Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Balog Zoltán: több államtitkári poszton is változás lesz az Emminél

14.04.09 20:19

A miniszter erről szerdán beszélt a HírTV-nek, mielőtt az Országgyűlésbe érkezett volna, ahol sajtóértesülések szerint Orbán Viktor miniszterelnök a kormánytagokat a személyi változásokról tájékoztatta.

Orbán gazdaságpolitikája sikeres volt

14.04.09 18:03

Orbán saját gazdaságpolitikáját kezdte megvalósítani, ma az ország gazdasági mutatóit nézve elmondható, hogy ez a politika sikeres volt.

Újabb külföldi gratulációk Orbán Viktornak

14.04.09 13:03

A világ kereszténydemokrata pártjait tömörítő CDI gratulációját és jókívánságait fejezte ki Orbán Viktornak a Fidesz nagyarányú választási győzelme miatt.

Üzentek a harmadik Orbán-kormánynak

14.04.09 11:39

Az innovatív gyógyszergyártók a következő kormány partnerei kívánnak lenni a gyógyszertámogatási rendszer továbbfejlesztésében – írja egyesületük az új ciklus kezdésére időzítve.

Heisler: „Ha Orbán nem tartja be ígéretét, nincs miről tárgyalni”

14.04.09 09:27

A Mazsihisz elnöke bízik abban, hogy a miniszterelnök betartja ígéretét és abban is, hogy egy normális országban nem történhet meg, aminek most az előkészületei láthatóak.

Orbán miatt lépnének ki a britek az EU-ból

14.04.09 08:15

Magyarország miatt kellene kilépnie az EU-ból Nagy-Britanniának, miután nem lehet egy közösségben olyan országokkal, amelyek már nem tekinthetők teljes demokráciának, miközben az európai szerződések alapján a szigetország területére…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
EPP Brussels Summit; Mar. 2014EPP Brussels Summit; Mar. 2014Park in the fogBudapest in the fogBudapest in the fog
IMG_2062Park in the fogMárcius 15.Március 15.Budapest in the fog

Kapcsolódó témák

Politikus

Annyi lehet a Kuruc.info-nak

A TEV amerikai jogászai szerint ebben a jogi eljárásban egyértelművé válhat majd a Jobbik egyes vezetői és a kuruc.info szerkesztői közötti kapcsolat is.

Politikus

Büntetés járhat a hibás vagyonnyilatkozatért

A jövőben büntetés járhat a hibásan leadott képviselői vagyonnyilatkozatokért Gulyás Gergely szerint. A Fidesz frakcióvezető-helyettese Magyarország élőben című műsorunkban beszélt a vagyonát külföldön rejtegető volt szocialista…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló