Bezár

Rezsicsökkentés

Közélet › Rezsicsökkentés

A rezsicsökkentés a tűzifákat is utolérte

Ma 13:16

Az állami erdőgazdaságok 10 százalék kedvezménnyel árusítanak tűzifát, országosan mintegy 170 ezer köbmétert.

MEKH: a távhődíj csökkentése a rezsicsökkentés harmadik üteme

Tegnap 15:48

A távhőszolgáltatás díjának október 1-jei 3,3 százalékos csökkentésével megvalósult a tavaly január 1-jén kezdődött rezsicsökkentés harmadik üteme - hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal.

A rezsicsökkentés fenntartását segíti a nemzeti közműszolgáltató létrehozása

Tegnap 15:00

A rezsicsökkentés fenntartását segíti a nemzeti közműszolgáltató létrehozása, amely 2015 márciusában a Főgáz Zrt. bázisán kezdi meg lakossági szolgáltatási tevékenységét - mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi…

A távhő árának csökkentése a rezsicsökkentés harmadik üteme

Tegnap 15:00

A távhő árának október 1-jei 3,3 százalékos csökkentésével megvalósult a tavaly január 1-jén kezdődött rezsicsökkentés harmadik üteme - hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

Kevesebbet fizetünk a távhőért

Tegnap 08:45

Mától 3,3 százalékkal csökken a távhő díja – ezt írja elő a februárban elfogadott rezsicsökkentési törvény október 1-jén hatályba lépő szabálya.

Mai naptól jól járnak a lakótelepen élők

Tegnap 07:04

Mától 3,3 százalékkal csökken a távhő díja – ezt írja elő a februárban elfogadott rezsicsökkentési törvény október 1-jén hatályba lépő szabálya. A jogszabály úgy fogalmaz, hogy a lakossági felhasználó részére, a távhő szolgáltató által kibocsátott…

3,3 százalékkal csökken mától a távhő díja

Tegnap 06:39

Mától 3,3 százalékkal csökken a távhő díja - ezt írja elő a februárban elfogadott rezsicsökkentési törvény október 1-jén hatályba lépő szabálya.

Fidesz: fenntartható rezsicsökkentést!

14.09.30 13:36

A kormánytöbbség célja, hogy a megfelelő intézkedésekkel, például az állami közműszolgáltató létrehozásával, fenntartható legyen a rezsicsökkentés folyamata - mondta a fideszes Németh Szilárd keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Kedden folytatódik a rezsicsökkentés

14.09.29 21:57

Október elsejétől a távhő lesz olcsóbb: 3,3 százalékkal. Az Országgyűlés még februárban döntött az újabb lépésekről

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
BudapestVirtuális megoldások, magas színvonalon.

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP: nem kapta meg az ideiglenes forgalomba helyezési engedélyt sem a Lánchíd utca

Tüttő Kata azt mondta, kedden a szakhatóságként eljáró kormányhivatal úgy döntött, nem engedélyezi a forgalmat az utcában.

Politikus

Müller Péternek nem szempont, hogy milyen párt jelöltje az, aki mellett kiáll

Kampányvideóban állt ki a fideszes zuglói polgármesterjelölt mellett Müller Péter író, aki erről és "jobboldaliságáról" is mesélt a Heti Válasznak. Az is kiderült, hogy a "magyar Coelhóként" emlegetett író nem nagyon ismeri névadója…

Politikus

Sorra mondják fel a hiteleket a bankok?

Az elszámoltatásról szóló törvényt még mindig nem írta alá a köztársasági elnök, pedig már az előtte elfogadott jogszabályok is megjelentek a Magyar Közlönyben. A hitelfelmondási moratórium pedig addig nem lép életbe, míg nincs…

Politikus

MSZP: nem kapta meg az ideiglenes forgalomba helyezési engedélyt sem a Lánchíd utca

Tüttő Kata azt mondta, kedden a szakhatóságként eljáró kormányhivatal úgy döntött, nem engedélyezi a forgalmat az utcában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló