Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Orbán Viktor Miskolcon

14.10.11 15:53

Miskolcra látogatott szombaton Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök Kriza Ákos polgármesterrel, és fideszes aktivistákkal, politikusokkal, jelöltekkel találkozott, kérve őket, minél több embert vegyenek rá a választási részvételre.

Liberálisok: Orbán Viktornak üzenhetnek a választók

14.10.11 15:05

Az MLP szerint a választók a vasárnapi önkormányzati választáson megüzenhetik Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy az általa meghirdetett illiberális és munka alapú, vagy pedig egy szabad és demokratikus társadalomban szeretnének élni.

Orbán Viktor: A jövő a szakképzésben van

14.10.10 20:24

A következő négy év egyik kulcskérdése, hogy képesek leszünk-e elegendő mennyiségű és minőségű munkaerőt képezni Magyarországon annak érdekében, hogy sikeresen működtetni tudjuk az újraiparosított magyar gazdaságot – jelentette ki…

Orbán Viktor: Hazardírozás a baloldalra bízni Szombathelyt

14.10.10 18:42

Felfokozott várakozás a miniszterelnökre, aztán olyan száz rajongó, ötperces beszéd, és Orbán jobbra el.

Sárga csekk jött Orbán Viktor levele mellé

14.10.10 17:30

Többen jelezték a Facebookon, hogy készpénzátutalási megbízás is jött a miniszterelnök üzenete mellé, melyben „harcostársait” a Fidesz támogatására kéri a vasárnapi választáson.

Orbán: Az ország ráérzett az összefogás ízére

14.10.10 12:27

Nincs lefutott választás, ezért vasárnap is kampányolni fog – mondta a közrádióban Orbán Viktor. A kormányfő a szokásos péntek reggeli interjúban kifejtette: nem akar színlelni, mert látja, mi folyik a politikai életben mégis úgy véli, egyetlen szavazaton is…

Orbán Viktor: Az emberek várják a folytatást

14.10.10 08:33

Orbán Viktor miniszterelnök szerint mivel az egység és az összefogás meghozta az eredményét az elmúlt négy évben, az emberek tekintélyes része folytatni akarja ezt a politikát.

A választás után jön a fekete leves

14.10.09 18:06

Saját szabályait írja felül a kétharmad, csak azért, nehogy az önkormányzati választások előtt kiderüljön, mit tervez Orbán Viktor a 2015-ös költségvetésben. Már maga a titkolózás is nehéz periódust vetít előre, de a kormányzati nyilatkozatokból kiolvasható…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Harcolok../Fighting for...Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)If I Rule The WorldMárcius 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregény
Prime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Politikus

A Jobbik a szabadság kivívására szólított fel a Corvin közben

A Jobbik alelnöke a szabadság kivívására szólított fel a párt október 23-ai központi megemlékezésén, a budapesti Corvin közben csütörtökön.

Politikus

Rogán: a Déli Áramlat rendkívül fontos Magyarországnak

A Déli Áramlat meg fog épülni, de fontos lenne, hogy a magyarországi szakasz megépítéséért minél többen versenyezhessenek, "ezt teszi lehetővé a gazdasági bizottság által javasolt módosítás" - közölte Rogán Antal, a testület fideszes…

Politikus

Gőgös Zoltán örökölte Botka László parlamenti mandátumát

Botka László Szeged polgármestere maradt, így lemondott parlamenti mandátumáról. A Nemzeti Választási Bizottság ma döntött, hogy elfogadta az MSZP szombati javaslatát. Hajtás után kollekció: Gőgös Zoltán és a halak!!!

Politikus

NAV-ra magyar - Gyurcsányék a NAV elé vonulnak

Kétnapos demonstrációval tiltakozik a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció hétfőtől. A volt miniszterelnök és pártja így akarja felhívni a közvélemény figyelmét, hogy szerintük a NAV ugyanolyan korrupt, mint a kormány.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló