Bezár

Peru

Ország › Peru

Videó: A rasszista nézők miatt levonult a pályáról a focista

15.03.03 11:57

A nézőtérről érkezett rasszista inzultusok miatt levonult a pályáról Luis Tejada, a perui Juan Aurich csatára a gárda Cienciano elleni összecsapásán. A futballista előbb dühében elrúgta a labdát (ezért sárga lapot kapott), majd levette a mezét, és lesétált…

Nasca csokoládé mousse-t is ehetünk a hétvégén

15.02.26 21:53

Magyarországra látogatott Roberto Ortiz, a perui konyha világviszonylatban egyik legjobb séfje, a Michelin-csillagos londoni Lima étterem főszakácsa, hogy különleges gourmet vacsora keretében mutassa be hazája gasztronómiai hagyományait és a…

Lengyel pénzpörgetőt fogtak Budapesten

15.02.25 09:37

A bűn tényleg nem ismer határokat: egy lengyel pénzváltó izraeli turistát csapott be Budapesten, perui bankjegyeket adott neki forint helyett.

Videó: fenséges gól - külsővel csavarta be a szögletet

15.02.11 21:36

Nem mindennapi találattal nyert a Sporting Cristal labdarúgócsapata a Cienciano ellen a perui kupa (Copa Inca) soron következő fordulójában . Carlos Lobaton külsővel eltalált labdáját a kapus csak kísérni tudta, de a gólvonalon belül.

Lebuktak a bankkártyák fosztogatói

15.01.29 10:12

Pénzkiadó automatákra felszerelt eszközökkel olvasta le az ATM-ekbe csúsztatott bankkártyák adatait két bolgár férfi Budapesten. Az így megszerzett adatokkal külföldi társaik Peruban és az Egyesült Államokban vettel fel pénzt, a bűncselekményekkel…

Világjátékok: az amerikai Birmingham rendez 2021-ben

15.01.22 17:21

Az egyesült államokbeli Birminghamben rendezik meg a 2021-es világjátékokat. A házigazda szerep elnyeréséért az egymilliós alabamai város mellett még Lima és az oroszországi Ufa versenyzett.

Színésznek áll Mario Vargas Llosa

15.01.22 12:21

Legrosszabb esetben kinevettetem magam. - mondta izgatottan közelgő fellépéséről a Nobel-díjas perui író.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Paleosuchus trigonatus (Smooth-fronted Caiman)Paleosuchus trigonatus (Smooth-fronted Caiman)Paleosuchus trigonatus (Smooth-fronted Caiman)Paleosuchus trigonatus (Smooth-fronted Caiman)

Kapcsolódó témák

Ország

Valószerűtlenül gyönyörű vulkánkitörés Chilében

A tűzhányók a természet leglenyűgözőbb látványosságának számítanak, és ez újra bebizonyosodott a dél-amerikai országban.

Ország

Venezuelai nagykövet: erősíteni kell a magyar-venezuelai kapcsolatokat

A Venezuelai Bolivári Köztársaság nagykövete azt szeretné elérni, hogy magasabb szinten működjenek a magyar-venezuelai kapcsolatok.

Ország

Rengeteg pénzbe kerül Julian Assange figyelése

Tízmillió fontba került eddig Julian Assange, a WikiLeaks kiszivárogtató oldal alapítójának a londoni ecuadori nagykövetségen - tájékoztatott a BBC brit közszolgálati média kedden.

Ország

Gabona helyett fegyvereket szállított a kínai hajó Kubába

A kolumbiai hatóságok feltartóztattak egy Kubába tartó kínai hajót, amelynek a fedélzetén illegális fegyverszállítmányra bukkantak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló