Bezár

Orosz Barbara

Ismert személy › Orosz Barbara

Orosz Barbara: Tudtam, mit szeretnék

15.01.20 19:01

Igyekszik pozitívan hozzáállni az élethez, és a munkájához is. Orosz Barbara az égiek ajándékának tartja, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret.

Betörtek Orosz Barbihoz

14.04.11 13:51

Kirámolták Orosz Barbara lakását, és bár jó néhány értéke eltűnt a tévésnek, az eset legfőbb tanulsága számára mégiscsak az, hogy milyen okos, talpraesett a macskája - írja a Blikk.

Ilyen volt a Daalarna bemutató - Orosz Barbi és Vágó Réka is ott volt

14.03.08 21:17

Tegnap este került megrendezésre Benes Anita legújabb esküvői mintakollekciójának a bemutatója. Idén a helyszín a Millenáris D épülete volt, ugyanis a rendezvény kinőtte a VAM Design Centert.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Orosz BarbaraOrosz BarbaraOrosz BarbaraOrosz BarbaraOrosz Barbara
Orosz BarbaraOrosz BarbaraOrosz BarbaraOrosz BarbaraBarbara Orosz actress

Kapcsolódó témák

Márka

A konyha ördöge: 11 gondolat, ami az első rész alatt foglalkoztatott minket

Nem fogjuk Gordon Ramsay eredeti műsorához hasonlítani a TV2 műsorát, A konyha ördögét, de azért le kell írnunk, hogy mik jártak a fejünkben, amikor pénteken a tévé elé ültünk. Fagyasztott camembert, ipari mennyiségű…

Ország

Ukrán válság: Moszkva munkacsoportok létrehozását sürgeti a minszki összekötő csoportban

Az orosz külügyminisztérium tájékoztatása szerint Lavrov és Frank-Walter Steinmeier megegyeztek abban, hogy fel kell gyorsítani a minszki kontaktcsoport "működési mechanizmusát".

Magyar település

Beatmisét celebrál az Omega

A hatvanas évek elejének muzsikáját, a beatkorszakot idézi meg az Omega május 30-án a Budapest Parkban. A koncerttel Kóbor Jánosék a beat- és a rockzene hazai bölcsőjéről, a Budai Ifjúsági Parkról is megemlékeznek.…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló