Bezár

Párizs

Nagyvilág › Párizs

BL: Szép az ilyen győzelem - Laurent Blanc

14.10.22 10:27

Nehezen, Edinson Cavani 87. percben szerzett góljával gyűrte le a PSG Cipruson az APOEL-t a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A párizsi vendégeket edző Laurent Blanc-nak az ilyen győzelem kimondottan kedvére való.

Újabb cigánytelepet számolt fel a francia rendőrség Párizs közelében

14.10.21 21:31

Újabb cigánytelepet számolt fel kedden a francia rendőrség, a Párizstól északra található Bobignyban, ahol több tucat család élt évek óta, többségében beiskolázott gyermekekkel.

Kiállt a kortárs művészet mellett a francia elnök

14.10.21 12:33

Francois Hollande védelmébe vette Paul McCarthy amerikai művészt, akinek The Tree (A fa) című 24 méteres alkotását megrongálták a párizsi Vendome téren.

Kiutasítottak a lefátyolozott arab nézőt a párizsi operából

14.10.20 17:09

Kiutasítottak előadás közben a párizsi Bastille Operából egy öbölmenti arab országból származó, lefátyolozott nézőt. A történtek miatt a francia kulturális minisztérium írásos utasításban emlékeztet arra, hogy nyilvános helyeken tilos az arcot is eltakaró…

PET-palackból nyomtatott ruha a párizsi döntőben

14.10.20 15:51

Használt PET palackokból nyomtathat ruhát a magyar tervező által fejlesztett találmánnyal, saját otthonában. Ahogy fogy az ásványvíz, úgy nő a ruhatár. Kovács Apor ötlete bejutott az Electrolux Design Lab párizsi döntőjébe, ahol hat versenyző közül…

Kiutasítottak egy lefátyolozott arab nézőt a párizsi operából

14.10.20 13:48

A történtek miatt a francia kulturális minisztérium írásos utasításban emlékeztet arra, hogy nyilvános helyeken tilos az arcot is eltakaró muzulmán öltözet, a burka, illetve a nikáb viselése.

Tönkretették a hatalmas párizsi análplugot

14.10.19 11:19

A karácsonyfaként kiállított buttplugot vandálok tették tönkre a Vendome téren.

Emléktáblát kapott a két utolsó kivégzett meleg pár Párizsban

14.10.18 15:18

Bruno Lenoirt, a húszas éveiben járó foltozóvargát és partnerét, Jean Diot 40 éves szolgálót elevenen elégették máglyán 1750. január 6-án, két nappal azután, hogy éjszaka rajtakapták őket ittasan, szexuális aktus közben Párizs szívében.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
GargoyleTarget of OpportunityEl guardian de la ciudadparis, october 2014The high altar
IMG_3937.jpgIMG_3950.jpgIMG_3945.jpgIMG_3951.jpgIMG_3934.jpg

Kapcsolódó témák

Ország

Párizsi helyszínelők és ködös mesterhármas

Harminc éve játszotta UEFA Kupa-menetelése második párharcát a Videoton. A francia Paris Saint-Germaint háromszor kellett megverniük.

Nagyvilág

48 év börtön után szabadul a rendőrgyilkos

Csaknem öt évtized után szabadulhat börtönéből egy brit rendőrgyilkos. A csütörtöki döntést elítélte a brit belügyminiszter, London polgármestere és a Scotland Yard főparancsnoka is.

Nagyvilág

Az Iszlám Államhoz akart csatlakozni három amerikai lány

Szíriába indultak, de a frankfurti repülőtéren feltartóztatták őket.

Gazdaság

A reggeli riadalom után nagyot ment délelőtt az arany és a DAX is

A keddi nap a dollár gyengülésével indult, amivel párhuzamosan az arany árfolyama emelkedni tudott. Igaz, azóta lecsordult az 1250 dolláros szint alá. Európában a reggeli “riadalom” után a DAX-index nagyon meglódult, jelenleg…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló