Bezár

Stohl András

Ismert személy › Stohl András

Még több pénzt követel Stohl áldozata

14.11.25 13:08

Budapest – Elégedetlen Pali bácsi a neki ítélt 3 milliós kártérítéssel, legalább 9 milliót követlene Stohl Andrástól – írja a Hír24.hu

Stohl helyett nem fizet a biztosítója

14.11.21 19:02

Budapest — Nem fizet a biztosító Stohl András helyett, hiá­ba reménykedik ebben. Mint azt a Bors megírta, a színész által 2010-ben okozott közlekedési baleset sérültjének 3,3 millió forint kártérítést ítélt meg jogerősen a Debreceni Ítélőtábla.

Az X-Faktorban tér vissza Stohl András

14.10.10 06:30

A börtönléte óta parkolópályára került műsorvezető Alföldi Róbert mentorsegédje lesz az X-Faktorban.

Stohl András: Hetekig aggódtam a kisfiamért!

14.09.11 09:45

Alaposan ráijesztett a szüleire a kis Stohl Andris, akit születése után az elhúzódó besárgulás miatt még napokig a kórházban kellett tartani. 

Stohl nem indul a Nemzeti Vágtán

14.09.10 09:09

Idén nem lesz ott a Hősök terén a 2009-es Jótékonysági Sztárfutam nyertese, Stohl András – erről a Nemzeti Vágta hivatalos oldaláról értesülhettünk.

Stohl bevállalta az autóbalesetet

14.08.31 06:42

Nem adta át a helyét a dublőrnek egy filmforgatáson Stohl András, és ő ült az autóban, amikor a balesetet felvették Török Ferenc új filmjében - írja a Blikk.

Újra kell vizsgázni a KRESZ-ből Stohlnak

14.08.30 09:48

Stohl Andrásnak újra kell tanulnia a KRESZ-t, ha vissza akarja kapni a jogosítványát. Emellett egy pszichológus is megvizsgálja, mielőtt újra a volán mögé engedik - írta a Bors.

Stohl újra vadászhat

14.08.06 09:01

Fót - Visszakapta fegyvertartási engedélyét és a vadászpuskáit is Stohl András (47).

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
# 5 M. Stohl/ I. Minor# 5 M. Stohl/ I. Minor# 5 M. Stohl/ I. Minor# 5 M. Stohl/ I. MinorOMV Kronos Citroen WRT
# 5 M. Stohl/ I. Minor# 12 M. Stohl/ I. Minor# 12 M. Stohl/ I. Minor# 12 M. Stohl/ I. MinorAz Őrült Nők Ketrece – Stohl András – Csányi Mónika felvétele

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Kecskeméten a színház két előadásra szóló bérletet ajándékoz hátrányos helyzetű gyerekeknek

A kecskeméti Katona József Színház két gyermekelőadásra szóló bérletet ajándékoz hátrányos helyzetű családok általános iskoláskorú gyermekei számára – jelentette be a kecskeméti Katona József Színház igazgatója…

Ismert személy

Nagy Ricsinek mindig idősebb barátnői voltak

Nagy Richárd úgy érzi, ha kiáll a közönség elé, kissé gátlásossá válik. Az X-Faktor szereplőjének mentora, Alföldi Róbert arra biztatja, hogy ne foglalkozzon ezzel, és engedje el magát.

Kultúra és szórakozás

Istenes Bence: sokkal jobban odafigyelek

Huszonhét évesen a piacvezető kereskedelmi csatorna legnézettebb műsorát, az X-Faktort szólóban vezeti, Liluval pedig a ValóVilág7-et. Istenes Bence emellett újabb és újabb célokat tűz ki maga elé.

Magyar település

Videó: kimaradtak a ziccerek, elvettek egy gólt a Honvédtól

Mint arról beszámoltunk, gól nélkül ért véget a Dunaújváros és a Budapest Honvéd összecsapása a labdarúgó NB I 16. fordulójának nyitó mérkőzésen. Íme, a találkozó összefoglalója!

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló