Bezár

Peru

Ország › Peru

Turisták haltak meg Bolíviában

14.08.31 08:15

A 10 áldozat között van olasz, svájci, ausztrál és perui, két embert még nem azonosítottak. A világhírű sómezőhöz tartottak busszal, amikor balesetet szenvedtek. 

Különös dolog derült ki a fókákról

14.08.25 15:15

A fókafélék hurcolhatták be a tuberkulózist az amerikai kontinensre, jóval az európai hódítók előtt - derítette ki egy nemzetközi kutatócsoport a kórokozónak ősi perui emberi maradványokból izolált DNS-e alapján.

A fókafélék hurcolhatták be a tuberkulózist Amerikába

14.08.23 13:15

A fókafélék vihették be a tuberkulózist az amerikai kontinensre, jóval az európai hódítók előtt - derítette ki egy nemzetközi kutatócsoport a kórokozónak ősi perui emberi maradványokból izolált DNS-e alapján.

Nem emberek hurcolhatták be a tuberkulózist Amerikába

14.08.21 19:07

A fókafélék hurcolhatták be a tuberkulózist az amerikai kontinensre, jóval az európai hódítók előtt - derítette ki egy nemzetközi kutatócsoport a kórokozónak ősi perui emberi maradványokból izolált DNS-e alapján.

Durva: tehenek zavarták meg a futballmeccset - videó

14.08.15 09:39

A Perui Kupában a profi labdarúgásban elképzelhetetlen események zajlottak le, az egyik mérkőzést ugyanis megzavarta egy tehéncsorda.

Újabb Nazca-vonalakat hozott felszínre a szél

14.08.04 09:48

Az erős szél következtében új geoglifák kerültek a felszínre a perui Ica közigazgatási körzetben, az El Ingenio völgyben.

Perui festőművész állít ki a Fóti kastélyban

14.08.03 08:21

Melissa Larranaga perui festőművész olajfestményeiből nyílt kiállítás Volt egyszer címmel szombaton a Fóti kastélyban; a tárlat képei a klasszicista épület tulajdonosának, Károlyi Lászlónak kalandos életét örökítik meg.

Videó: Pávián mozdulatokkal válaszolt a rasszistáknak a csatár

14.07.31 19:09

A perui élvonalban játszották a Cienciano-Alianza Lima találkozót, amelyen a hazaiak szurkolói több alkalommal is majomhuhogáshoz hasonlatos hangokat hallattak, amikor vendégjátékos ért bele a labdába. A 2-1-es hazai győzelemmel végződött…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Machu PicchuMachu PicchuMachu PicchuMachu PicchuMachu Picchu
Machu Picchureligioso3machu picchuantigonativos

Kapcsolódó témák

Ország

Utcai harc lett a chilei puccs évfordulóján

Összecsaptak a tüntetők és a rendőrök között a chilei Salvador Allende szocialista elnököt megbuktató katonai puccs 41. évfordulóján. Hét embert letartóztattak, egy rendőr komolyabban megsérült.

Ország

Venezuelát egyhangúlag jelölték az ENSZ BT-be

A venezuelai szocialista kormánynak csendes diplomáciával sikerült elérnie a néhai Hugo Chávez elnök vágyott célját: a latin-amerikai és karibi államok egyhangúlag támogatják, hogy bekerüljön az ENSZ Biztonsági Tanácsába -…

Ország

Amikor a kispadnál számolja a pénzt a játékvezető

Dél-Amerikában az ilyesmi is megesik, de állítólag nem bundáról van szó, csak arról, hogy csúszott a bírók fizuja az ecuadori bajnokságban, ezért kellett készpénzben odaadni neki a meccspénzt és az utazási költséget előre. Más…

Ország

A dél-koreai Mun Taeguk nyerte a Pablo Casals Gordonkaversenyt

A második helyen megosztva Szabó Ildikó és a lengyel Thomas Daroch végzett, a harmadik a kolumbiai Santiago Canón-Valencia lett.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló