Bezár

Osztalék

Gazdaság › Osztalék

Ilyen évtizedek óta nem volt: fizet a légitársaság

Ma 18:15

Harmincnégy év után először fizet osztalékot részvényeseinek az American Airlines Group, miután a világ legnagyobb utasforgalmú légi cége a második negyedévben történetének legmagasabb negyedéves profitját érte el.

Osztalékadót vezetne be Szlovákia

14.06.25 11:51

A vállalkozások nyereségéből kifizetett osztalék utáni  adó bevezetését tervezi a szlovák kormány - számolt be saját információira hivatkozva a Hospodárské Noviny (HN) szlovák gazdasági-közéleti napilap szerdán.

Rekordösszeget fizet a Mol az államnak

14.06.24 21:55

A Mol 24,74 százalékos állami részvénycsomagja után az idén júniusban rekordméretű, 15,2 milliárd forint osztalékbevételre jogosult a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Demján Sándor fokozatosan visszavonulna az üzleti életből

14.06.19 16:00

Fokozatosan visszahúzódik az üzleti élettől Demján Sándor, a jelentős cégbirodalmat felépítő, milliárdos üzletember. Vállalkozásai változatos évet zártak tavaly, egyik milliárdos osztalékot fizetett, másik milliárdos veszteséget könyvelt el.

Így teljesít Orbán Viktor édesapjának cége - milliárdos osztalék

14.06.11 07:39

Tavaly is növelni tudta bevételét az Orbán Győző többségi érdekeltségében lévő bányászati cég, a Dolomit Kft., nettó 1,9 milliárd forintra. A társaság 2008 óta egymilliárd forint osztalékot fizetett ki a tulajdonosoknak.

20 százalékos osztalékot fizet a Szberbank

14.06.08 16:27

A legnagyobb orosz bank, a Szberbank (Sberbank) azt közölte, hogy továbbra is 20 százaléknál nem kisebb osztalékot tervez fizetni a nyeresége alapján a következő öt évben, miután legújabb előrejelzése szerint az idei adózott eredménye a tavalyival…

Milliárdos osztalékok folynak ki a Fidesz-közeli cégekből

14.06.05 06:30

Jól ment az elmúlt 4 évben a Fidesz-közeli cégeknek, a sorra nyert közbeszerzések és többi piaci szereplőhöz képest előnyösebb helyzetük az osztalékfizetésekre is hatást gyakorolt.

Milliárdos osztalék Mészáros cégénél

14.05.31 17:57

A felcsúti polgármester családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. 1,3 milliárd forint osztalékot fizetett tulajdonosainak 2013-ban – írja az Index.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Összeálltak az Oroszország elleni szankciók

Uniós intézmények nem vehetnék orosz bankok részvényeit és kötvényeit - többek között ezt fogalmazták meg diplomaták, amit az EU állam- és kormányfőinek jövő heti csúcsán szentesíthetnek.

Gazdaság

Akinek összejött a csütörtöki nap

Vegyesen zárták a csütörtöki napot az amerikai tőzsdék. A vállalati szektorból vegyes gyorsjelentések érkeztek és a makroadatok sem voltak egységesek.Végül az S&P-nek sikerült 2014.07.24 22:04Zárásra csak sikerült…

Top magyar cég

Készülnek a debreceni hokisok - fotó, videó

Megkezdte a felkészülést a 2014-15-ös bajnoki szezonra a Debreceni Hoki Klub MOL Ligás csapata. A klub célkitűzéseit csütörtök délelőtt sajtótájékoztató keretében ismertette Kósa Lajos Debrecen polgármestere,Mocsári Attila a…

Gazdaság

Négymilliárdot ér az FTC-stadion neve

Döbbenetes mennyiségű pénzt kaszálhat a Fradi az új létesítmény névértékesítésével.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló