Bezár

Spekuláció

Gazdaság › Spekuláció

Az Audi mégsem készül az F1-be

14.10.27 12:09

Legalábbis így reagált a hét végi spekulációkra a német prémiummárka a Twitteren.

Az Audi és az F1: Ez csak puszta spekuláció!

14.10.26 13:35

Az Audi cáfolta az esetleges Forma–1-es szerepvállalásával kapcsolatos újabb találgatásokat. A német gyártó középtávon elkötelezte magát a DTM és Le Mans iránt.

Ez lehet szakításuk igazi oka?

14.09.29 18:58

Az egykori álompár szűkszavúan tette közzé szakítását, ami egyből spekulációra adott okot.

Az ebola miatt drágul a kakaó

14.09.20 12:45

Pénteken 3,5 éves csúcsra emelkedett a kakaóbab határidős jegyzése Londonban spekulációs vásárlásokra, amit azok a félelmek váltottak ki, hogy csökkenhet a termény kínálata az ebola afrikai terjedése miatt.

Tömegesen próbálják eladni zsebszerződéses földjeiket a külfödi tulajok

14.06.24 06:39

A Magyar Nemzet szerint korábban spekulációs céllal, zsebszerződéssel vásárolt földek sokaságát próbálják értékesíteni a nyugati határszélen. A szaktárca illetékese szerint ez a legális útja a zsebszerződések megszüntetésének.

Az OPEC főtitkára szerint a spekulánsok hajtják fel a kőolaj árát

14.06.17 18:18

Az iraki válsággal kapcsolatos spekuláció hajtja fel jelenleg a kőolaj árát - mondta az OPEC főtitkára, aki szerint az ország olajtermelői kapacitásai érintetlenek.

Kiszivárgott a fotó: ilyen lesz az új iPhone!

14.06.15 09:39

Hónapok óta folynak a spekulációk, hogy milyen lehet az Apple következő iPhone-ja, amit őszre vár mindenki. Sokan arra számítanak, hogy többféle méretben dob majd okostelefont piacra az Apple és ezt bizonyítja egy most kiszivárgott fotó is. Őszre

F1: A Caterham már a jövő hétre kieshet

14.06.13 12:39

Spekulációk szerint a Caterham F1 akár már a jövő hétvégi Osztrák Nagydíjról hiányozhat, a kiscsapat a végét járja.

F1: Le Mans-projektet indít a Ferrari?

14.06.10 14:54

Spanyol spekulációk szerint a hétvégén bejelenthetik, hogy a Ferrari Le Mans-i prototípus projektet indít. Alonso ott lesz a versenyen.

Kapcsolódó témák

Sport

Alonso alaposan megkopaszthatja a Ferrarit

Úgy tűnik, nem pusztán titkolódzik a Ferrari és Fernando Alonso, azért nem tesznek bejelentést, mert még mindig nem rendezték a soraikat. A kétszeres világbajnok állítólag hatalmas kártérítés mellett kardoskodik, míg a Ferrari…

Márka

Ismerd meg a legszexibb geeket!

Exkluzív interjú Hollywood feltörekvő szőkeségével szexjelenetekről, nyolcvanas évekbeli punkról, és arról, hogy miért ijeszti meg az Apple.                        

Márka

Állás: dajkát venne fel a Méhecske ovi

A Méhecske óvoda dajkát keres határozatlan idejű közalkalmazotti állásba, teljes munkaidőre. A pályázatokat november 14-éig lehet benyújtani a mehecskeovoda9@gmail.com címre. A munkalehetőségről további…

Ország

Vienna Bass őrület a Corvintetőn

A 2014. október 30-i VIENNA BASS buli egy teljesen új kezdeményezés a Bass Music kedvelőinek. A Corvintető estjein szeretnének minél több bécsi rezidenciájú producert és DJ-t bemutatni a közönségnek a számtalan kitűnő…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló