Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Jubileumi tanévnyitót tart vasárnap az egyetem, Orbán Viktor is jön

14.09.02 14:48

Ünnepi tanévnyitót tart vasárnap a százéves jubileumát ünneplő Debreceni Egyetem és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem a református Nagytemplomban.

A kis- és középvállalkozások támogatását kérik a miniszterelnöktől

14.09.01 18:12

A kis- és középvállalkozói szektor (kkv) támogatását kérik az ágazat szereplői Orbán Viktortól olyan formában, hogy a miniszterelnököt egy majdani zalai kkv-fórumra invitálják - mondta el a vállalkozók és az őket képviselő szervezetek számára…

A jordán házelnökkel tárgyal Orbán Viktor

14.09.01 15:56

A megbeszélésen a dinamikusan fejlődő kereskedelmi kapcsolatokról és a közel-keleti helyzetről is szó esett - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A németek így tennének keresztbe Orbán Viktor terveinek

14.09.01 11:57

A további integráció szükségességét hangsúlyozták vezető német politikusok a Financial Times brit gazdasági, politikai napilap európai kiadásának hétfői számában.

Orbán nem szankcionálna

14.09.01 09:47

Újabb szankciókat hozhat az EU Oroszországgal szemben, amiért az fegyverekkel és jelzés nélküli katonai alakulatokkal segíti az ukrán szeparatistákat.Az állam és kormányfőket tömörítő európai tanács, a hétvégi csúcsértekezletén arra kérte az…

Charles Gati: Orbán pusztai vezér, nem a Nyugat barátja

14.09.01 05:40

Magyarországon a jelenlegi kormány újabban már azt a fáradságot sem veszi, hogy leplezze tekintélyelvűségét. Orbán Viktor miniszterelnök legutóbbi beszéde tettre hívja a Nyugatot. Az EU-nak és az USA-nak meg kell találnia annak módját, hogy hatékonyan…

EU-csúcs – Tusk megválasztása Magyarország sikere is

14.08.31 21:04

Magyarország sikere is Donald Tusk lengyel kormányfő megválasztása az Európai Tanács elnökévé, a döntéssel tovább nőtt Közép-Európa súlya az unióban – mondta Szijjártó Péter az m1 Híradó című műsorának vasárnap. A Külgazdasági és…

Orbán szerint Donald Tusk az ésszerű megoldás

14.08.30 17:09

Orbán Viktor az Európai Unió állam- illetve kormányfőinek rendkívüli csúcstalálkozóján beszélt arról, hogy Herman von Rompuy utódjaként a lengyel miniszterelnököt, Donald Tuskot tartaná elfogadhatónak

Orbán szerint büntetés helyett tárgyalni kellene az oroszokkal

14.08.30 17:09

Ma este rendkívüli csúcstalálkozót tartanak Brüsszelben, Orbán Viktor szerint az EU szankciós politikája nem sikeres, nem oldja meg a konfliktust.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Harcolok../Fighting for...Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)If I Rule The WorldMárcius 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregény
Prime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz-KDNP: a változás Szeged egyetlen esélye

"A szocialista városvezetés mögött nincs senki és semmi, saját kompromisszumképtelenségéért és sikertelenségéért a kormányt akarja hibáztatni."

Politikus

Fidesz-KDNP: a változás Szeged egyetlen esélye

"A szocialista városvezetés mögött nincs senki és semmi, saját kompromisszumképtelenségéért és sikertelenségéért a kormányt akarja hibáztatni."

Politikus

MSZP: szociális rehabilitációt a nyíregyházi Huszár-telepen

A polgármesterjelölt szerint a lakótelep megújítása csak akkor lehet teljes és sikeres, ha szociális rehabilitációval is párosul.

Politikus

Gyurcsány: lépésről-lépésre történik majd az ország visszafoglalása

A kőbányai baloldali jelölt mellett kampányolt a volt miniszterelnök, aki szerint az önkormányzati választásokon visszaszerzik Kőbányát, Csepelt, vagy Miskolcot, Salgótarjánt, Dunaújvárost.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló