Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Magyarországi befektetési lehetőségekről tárgyalt Orbán Viktor Szöulban

14.11.27 18:30

Vezető dél-koreai cégek irányítóival, köztük a Hyundai autógyár, a KDB Bank és a Hankook gumigyártó vezetőivel tárgyal a miniszterelnök.

Orbán Szöulban: Európának esélye van arra, hogy újra sikeres legyen

14.11.27 10:03

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Európának megvan az esélye arra, hogy a következő öt évre megválasztott vezetéssel olyan politikát indítson meg, amellyel ismét tartósan sikeressé válhat a kontinens.

Európának esélye van arra, hogy újra sikeres legyen

14.11.27 10:03

Orbán Viktor szerint Európának megvan az esélye arra, hogy a következő öt évre megválasztott vezetéssel ismét tartósan sikeressé válhat.

Dél-koreai üzleti vezetőkkel tárgyal látogatása első napján Orbán Viktor

14.11.27 07:39

Megkezdte dél-koreai tárgyalásait csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök, a kormányfő a hivatalos látogatás első napján üzleti vezetőkkel folytat megbeszélést lehetséges magyarországi befektetésekről.

Kínos volt Orbán látogatása Litvániában

14.11.26 09:54

A litván elnök elhatárolta magát Orbán Viktor három nappal ezelőtti vilniusi látogatásától. Szóvivője azt mondta, hogy az államfő nem kívánt találkozni a magyar politikussal, ennek megfelelően nem is hívta meg.

Csányi útonállóként jellemezte riválisát

14.11.25 21:57

Riválisát és a kormány birtokpolitikáját is bírálta a miniszterelnök jelenlétében Csányi Sándor. Az OTP-vezér, aki egyben mezőgazdasági nagybefektető is, Orbán Viktorral közösen avatta fel a KITE Zrt. új raktárközpontját. A nádudvari céget egy másik…

Külpolitikai visszavonulót fújt Orbán

14.11.25 19:23

Egyértelmű külpolitikai visszavonulót fújt Orbán Viktor egy német lapnak adott interjújában. A miniszterelnök szerint nem közeledünk Oroszországhoz és nem támogatjuk a putyini modellt. Úgy vélte, a budapesti tüntetők nem csak őt akarták…

Külföldi sajtó Magyarországról – Német lapok a reklámadóról és a magyar-amerikai viszonyról

14.11.25 14:00

A Handelsblatt című német üzleti lap az online kiadásában a reklámadóról közölt cikket, a liberális Süddeutsche Zeitung pedig a magyar-amerikai viszonyról írt keddi számában. A Handelsblatt Orbán harca az RTL-lel címmel közölte Hans-Peter…

Vida hazudik - állítja a kormány

14.11.24 16:21

Nem elég, hogy Vida Ildikó, a NAV vezetője ki van tiltva az Egyesült Államokból, de még nagy nyilvánosság előtt hazudik is - legalábbis ezzel vádolja őt Orbán Viktor miniszterelnök és kormányának majdnem minden tagja.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Harcolok../Fighting for...Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)If I Rule The WorldMárcius 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregény
Prime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Politikus

Magyarország több szempontból is műveleti terület

A jelenlegi nemzetközi helyzetben Magyarország valóban több szempontból is műveleti területnek számíthat – mondta Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke egy szerdai…

Politikus

Kétmilliárdot nyer a pécsi dohánygyár

Kétmilliárd forinttal kevesebb rendkívüli egészségügyi hozzájárulást kell befizetnie a BAT Pécsi Dohánygyár Kft.-nek (BAT) 2015-ben a baranyai megyeszékhely fideszes képviselőinek javaslatára – tájékoztatott Csizi Péter…

Ország

Nem okoz gondot a Dunaferrnek a Kelet-Ukrajnában kialakult helyzet

Az ISD Dunaferr Zrt. képes megállni a saját lábán, nem okoz gondokat a vállalatcsoportnak a Kelet-Ukrajnában kialakult fegyveres konfliktus – nyilatkozta a cég HR-igazgatója szerdán az MTI-nek.

Ország

Életét vesztette az IÁ legmagasabb rangú német tagja

Reda Seyam "művelődési miniszter" volt a szélsőséges szervezet "kormányában" - jelentették szerdán német televízió- és rádióállomások.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló