Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Quaestor-károsultak tüntettek Rogán Antal házánál

Tegnap 13:15

Tüntetők a Quaestor-törvény betartásáért és a teljes kárrendezésért tartottak demonstrációt Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető lakásánál pénteken Budapesten.

Rogán: nem kell a gyerekeknek adókártya

15.07.30 21:10

Nem kell 2016. január 1-jétől a gyerekeknek adóazonosító ahhoz, hogy az utánuk járó adókedvezmény igénybe vehető legyen - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön az M1 aktuális csatorna esti hírműsorában. Rogán Antal elmondta: a

DK: a Fidesz ne hazudozzon a menekültekről

15.07.24 17:54

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, Rogán Antal frakcióvezetőt, Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, valamint a Fideszt, hogy ne hazudozzanak a menekültekről, a gyűlöletkeltés helyett pedig a szövetséges…

Quaestor-botrány: Rogán a bankokra mutogat

15.07.22 15:24

A 6 millió forint feletti megtakarítással, befektetéssel rendelkezők esetében meg kell várni az Alkotmánybíróság döntését.

Rogán Antal szomszédja gyártja az újabb kormányzati plakátokat

15.07.21 11:48

Rogán Antal szomszédja készítheti a „Magyar reformok működnek” plakátokat. Nyílt pályázatot a 600 millió forintos kampány „rendkívüli sürgőssége” miatt nem írtak ki.

Rogán felesége meztelen képet posztolt kisfiáról

15.07.21 06:24

Később rájött: beteg lelkületű emberek is nézegethetik kisfia ruhátlan képét, így eltávolította azt nyilvános Instagram-oldaláról - írta meg a Bors.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Erzsébet tér2010ápr_Budapest_133

Kapcsolódó témák

Politikus

Guardian-cikk Orbán Viktor és a Fidesz politikájáról

Orbán Viktor és a Fidesz politikájáról közölt elemzést a The Guardian című baloldali brit napilap pénteken.

Politikus

Fegyverkezhet a szélsőjobb?

„Íme egy kiváló eszköz, amellyel meghátrálásra késztethetjük majd az éppen a kerítést megrongálni készülő törvénytelen bevándorlót. Kiváló objektumvédelmi eszköz, természetesen nem nők és gyermekek ellen, de csoportokban érkező…

Gazdaság

A Főgáz nem vesz át tartozást

A fogyasztók átvétele után is a korábbi szolgáltatónál maradnak a hátralékok. Májusban 32 milliárd forint volt az elmaradás.

Ország

Határon túli fejlesztések pluszforrásairól döntött a kormány

A határon túli magyarság szülőföldön boldogulását támogató Bethlen Gábor Alapba történő előirányzat-átcsoportosításokról döntött a kormány, az erről szóló határozatok a Magyar Közlöny pénteki számában jelentek meg.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló