Orosz Barbara hírek

Ismert személy › Orosz Barbara

Tóth Gabi: Hódít a city biker stílus Budapesten

15.06.09 12:39

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Boggie, Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra,…

Orosz Barbara: Tudtam, mit szeretnék

15.01.20 19:01

Igyekszik pozitívan hozzáállni az élethez, és a munkájához is. Orosz Barbara az égiek ajándékának tartja, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret.

A(z) "Orosz Barbara" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Márka

Ezek megőrültek!: ezt a káromkodást nem mondod Győzike után

A TV2 egyik legviccesebb műsora, az Ezek megőrültek!, hétfőn startolt, és ahogy arra számítani lehetett, egyáltalán nem csalódtunk. Én konkrétan a tévé előtt visítoztam a röhögéstől, főleg Gáspár Győző imáján és beszólásain. 

Életmód

Megjelent a Bézs könyv: megugrottak a tőzsdék

Vannak pozitív és negatív jelek is az amerikai gazdaságban a Bézs könyv szerint, így egyelőre nem tudni, hamarosan hogyan dönt a Fed az amerikai alapkamat mértékéről.

Magyar település

Jelentős kínai beruházást nyert el Magyarország

Magyarország megkapta a kínai féltől a Belgrád-Budapest vasútvonal beruházásának finanszírozási ajánlatát, és megindultak a tárgyalások az államközi megállapodásról is - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és…

Ismert személy

Tóth Gabi összejött egykori mentoráltjával

Az énekesnő sokáig tagadta, de végül egy romantikus fotóval bizonyította, hogy gyengéd érzelmek fűzik Trap kapitányhoz.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló