau yang dipertuan sekala brak XXIII

Kapcsolódó témák

Magyar település

Ajánló: PAFC-MTK, Vidi-Paks, Cegléden a Vasas - program

Öt mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I pénteken megkezdődő 12. fordulója. Az MTK a Puskás Akadémiához látogat, míg a Diósgyőr a Dunaújvárost, a Videoton pedig a Paksot fogadja. Az NB II-ben hat, az NB…

Gazdaság

Férfi kosár NB I: a Sopron megint hosszabbításban nyert

Az Atomerőmű elleni szombati hosszabbításos győzelem után újra túlórában diadalmaskodott a Sopron, amely szerdán hazai pályán a Kecskemétet győzte le az extra 5 percben. Milos Boriszovék 10 ponttal többet dobtak a ráadásban,…

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Magyar település

A húszéves tolnai férfi összesen 31 ingatlanba tört be

Szekszárdon, Tolnán, Faddon és Decsen is követett el lopásokat. A rendőrség a bűnügy iratait vádemelési javaslattal a Szekszárdi Járási Ügyészségnek átadta.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló