Bezár

Szigetvár

Magyar település › Szigetvár

2016-ig keresik Szulejmán szívét

14.06.29 10:51

Szigetvár közelében, a vártól északkeletre, a Turbéki-szőlőhegyen sikerült nyomára bukkanni annak a kisvárosnak, amely Szulejmán sírja körül vagy a sír közvetlen közelében épült ki.

Gyógyhely minősítést kapott Szigetvár

14.01.28 13:07

Gyógyhely minősítést kapott a napokban Szigetvár, amely fejlesztéseket és a turizmus erősödését reméli az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) elismerésétől - mondta el Kolovics János polgármester kedden sajtótájékoztatón, a városban.

Szépen profitálhat új minősítéséből a "Kisváros"

14.01.28 13:07

Szigetvár gyógyhely minősítést kapott a napokban az Országos Tisztifőorvosi Hivataltól. A város fejlesztéseket és a turizmus élénkülését várja az elismeréstől.

Továbbra is a Pannon Volánnal utazhatunk Szigetváron

14.01.23 16:42

Továbbra is a Pannon Volán Autóbuszközlekedési ZRt. látja el Szigetváron, a helyi közösségi közlekedési szolgáltatást. Szigetvár Önkormányzata 2013. szeptember 30-án pályázatot írt ki autóbusszal végzett helyi személyszállítási közszolgáltatás…

Átadták Magyarország legnagyobb naperőművét

13.10.31 15:39

Ünnepélyesen is átadták Magyarország legnagyobb naperőművét Sellyén, melynek éves teljesítménye 250 családi ház elektromosáram-felhasználását képes fedezni. Az átadáson elhangzott, Baranyában Szigetvár mentén épül hasonló naperőmű, az…

Meghalt egy motoros a 67-es úton

13.09.24 22:15

Meghalt az a motoros, aki autóval ütközött kedden a 67-es út Szigetvár és a csertői elágazás közötti szakaszán.

Szigetvár: ombudsmanhoz fordul a tantestület a Zrínyi iskola ügyében

13.09.24 13:20

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához fordul a szigetvári Zrínyi iskola tantestülete. A lépést azzal magyarázzák, hogy az érintett felelősök a tankerületi vezetőtől Hoffmann Rózsáig nem válaszolnak a kinevezés elmaradása miatti helyzetben, miközben az…

Oszmán kori település maradványaira bukkantak

13.09.23 14:27

Eddig ismeretlen oszmán kori település maradványaira bukkantak kutatók a közelmúltban Szigetvár közelében az I. Szulejmán szultán türbéje utáni keresés során.

Oszmán kori városra bukkantak Magyarországon

13.09.20 18:51

Egy eddig ismeretlen oszmán kori település maradványaira bukkantak kutatók a közelmúltban Szigetvár közelében, az I. Szulejmán szultán türbéje utáni keresés során – jelentette be Kolovics János, Szigetvár polgármestere pénteken.

Oszmán kori városra bukkantak Magyarországon

13.09.20 18:29

Egy eddig ismeretlen oszmán kori település maradványaira bukkantak kutatók a közelmúltban Szigetvár közelében, az I. Szulejmán szultán türbéje utáni keresés során - jelentette be Kolovics János, Szigetvár polgármestere pénteken.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Zrínyi vár - SzigetvárZrínyi tér - SzigetvárVigadó - SzigetvárVigadó - SzigetvárZrínyi tér - Szigetvár
Zrínyi vár - SzigetvárIMG_6875eyes._MG_0335

Kapcsolódó témák

Megye

PMFC: Uzoma visszatért, két évre írt alá a pécsiekhez

A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC kétéves szerződést kötött régi-új játékosával, Eke Uzomával – adta hírül a pécsi klub hivatalos honlapja.

Politikus

Századvég: A baloldal végleg szétszakadhat

Csak egymástól vesznek el szavazókat. A Jobbik megint megelőzte az MSZP-t.

Ország

IMF: Oroszország és Törökország tovább növelte aranytartalékait

Június elején az arany ára négy hónapja legalacsonyabb szintre, unciánként 1250 dollár alá süllyedt és ez vásárlásra késztetett több jegybankot.

Politikus

Századvég: a Jobbik az MSZP előtt, nagyon vezet a Fidesz

Továbbra is nagy előnnyel vezet a Fidesz-KDNP a Századvég közvélemény-kutatása szerint, a felaprózodott baloldal legnépszerűbb pártját, az MSZP-t pedig a Jobbik is megelőzi.

Baranya megye

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló