Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Tiborcz István bátyja otthagyta a NAV-ot

15.04.01 12:45

Viharos karriert futott be Orbán Viktor vejének a testvére a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment.

Orbán Kazahsztánnal is nukleáris együttműködést akar

15.04.01 11:09

Ésszerű mély együttműködést kialakítani Kazahsztánnal, mert ez a világ egyik leggyorsabban fejlődő országa - mondta Orbán Viktor Asztanában.

Kiadták a Quaestor-vezér Orbánnak küldött levelét

15.03.31 14:18

A kormány honlapján közölte azt a levelet, amit Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport vezére küldött Orbán Viktornak arról, hogy segítségre szorul a cég.

Fotó: Ilyen géppel utazott el ma Orbán Viktor és népes kísérete

15.03.31 12:54

A bécsi fiúkórusról elnevezett, az Austrian Airlines kötelékébe tartozó Boeing 767-300ER típusú repülővel utazott el Orbán Viktor és csaknem százfős delegációja Asztanába. Azt egyelőre nem tudni, mennyibe került az út.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)If I Rule The WorldHarcolok../Fighting for...Március 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregény
Prime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Ország

Elítéli a helységnévtáblák rongálását a kárpátaljai kormányzó

Kárpátalja megye kormányzója elítélte a magyar községek helységnévtábláinak megrongálását. Vaszil Hubal egyben ígéretet tett arra: az ukrajnai megye vezetése egységesen fog fellépni minden hasonló vandál cselekedet és…

Ország

Április 26. – miről nevezetes?

A szellemi tulajdon világnapja A képzelőerő, a kreativitás, az emberi tudás előtti tisztelgés ez a nap. Nemzetközi oltalom szükséges, hiszen a szellemi tulajdon nem szorítható államhatárok közé. Magyarországon a Szellemi Tulajdon…

Politikus

Szexizmus vagy nem - vita a Parlamentben

Szexizmussal vádolta meg az LMP-s Szél Bernadett Lázár Jánost az Országgyűlés plenáris ülésén. A Miniszterelnökséget vezető miniszter elnézést kért az ellenzéki képviselőtől.

Politikus

Rogán: a Magyar Nemzet egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz

A Fidesz frakcióvezetője szerint a HírTV és a Lánchíd Rádió is a szélsőjobbra sodródott, amit „csak a vak nem lát”.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló