Bezár

Pakisztán

Ország › Pakisztán

Pakisztán támogatta az amerikai dróntámadásokat?

13.10.24 09:18

Pakisztán éveken keresztül titokban támogatta az amerikai dróntámadások programját, noha a nyilvánosság előtt fellépett ellene - írta a The Washington Post.

Iskolai tananyagot inspirált Malala Juszufzai

13.10.21 19:24

Jó ügyek képviseletére ösztönző iskolai tananyag kidolgozását inspirálta a lányok és nők oktatáshoz való jogáért kiálló 16 éves Malala Juszufzai pakisztáni lány, akit tavaly súlyosan megsebesítettek tálib merénylők.

Merénylet egy vonat ellen Pakisztánban

13.10.21 09:21

Legalább hat ember meghalt és mintegy húsz megsebesült egy vonat elleni pokolgépes merényletben hétfőn a délnyugat-pakisztáni Beludzsisztán tartományban - közölték a helyi hatóságok.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
SzundiKukucsFotózkodás az Iszlámábádi kilátónálÓrás 2Kelmék 2
Pimp my rideÓrásCsoportképBuszPiknikezők

Kapcsolódó témák

Közélet

Még több országot fenyeget az Iszlám Állam

A terrorista szervezet soraiban harcoló közép-ázsiai szélsőségesek komoly veszélyt jelentenek a térség államaira - állapította meg hétfői cikkében a Nyezaviszimaja Gazeta című orosz napilap.

Ország

Japán és Kína is megzuhant

Vegyesen változtak kedden Ázsiában a fontosabb tőzsdeindexek: Ausztráliában, Indiában és Szingapúrban erősödtek, Japánban, Dél-Koreában, Kínában és Hongkongban viszont gyengültek.

Ország

Savval öntöttek le nőket Iránban

Az iráni hatóságok őrizetbe vettek négy embert azzal a gyanúval, hogy savval támadtak meg nőket - jelentette hétfőn az IRNA hivatalos iráni hírügynökség az MTI szerint.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló