Bezár

Székesfehérvár

Magyar település › Székesfehérvár

Öttusa Eb: megnyitották a hazai kontinensviadalt

14.07.09 21:08

Rekordnagyságú mezőny, 23 ország 120 versenyzője áll rajthoz a székesfehérvári Bericap öttusa Európa-bajnokságon, amelynek megnyitójára szerdán került sor a városközpontban.

Kapósak a fiatal mérnökök

14.07.08 22:00

Székesfehérvár - – Gyakorlatilag az iskolapadból kapkodják el a mérnök-hallgatókat a nagy cégek, egyre több másod és harmadéves fejezi be munka mellett vagy később tanulmányait – tudta meg lapunk.

Elkezdődött a Gyulai Memorial atlétikai Magyar Nagydíj (folyamatosan frissítve)

14.07.08 18:51

A hétfői pokoli hőség után jelentősen csökkent az időjárás, 24 fok Celziusban kezdődött el Székesfehérváron a 4. Gyulai Memorial atlétikai Magyar Nagydíj. Az első számot, a női kalapácsvetést a lengyel Anita Wlodarczyk nyerte meg.

Öttusa Eb: Egy nap van a helyszín átépítésére

14.07.08 11:39

Demeter József versenyigazgató úgy érzi, hogy minden tökéletes lesz, a résztvevők méltó körülmények között versenyezhetnek majd a csütörtökön kezdődő székesfehérvári öttusa Európa-bajnokságon.

A lovasberényi tisztító hamarosan elkészül végre

14.07.07 21:12

Székesfehérvár - – Megyénkben az ivóvíz minősége több településen is a határérték felett tartalmaz arzént és más nem kívánt összetevőt.

Női kézi NB I: a négy közé kerülés a cél a Fehérvár KC-nél

14.07.07 19:59

A legjobb négy közé kerülés a cél a női kézilabda NB I-ben szereplő, legutóbb ott ötödik, az EHF Kupában pedig elődöntős Fehérvár KC együttesénél.

Olimpiai és világbajnokok sora Székesfehérváron

14.07.07 15:21

Negyvennégy ország közel 300 versenyzője, olimpiai és világbajnokok sora indul kedden, a székesfehérvári Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíjon.

Gáz van a Desiro vonalán

14.07.06 21:12

A vasúti biztosítóberendezés működésének zavarai miatt a Budapest-Balatonfüred viszonylatra tervezett Desiro-motorvonatok további intézkedésig csak Székesfehérvár és Balatonfüred között közlekednek, ezért az érintett útvonalon a fővárosból vagy az oda…

Vértesi Templom Fesztivál

14.07.06 21:12

Vértessomló – A Vértesi Erdő Zrt. az elmúlt hétvégén Vértessomlón rendezte meg a Székesfehérvári Egyházmegye Vértesi Espereskerületét összefogó egyháztörténeti fesztivált koncertekkel, bemutatókkal, kiállításokkal, előadásokkal.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Lecsapó villámLecsapó villámGyönyörű lecsapó, kár, hogy nincs benne az egész a képben!triplaTávolabbi lecsapó villám!
Brutális lecsapó villám!Lecsapó, autó szélvédőn keresztül! Itt már szakadt az eső, csak kocsiból tudtam fotózni!LecsapókLecsapó villámVillámok

Kapcsolódó témák

Megye

Ők Magyarország leggyorsabb emberei

Karlik Dániel és a címvédő Kaptur Éva győzött a klasszikus távon, 100 méteren a Székesfehérváron zajló atlétikai országos bajnokság pénteki első napján.

Sport

NB I: Újabb két légiósától vett búcsút a Videoton

Vítor Gomes és Paraiba sem tagja már a Videoton keretének, miután a klub nem hosszabbította meg a lejáró szerződésüket.

Ország

Nem tetszenek a Raiffeisennek az oroszok elleni szankciók

Az ausztriai Raiffeisen Bank International (RBI) nem tervez jelentős változásokat Oroszországban az Egyesült Államok és az Európai Unió Oroszországot büntető szankciói ellenére sem. A bank szerint minden előírásnak és szabálynak…

Magyar település

Kézi: kikapott Viborgban az Újváros, kórházba került a fehérvári légiós

Több felkészülési mérkőzést is játszottak kézilabdacsapataink a nap folyamán. A Dániában edzőtáborozó Dunaújváros öt góllal alulmaradt a többek között Rikke Skovot és Szanja Damnjanovicsot nélkülöző Viborggal szemben. A Siófok…

Fejér megye

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló