Bezár

Osztalék

Gazdaság › Osztalék

Túl nagy a verseny, nem bírja a Tesco

14.08.29 10:58

A Tesco PLC nyereségfigyelmeztetést adott ki pénteken, három éven belül harmadszor, miközben jelezte, hogy csökkenti az évközbeni osztalékot az egyre nagyobb verseny nyomán csökkenő forgalom miatt.

Kivitték a profitot az országból a kormány barátai

14.08.28 09:50

Nyereségük több mint 80 százalékát fizették ki osztalékként a stratégiai megállapodást kötött cégek az elmúlt négy évben. A kormányon belül vita van arról, mi legyen ezekkel a megállapodásokkal.

Kivitték a profitot a kormány barátai

14.08.28 09:50

Nyereségük több mint 80 százalékát fizették ki osztalékként a stratégiai megállapodást kötött cégek az elmúlt négy évben. A kormányon belül vita van arról, mi legyen ezekkel a megállapodásokkal.

Aligha lesz jövőre Telekom-osztalék

14.08.07 11:57

Az eladósodottsági ráta egyelőre messze van attól, hogy a részvényesek pénzhez jussanak.

Biztató számok a Zwacktól

14.08.06 08:36

Közzétette a Zwack a negyedéves gyorsjelentését, melyben a vállalat növekvő nettó árbevételről és üzemi eredményről számolt be, bázishatás miatt az adózott eredmény ugyanakkor csökkent. A társaság közgyűlése 2500 forintos osztalékfizetésről döntött,

Jó hírek a Ryanairtől

14.07.28 10:34

Több mint a duplájára emelkedett a Ryanair nyeresége a legutóbbi negyedévben, annak köszönhetően, hogy a húsvéti időszak erősen sikerült. A légitársaság rendkívüli osztalék kifizetéséről is döntött.

Ilyen évtizedek óta nem volt: fizet a légitársaság

14.07.24 18:15

Harmincnégy év után először fizet osztalékot részvényeseinek az American Airlines Group, miután a világ legnagyobb utasforgalmú légi cége a második negyedévben történetének legmagasabb negyedéves profitját érte el.

Osztalékadót vezetne be Szlovákia

14.06.25 11:51

A vállalkozások nyereségéből kifizetett osztalék utáni  adó bevezetését tervezi a szlovák kormány - számolt be saját információira hivatkozva a Hospodárské Noviny (HN) szlovák gazdasági-közéleti napilap szerdán.

Rekordösszeget fizet a Mol az államnak

14.06.24 21:55

A Mol 24,74 százalékos állami részvénycsomagja után az idén júniusban rekordméretű, 15,2 milliárd forint osztalékbevételre jogosult a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Jöhetnek az árnyékbankok, drágulhat a short

A bázeli bizottság módosított javaslata a nettó stabil forrás mutató (NSFR) kiszámítására vonatkozóan nagy mértékben drágíthatja a shortolási és egyéb részvénypiaci tevékenységet - írja a Financial Times.

Gazdaság

Felfelé tart Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a plusz 44,24 pontos nyitás után emelkedett kedden délelőtt.

Top magyar cég

Már venné a Molt a Concorde

Csökkentette a Mol Nyrt. eredményére vonatkozó idei és jövő évi várakozását a Condorde Értékpapír Zrt. a negyedéves eredmények közlése után, azonban ennek ellenére mintegy 20 százalékkal alulértékeltnek tartják a részvényt.

Gazdaság

Drágább lesz - jól fogy a letelepedési kötvény

Augusztus végéig 1102 letelepedési államkötvényt értékesített az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) - közölte a központ az MTI kérdésére. Az államkötvény 250 ezer eurós névértékét a parlament várhatóan 300 ezer euróra emeli.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló