Bezár

Pakisztán

Ország › Pakisztán

Elmebeteg késelő vadászik a nőkre

13.10.28 23:57

Csak októberben legalább 25 nőt és iskoláslányt késelt meg kisvárosában egy fiatal pakisztáni férfi – közölte a helyi rendőrség hétfőn. A nők rettegnek utcára menni. Sokan nem merik feljelenteni a valószínűleg elmebeteg támadójukat.

Határőröket öltek meg

13.10.26 11:54

Ismeretlen fegyveresek összecsapásban megöltek 14 iráni határőrt a pakisztáni határ közelében, Szisztán-Beludzsisztán tartományban – jelentette szombaton az IRNA iráni hírügynökség.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
KukucsSzundiPiknikezőkBuszAutóhoz
MenőKelmékMecsetBámészkodókEladó

Kapcsolódó témák

Ország

Szír és afgán bevándorlókat fogtak el

Öt embercsempészen és tizenöt illegális bevándorlón ütöttek rajta a rendőrök.

Közélet

Az aljas terrortámadásnak kutyák is áldozatul estek

Az iszlamista terror-állam megbízottjai "bosszúból" - értsd: az ellene szilárdan fellépő kanadai kormány elleni csapásként - gyilkos támadásokat hajtottak végre Kanada területén. Az ottawai merénylőt a rendőrök lelőtték, de ez már nem…

Ország

Japán és Kína is megzuhant

Vegyesen változtak kedden Ázsiában a fontosabb tőzsdeindexek: Ausztráliában, Indiában és Szingapúrban erősödtek, Japánban, Dél-Koreában, Kínában és Hongkongban viszont gyengültek.

Ország

Megszorítások jönnek az olcsó olaj miatt

A kuvaiti pénzügyminiszter, Anasz al-Szaleh szerint elkerülhetetlen, hogy a Perzsa-öböl menti arab olajexportáló országok lefaragják költségvetési kiadásaikat, a csökkenő nemzetközi olajár és a gyenge gazdasági növekedés…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló