Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Brüsszelbe megy Orbán

14.08.29 15:28

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Brüsszelbe utazik, ahol részt vesz az Európai Unió állam- és kormányfőinek rendkívüli csúcstalálkozóján - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár pénteken az MTI-vel.

Orbán Viktor részt vesz az EU-csúcson

14.08.29 15:28

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Brüsszelbe utazik, részt vesz az Európai Unió állam- és kormányfőinek rendkívüli csúcstalálkozóján.

Nagykanizsán összefog a DK és az Együtt-PM

14.08.29 11:27

Azért dolgozunk közösen, hogy Nagykanizsa a demokrácia szigete legyen, ne kelljen Orbán Viktorra és a "központi könyöradományokra" várni - fogalmazta meg az Együtt-PM választókerületi elnöke azon a pénteki nagykanizsai sajtótájékoztatón, amelyen…

Orbán Viktor álljon ki Ukrajna függetlensége mellett!

14.08.29 10:02

Az Együtt-PM arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy álljon ki Ukrajna területi épsége és függetlensége mellett és függessze fel a paksi bővítés előkészítését mindaddig, amíg orosz csapatok tartózkodnak az országban.

Fidesz: Az EU-ból való kilépés beláthatatlan következményekkel járna

14.08.27 16:55

A DK szerint Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya Magyarországnak az Európai Unióból való kilépését, eltávolodását készíti elő, a Fidesz szerint ez egyáltalán nem így van.

Fidesz: az EU-ból való kilépés beláthatatlan következményekkel járna

14.08.27 16:30

A DK szerint Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya Magyarországnak az Európai Unióból való kilépését, eltávolodását készíti elő, a Fidesz szerint ez egyáltalán nem így van.

Szörényi: "Úgy érzem magam, mint az Aczél-korszakban"

14.08.27 14:48

Az Illés frontembere szerint az Aczél-korszak politikája még jobb is volt a mostaninál abból a szempontból, hogy Aczél Györgynek legalább esze volt. A Heti Válasznak adott interjújában Szörényi Levente azt mondta: kultúrpolitikája ellenére támogatja Orbán…

Külföldi sajtó Magyarországról – Frankfurter Allgemeine Zeitung

14.08.27 13:54

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) konzervatív német lap Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét elemezte szerdai számában. Az Orbán harci üzemmódban című írás szerzője, Stephan Löwenstein kiemelte, hogy a beszéd angol és német fordításának…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Március 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)If I Rule The WorldHarcolok../Fighting for...Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregény
Prime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya I.A Miniszterelnök magánya II.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Politikus

Vona szívesen elvinné a koronát Budapestről

Vona Gábor, a Jobbik elnöke támogatja, hogy a koronázási jelképek és ereklyék Székesfehérvárra kerüljenek, mert szerinte azoknak az egykori koronázóvárosban van a helyük.

Politikus

Együtt-PM: ne fenyegesse a Fidesz elvonásokkal az ellenzékre szavazókat

Az ellenzéki párt szerint a Fidesz több helyen azzal kampányol, hogy az a település, amelyben nem a kormánypárt nyer, nem jut fejlesztési forrásokhoz.

Politikus

Medgyessy embere lett az MSZP pártigazgatója

Velez Árpád posztját az MSZP egy régi politikusa veszi át.

Politikus

Gyurcsány: nem lesz ellenzéki áttörés október 12-én

Nem vár ellenzéki áttörést az önkormányzati választásokon a Demokratikus Koalíció elnöke.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló