Bezár

Peru

Ország › Peru

Világjátékok: az amerikai Birmingham rendez 2021-ben

15.01.22 17:21

Az egyesült államokbeli Birminghamben rendezik meg a 2021-es világjátékokat. A házigazda szerep elnyeréséért az egymilliós alabamai város mellett még Lima és az oroszországi Ufa versenyzett.

Színésznek áll Mario Vargas Llosa

15.01.22 12:21

Legrosszabb esetben kinevettetem magam. - mondta izgatottan közelgő fellépéséről a Nobel-díjas perui író.

Itt a világ legbénább tizenegyese

14.12.21 08:06

Egy perui másodosztályú bajnokin az egyik játékos sarokkal akarta értékesíteni a büntetőt. Gól helyett most rajta röhög a világ.

Perui Nazca-vonalak: felelősségre vonnák a károkozókat

14.12.16 12:15

Greenpeace-aktivisták a múlt héten megrongálták a világörökségnek számító, több mint másfél ezer éves vonalakat.

Villám csapott egy focistába

14.12.11 11:40

Nem elég, hogy idegenben 6–3-ra kikapott a csapat, de a visszavágón villámcsapás éri az egyik játékost. Nem lennénk a perui edző helyében. 

Videó: kínos - Diego Maradona elaludt az elnök beszéde alatt

14.12.10 17:19

Kínos helyzetbe került a minap Diego Maradona: a legendás argentin labdarúgót Venezuelába hívták, az ayacuchói csata  – ez volt a spanyolok ellen vívott perui szabadságharc döntő ütközete  – 190. évfordulója alkalmából tartott…

Videó: villám csapott belé, halálhírét keltették, de túlélte

14.12.10 09:55

A labdarúgó Perui Kupában a Sport Águila–Fuerza Minera mérkőzést a pályára csapó villám szakította félbe, több sérülést okozva. A játékosok közül Joao Contreras és Julio Ríos kórházban lábadozik, csakúgy, mint a játékvezető-asszisztens Abraham Loayza.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Down at the Races, LimaAmazon Tree Boa (Corallus hortulanus) MSNeotropical Marbled Treefrog (Hyla marmorata) SCCaminando en la cuerda flojaDos mujeres un camino
MalabareandoAtrapandoCuerda flojaMalabaristaDe a dos

Kapcsolódó témák

Ország

Valóban méreginjekció végzett a Nobel-díjas költővel?

Új halottkémi vizsgálat indul Chilében Pablo Neruda több mint negyven évvel ezelőtt bekövetkezett halála ügyében, amelynek során arra keresnek bizonyítékot a szakértők, hogy vajon méreginjekció végzett-e a Nobel-díjas költővel.

Ország

Gazdasági megállapodásokat szignózott Putyin és Maduro

Nicolás Maduro venezuelai államfő bejelentette, hogy moszkvai látogatásán számos, elsősorban gazdasági jellegű kétoldalú megállapodást sikerült tető alá hoznia Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Ország

Belehalt a zsírleszívásba a szépségkirálynő

A 19 éves ecuadori győztes eredetileg nem is akarta igénybe venni a díj mellé járó szépészeti beavatkozást, de az orvosok végül meggyőzték.

Ország

Chelsea: egy érkező, de több távozó

A Fiorentina végül engedett a nyomásnak és 23 millió fontért cserébe megválik Juan Cuadradótól. A kolumbiai játékos érkezése több futballista karrierjének a végét jelentheti a londoni kékeknél.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló