Bezár

Osztalék

Gazdaság › Osztalék

Ilyen évtizedek óta nem volt: fizet a légitársaság

14.07.24 18:15

Harmincnégy év után először fizet osztalékot részvényeseinek az American Airlines Group, miután a világ legnagyobb utasforgalmú légi cége a második negyedévben történetének legmagasabb negyedéves profitját érte el.

Osztalékadót vezetne be Szlovákia

14.06.25 11:51

A vállalkozások nyereségéből kifizetett osztalék utáni  adó bevezetését tervezi a szlovák kormány - számolt be saját információira hivatkozva a Hospodárské Noviny (HN) szlovák gazdasági-közéleti napilap szerdán.

Rekordösszeget fizet a Mol az államnak

14.06.24 21:55

A Mol 24,74 százalékos állami részvénycsomagja után az idén júniusban rekordméretű, 15,2 milliárd forint osztalékbevételre jogosult a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Demján Sándor fokozatosan visszavonulna az üzleti életből

14.06.19 16:00

Fokozatosan visszahúzódik az üzleti élettől Demján Sándor, a jelentős cégbirodalmat felépítő, milliárdos üzletember. Vállalkozásai változatos évet zártak tavaly, egyik milliárdos osztalékot fizetett, másik milliárdos veszteséget könyvelt el.

Így teljesít Orbán Viktor édesapjának cége - milliárdos osztalék

14.06.11 07:39

Tavaly is növelni tudta bevételét az Orbán Győző többségi érdekeltségében lévő bányászati cég, a Dolomit Kft., nettó 1,9 milliárd forintra. A társaság 2008 óta egymilliárd forint osztalékot fizetett ki a tulajdonosoknak.

20 százalékos osztalékot fizet a Szberbank

14.06.08 16:27

A legnagyobb orosz bank, a Szberbank (Sberbank) azt közölte, hogy továbbra is 20 százaléknál nem kisebb osztalékot tervez fizetni a nyeresége alapján a következő öt évben, miután legújabb előrejelzése szerint az idei adózott eredménye a tavalyival…

Milliárdos osztalékok folynak ki a Fidesz-közeli cégekből

14.06.05 06:30

Jól ment az elmúlt 4 évben a Fidesz-közeli cégeknek, a sorra nyert közbeszerzések és többi piaci szereplőhöz képest előnyösebb helyzetük az osztalékfizetésekre is hatást gyakorolt.

Milliárdos osztalék Mészáros cégénél

14.05.31 17:57

A felcsúti polgármester családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. 1,3 milliárd forint osztalékot fizetett tulajdonosainak 2013-ban – írja az Index.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Enyhén esett a BUX a héten

A vezető részvények árfolyamai - egy kivétellel - emelkedtek, illetve szinten maradtak.

Gazdaság

Mínuszban zárt Amerika

Csökkentek pénteken a New York-i értéktőzsde főbb mutatói.

Top magyar cég

MOL: eredménytelenül zárultak a zágrábi tárgyalások

A MOL szerint nem sikerült előrehaladást elérni a horvát kormánnyal folytatott pénteki tárgyalásokon az INA horvát energiaügyi csoport jövőjéről. A részvények árfolyama eséssel reagált a hírre. Nincs eredménye az újabb…

Gazdaság

Négymilliárdot ér az FTC-stadion neve

Döbbenetes mennyiségű pénzt kaszálhat a Fradi az új létesítmény névértékesítésével.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló