Bezár

Peru

Ország › Peru

118 évesen kap először nyugdíjat

Tegnap 08:21

Élete első nyugdíjának örülhet nemsokára egy 118 éves perui nő, aki feltételezések szerint egyidejűleg a világ legidősebb asszonya is.

Ősi műtárgyakat szolgáltatott vissza az USA Perunak

14.10.26 18:23

A többnyire kerámiából készült tárgyakat a 16. századi, a spanyol hódítók megjelenése előtti ősi perui sírokból rabolták.

Saját melleivel vigasztalja országát a dögös modell 18+ fotó

14.10.12 21:24

A perui válogatott simán kikapott Chilétől, de Rocio Miranda nem szeretné, ha bárki is nagyon elkeseredne az országban.

Magára ismert a Jégvarázsban, milliárdokra perli a Disney-t

14.09.25 17:54

250 millió dollár kártérítést követel az a perui nő, aki szerint az ő életéből merítették a hóemberekkel barátkozó jégkirálynő történetét.

Chilei gyerekmúmia is lesz a budapesti kiállításon

14.09.25 13:01

Öt kontinens évezredes, vagy épp a közelmúltból származó múmiáit mutatja be a Magyar Természettudományi Múzeum Múmiavilág című, október elsején nyíló kiállítása. A különleges kiállítási tárgyak  között szerepel a chinchorroi gyerekmúmia…

Hatalmas felfedezés?

14.09.24 12:54

Félszáznál több geoglifát, talajba "vésett" rajzolatot fedeztek fel a Google Earth program segítségével Kazahsztán északi részén kazah és litván régészek. Bár a perui Nazca-vonalak a leghíresebbek, a világ számos pontján fedeztek fel geoglifákat.

Akit Edith Piaf szelleme kísért

14.09.22 08:55

Marion Cotillard nem tud szabadulni Edith Piaf szellemétől, amióta őt alakította a 2007-ben készült La mőme című filmben."Mindent megpróbáltam, só és tűz varázslatával akartam elűzni. Elutaztam előle Bora Borára, Peruban felmásztam a…

Turisták haltak meg Bolíviában

14.08.31 08:15

A 10 áldozat között van olasz, svájci, ausztrál és perui, két embert még nem azonosítottak. A világhírű sómezőhöz tartottak busszal, amikor balesetet szenvedtek. 

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Éjjel egykor rendezhetik a katari vb meccseit!

Harold Mayne-Nicholls, a chilei futballszövetség korábbi elnöke, egyben Sepp Blatter egyik lehetséges kihívója a 2015-ös FIFA-elnökválasztáson azzal állt elő, hogy a katari vb meccseinek egy részét rendezzék helyi idő szerint hajnali…

Ország

"Nem tartom magam könnyűvérű nőnek"

A tévénézők jelenleg Barbara Canóként láthatják A gonosz álarcában Wanda D'Isidorót. A venezuelai származású színésznő örült annak, hogy sok honfitársa szerepelt az amerikai telenovellában.

Ország

Megmenekültek az óriásteknősök a kihalástól

Újra nagyra nőtt egy kihalástól megmentett galápagosi óriásteknős-alfaj populációja, és valószínűleg már magától, emberi beavatkozás nélkül is fennmaradhat – közli egy friss amerikai kutatás.

Ország

Bányászok rekedtek a föld alatt Kolumbiában

Heves esőzések miatt beomlott egy szénbánya Kolumbia északnyugati részén, a balesetben tucatnyi bányász rekedt a föld alatt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló