Bezár

Ördög Nóra

Ismert személy › Ördög Nóra

Ördög Nóra: izgalmas párosítás ez

Tegnap 18:36

Október 26-án útnak indul a TV2 legújabb tehetségkutatója, a Rising Star. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a show háziasszonya Ördög Nóra. A napokban kiderült, hogy műsorvezető társa Majka lesz.

Bochkor Gábor szerint Majka vidéki pronyó

14.10.17 10:56

Bochkor Gábor két év kihagyás után tért vissza a rádiózáshoz, október 1-je óta a Music Fm 89.5 reggeli műsorában hallható. Az október 16-i adásban a Rising Star egyik műsorvezetője, Ördög Nóra volt a vendége, a beszélgetés közben pedig a rádiós…

Ez sokkolta Ördög Nórát

14.10.16 13:33

Ördög Nóra legújabb blogbejegyzésében az anyaság megéléséről ír.

Ördög Nóra kizárta a hálószobából a gyerekeit

14.10.15 07:02

Ördög Nóra tudatosan figyel rá, hogy két gyermek mellett is jusson egymásra idejük férjével, Nánási Pállal - írja a Bors.

Ördög Nóra kisfiára bébiszitter vigyáz a próbák alatt

14.10.12 12:03

A Rising Star próbái alatt Ördög Nóra kisfiára, Vencelre bébiszitter vigyáz, Mici pedig papájával, Nánási Pállal van otthon.

Nagy feladatot kap Majka a TV2-n

14.10.10 09:54

Ördög Nóra oldalán Majoros Péter lesz az október 26-án induló Rising Star műsorvezetője. A rapper izgatottan várja a közös munkát és a legújabb énekes tehetségkutató műsor indulását.

Ördög Nóra a kisfiát is vitte a forgatásra

14.10.04 04:00

Egy percre sem hagyja magára gyermekeit Ördög Nóra. A TV2 műsorvezetője a két hónapos kis Vencelt még a Rising Star forgatására is magával vitte.

Kiderült, mit csinál Ördög Nóra idén ősszel

14.09.15 14:51

Ördög Nóra műsorvezetésével idén ősszel mutatkozik be a TV2 legújabb zenei tehetségkutatója, a Rising Star. A négytagú zsűrit pedig Kerényi Miklós Gábor, Pásztor Anna, Feke Pál és Mező Misi alkotja.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Márka

Mennyire politikus a magyar híradó?

A Nézőpont Intézet harmadik negyedévi elemzésében hat csatorna, a TV2, az RTL Klub, az M1, a Duna Televízió, a HírTV és az ATV esti híradóit vizsgálta, amiből képet kaphatunk az önkormányzati választásokat megelőző kampány…

Márka

Tarlós elgondolkodna, ha Orbán nem teljesítené ígéretét

Tarlós István a TV2 Mokka című műsorában hétfő reggel arról beszélt: vannak, akik kétségbeesetten küzdenek a vétójog ellen - legalább egy ember a Fideszben is -, holott ez nemcsak a főpolgármesterre vonatkozik, hanem a…

Ismert személy

Istenes Bence a VV7-ben is műsorvezető lesz

Lilu megszokott partnerét kapja maga mellé a Való Világ legújabb szériájában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló