Bezár

Peru

Ország › Peru

Ősi csillagászati labort fedeztek fel Peruban

14.07.28 11:29

Ősi csillagászati laboratóriumra utaló bizonyítékokat fedeztek fel a régészek az észak-perui Lambayeque régióban található Licurnique régészeti komplexumnál - adta hírül a dél-amerikai ország hivatalos hírügynöksége, az Andina.

Lemondott a perui kormányfő

14.07.23 09:31

Elfogadta René Cornejo perui kormányfő lemondását Ollanta Humala államfő és a távozó miniszterelnök helyére az eddigi munkaügyi minisztert, Ana Jarát nevezte ki.

Harci fémkarmokat fedeztek fel egy 1500 éves perui sírban

14.07.15 17:24

A Trujillo városában feltárt sírból számos más réztárgy is előkerült, a régészek szerint a leletek nemesember sírjára utalhatnak.

Oroszország háborog a szovjet hősi emlékmű lebontása miatt

14.07.08 20:39

Az orosz külügyminisztérium felháborodását fejezte ki, magyarázatot és bocsánatkérést követelt Lengyelországtól amiatt, hogy a dél-lengyelországi Limanowa városi parkjában a helyi hatóságok utasítására lebontottak egy szovjet hősi emlékművet - adta hírül…

Kilométeres hamut szór a vulkán

14.06.26 08:08

A perui Ubinas vulkán ismét aktív működésbe lépett és kilométeres hamuoszlopot lövell a magasba. A füst miatt nőtt a légszennyezettség a közeli városokban, és erre figyelmeztették a lakosságot is.

Hatalmasat zuhant a kormány népszerűsége

14.06.24 10:52

Jelentősen csökkenő népszerűsége miatt átalakította hétfőn kormányát Ollanta Humala perui elnök, aki leváltotta külügy-, belügy-, valamint a közlekedésért felelős miniszterét.

Videó: háromszor a léc mentett, negyedikre beollózta a csatár

14.06.24 10:52

Elképesztő jelenetek játszódtak le a perui élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 3. fordulójában a Real Garcilaso–Sport Huancayo mérkőzésen. A vendégek az ötödik percben támadásba lendültek, és egyetlen támadáson belül háromszor is…

Nem fogja kitalálni, hány évesen halt meg a világ legidősebb embere

14.06.11 10:09

Meghalt Carmelo Flores ajmara indián, aki talán a világ legidősebb embere volt. Az egész életét 4000 méter magasan, a Titicaca-tó partján, egy Frasquia nevű falucskában élte le, 123 évesen hunyt el.

Elképesztő: papírrepülő találta telibe a perui játékost - videó

14.05.31 17:57

Pénteken Anglia-Peru vb-felkészülési mérkőzésre került sor, és az egyik szurkoló által elhajított papírrepülő eltalálta a dél-amerikaiak futballistáját, Hansell Riojast.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ballestas islands (www.jamesbrew.com)View otherside of chapel hill 0699 Cabana, Pallasca (Peru)View of Cabana from ruins 1011 Cabana, Pallasca (Peru)Town rooftops 0734 Cabana, Pallasca (Peru)Village side-street 0738 Cabana, Pallasca (Peru)
View of Cabana from ruins 1017 Cabana, Pallasca (Peru)View of Cabana from ruins 1013 Cabana, Pallasca (Peru)View otherside of chapel hill 0698 Cabana, Pallasca (Peru)View of Cabana from ruins 1016 Cabana, Pallasca (Peru)Cabana town 0707 Cabana, Pallasca (Peru)

Kapcsolódó témák

Ország

Megy a kötélhúzás Vidalért

Arturo Vidal szóban már megegyezett a Manchester Uniteddel, és arra vár, hogy a két klub eldöntse egymás között, hogy mi legyen a sorsa - értesült egy chilei forrás kedden.

Ország

Kínai autókból vásárolt be Venezuela

Tizenháromezer kínai autó Venezuelába történő exportjáról kötött megállapodást a kelet-kínai központú Chery Automobile Co. autógyár - jelentette be a vállalat kedden.

Ország

Le akart csapolni egy horgásztavat a mobiljáért

A német fiatal az alsó-szászországi Meppenben így akarta visszaszerezni a vízbe ejtett mobiltelefonját.

Ország

Megtartaná klubja a Barca és a MU által csábított kolumbiai játékost

Juan Cuadrado a remek világbajnoki teljesítménye után az FC Barcelonánál és a Manchester Unitednél is jelöltté vált a hírek szerint, de a Fiorentina nem szeretne tőle megválni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló