Bezár

Ördög Nóra

Ismert személy › Ördög Nóra

Ördög Nórának van némi lelkiismeret-furdalása

Tegnap 17:12

Október 26-án indul a TV2 legújabb tehetségkutató műsora, a Rising Star, aminek Ördög Nóra lesz az egyik műsorvezetője. A képernyős teherbírása óriási, hiszen még javában szoptatja második gyermekét, Vencelt, és még Mici körül is rengeteg a…

Ördög Nóra: izgalmas párosítás ez

14.10.19 18:36

Október 26-án útnak indul a TV2 legújabb tehetségkutatója, a Rising Star. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a show háziasszonya Ördög Nóra. A napokban kiderült, hogy műsorvezető társa Majka lesz.

Bochkor Gábor szerint Majka vidéki pronyó

14.10.17 10:56

Bochkor Gábor két év kihagyás után tért vissza a rádiózáshoz, október 1-je óta a Music Fm 89.5 reggeli műsorában hallható. Az október 16-i adásban a Rising Star egyik műsorvezetője, Ördög Nóra volt a vendége, a beszélgetés közben pedig a rádiós…

Ez sokkolta Ördög Nórát

14.10.16 13:33

Ördög Nóra legújabb blogbejegyzésében az anyaság megéléséről ír.

Ördög Nóra kizárta a hálószobából a gyerekeit

14.10.15 07:02

Ördög Nóra tudatosan figyel rá, hogy két gyermek mellett is jusson egymásra idejük férjével, Nánási Pállal - írja a Bors.

Ördög Nóra kisfiára bébiszitter vigyáz a próbák alatt

14.10.12 12:03

A Rising Star próbái alatt Ördög Nóra kisfiára, Vencelre bébiszitter vigyáz, Mici pedig papájával, Nánási Pállal van otthon.

Nagy feladatot kap Majka a TV2-n

14.10.10 09:54

Ördög Nóra oldalán Majoros Péter lesz az október 26-án induló Rising Star műsorvezetője. A rapper izgatottan várja a közös munkát és a legújabb énekes tehetségkutató műsor indulását.

Ördög Nóra a kisfiát is vitte a forgatásra

14.10.04 04:00

Egy percre sem hagyja magára gyermekeit Ördög Nóra. A TV2 műsorvezetője a két hónapos kis Vencelt még a Rising Star forgatására is magával vitte.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Erwin Olaf első önálló magyarországi kiállítása Debrecenben

A holland sztárfotográfus és kísérleti filmes, Erwin Olaf első önálló magyarországi kiállítását Gajus Scheltema, a Holland Királyság budapesti nagykövete nyitotta meg szombaton délután a debreceni a MODEM Modern és…

Márka

"Muszáj objektívnek maradnom"

Szabados Ágnes az RTL Klub hétvégi híradójának egyik arca. A hírek körül forog az élete, hiszen fontos számára, hogy a stábbal riporterként is dolgozhasson. Egy ideig a SportKlubnál készített riportokat.

Márka

Ismert arcok is feltűntek a Rising Star válogatóján

Vasárnap a zsűriszoba meghallgatásaival indul a TV2 vadiúj tehetségkutatója.

Ismert személy

Istenes Bence a VV7-ben is műsorvezető lesz

Lilu megszokott partnerét kapja maga mellé a Való Világ legújabb szériájában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló