Bezár

Párizs

Nagyvilág › Párizs

Óriási patkányok lepték el a párizsi látványosságot

Tegnap 20:23

A Szajna és a Louvre által határolt parkban állandó problémát jelent a rágcsálók jelenléte, különösen a nyári hónapokban, amikor a piknikezők elárasztják a füves területet és szinte mindenhol szemetet hagynak maguk után. A nagy számban érkező…

Irdatlan összegért távozhat a Real Madrid csillaga

14.07.27 15:32

Az El Confidencial c. spanyol lap szerint a Real Madrid megegyezett a PSG-vel Ángel di María átigazolásáról. Laurent Blanc, a párizsiak szakvezetője ugyanakkor cáfolta, hogy biztos lenne az argentin szélső érkezése, ráadásul van még egy bökkenő is.

Egy dolog hibádzik Di María PSG-hez igazolásához - lapértesülés

14.07.26 21:24

Az El Confidencial c. spanyol lap szerint a Real Madrid megegyezett a PSG-vel Ángel di María átigazolásáról. Laurent Blanc, a párizsiak szakvezetője ugyanakkor cáfolta, hogy biztos lenne az argentin szélső érkezése, ráadásul van még egy bökkenő is.

Párizsban összecsapások történtek egy nem engedélyezett palesztinpárti tüntetésen

14.07.26 20:09

A francia hatóságok tiltó határozata ellenére több ezren vettek részt szombaton Párizs központjában egy, a Gázai övezetben élő palesztinok melletti tüntetésen, amelyen a tüntetők egy része összecsapott a rendőrséggel.

Gumicipő a divat: menő vagy ciki?

14.07.25 13:28

A legtrendérzékenyebb londoni és párizsi lányok Juju gumicipőben járnak, ideje megbarátkozni vele! Vagy önnek nem tetszik ez az esőálló divat?

Eséssel nyitott Európa

14.07.24 09:44

Gyengültek csütörtökön tőzsdenyitáskor a fontosabb nyugat-európai indexek. A londoni FTSE-100 index 0,02 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index szintén 0,02 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,12 százalékkal csökkent csütörtökön nyitáskor.

Feladta magát az erdélyi családját kivégző férfi Franciaországban

14.07.22 15:02

Megölte állapotos magyar feleségét és két kisfiát a múlt hét végén a párizsi régióban fekvő Perreux-sur-Marne-ban egy romániai születésű férfi. A rokonok sem értik, mi vezetett a tragédiához. A férfi hétfő estig bírta a bujkálást, akkor feladta magát. 

Új igazgató Párizs vezető színházának élén

14.07.17 15:57

Eric Ruf rendező-színész-diszlettervezőt nevezte ki Francois Hollande francia államfő az egyik legnagyobb presztízsű és legismertebb francia színház, a Comédie Francaise igazgatójának.

Nálunk is lesz olcsó Uber-taxi?

14.07.17 11:18

Úgy tűnik, hamarosan Budapesten is megveti a lábát a világ több mint száz városában jelen lévő Uber-taxi -írja a 444.hu korábbi tudósítása után az mfor.hu.A sikertelen párizsi taxifogáson begurult Travis Kalanick alapította rendszerbe bárki regisztrálhat…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Man in Montmartrecity 29281city 30371
city 30481city 292711city 29571city 29491Face on the Wall, Montmartre, Paris, France. 27th July 2014

Kapcsolódó témák

Ország

Óriási patkányok lepték el a párizsi látványosságot

A Szajna és a Louvre által határolt parkban állandó problémát jelent a rágcsálók jelenléte, különösen a nyári hónapokban, amikor a piknikezők elárasztják a füves területet és szinte mindenhol szemetet hagynak maguk után. A nagy…

Ország

Ma mindenkinek felmondanak a HVG-nél?

Megbízhatónak tűnő forrásból úgy értesültem, a HVG Zrt.-t 75%-ban tulajdonló német WAZ médiakonszern ma kivonul az évek óta olvasottsági zuhanórepülésben lévő, de még mindig legnagyobb példányszámú hazai…

Nagyvilág

Eladó a világhírű uborka alakú felhőkarcoló - fotó

Eladó a London pénzügyi negyedében magasodó 30 St Mary Axe irodaház, közismertebb nevén az Uborka, azaz a Gherkin. A közelmúltban csődgondnokság alá helyezett felhőkarcolót 650 millió fontért, azaz 255…

Nagyvilág

Hackertámadás érte az Európai Központi Bankot

Hackertámadás érte az Európai Központi Bankot (EKB), érzékeny adatok nem kerültek veszélybe - közölte csütörtökön a frankfurti intézmény.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló