Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Az Együtt nyílt levélben kér választ Orbán Viktor

15.06.12 16:18

Az oktatás átalakítására vonatkozó kormányzati tervekkel kapcsolatban érdeklődik az Együtt.

Hátradőlhet Orbán Viktor

15.06.12 12:39

A Fidesz-KDNP továbbra is biztosan vezet a pártok versenyében - derült ki három közvélemény-kutató cég elemzésének összevetéséből.

Érdekes politikai esettanulmánynak nevezte Orbán Viktort a BBC

15.06.11 20:48

A magyarországi "populista politikai megnyilvánulásokról" közölt elemzést online hírportálján a brit BBC. Nem kímélték a kormányfőt, és erre ő bőven adott okot.

Most, hogy Garancsié a plakátbiznisz, már nem vonják el az autósok figyelmét a reklámok

15.06.11 19:18

Orbán Viktor kormányfő soron kívüli tájékoztatást kért a Gripen-balesetek ügyében - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos sajtótájékoztatóján. Lázár János szorgalmazta az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) ügyeinek tisztázását…

Varga hiába akarná Orbán helyett kirúgni a NAV elnökét

15.06.11 18:24

Házszabályellenes a NAV-elnök kinevezésével kapcsolatos módosítás az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága szerint, ezért nem is tárgyalja azt a javaslatot, mely a NAV elnökének kinevezési és felmentési jogkörét Orbán Viktor helyett Varga…

Orbán Viktor tárgyalásra utasított a jogászképzésről

15.06.11 16:48

Lázár János már az önálló orvosi egyetemekről is beszélt. Meg arról, kitől kell venniük a dohányt a trafikoknak novembertől.

Latin-amerikai és karibi országokkal kezdett közös csúcstalálkozót az EU

15.06.10 17:03

Megkezdődött szerda délután Brüsszelben az Európai Unió és a 2011-ben létrehozott Latin-amerikai és Karibi Államok Közösségének (CELAC) második közös csúcstalálkozója. A tanácskozáson 61 ország vesz részt, közülük 42 a legmagasabb,…

Elfogadta az EP a magyarországi helyzetről szóló javaslatot

15.06.10 15:33

Elfogadta az EP a magyarországi helyzettel, Orbán Viktornak a halálbüntetéssel kapcsolatban tett kijelentéseivel és a bevándorlás és a terrorizmus témakörében indított nemzeti konzultációval foglalkozó határozatát.

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
If I Rule The WorldHarcolok../Fighting for...Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregényPrime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya II.
A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagMárcius 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Videoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Ország

Két nappal a lázadás után már csend honol a Sámsoni úton

A debreceni menekülttáborban történt hétfői zavargások után a Magyar Nemzet a városban járt, és a Sámsoni út környékén lakókat kérdezte. Rendőrök ugyan még mindig sokan vannak kint, a korábbi rendbontásnak…

Ország

Kifejezetten megéri az Audinak Magyarországon gyártani

Építészeti kialakítása lehetővé tenné hogy a győri Audi gyár megduplázza kapacitását, az eredetileg 125 ezer darabra méretezett üzem már most is túlteljesíti a várt termelési volument, évente több száz millió euróval bővül a…

Politikus

Főváros: az állam letudta a BKV adósságát

Kifizette az állam a BKV 50 milliárd forintot meghaladó adósságállományát, amelyet még 2010 előtt az MSZP-SZDSZ-es városvezetés halmozott fel – közölte a Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatósága szerdán.

Politikus

Júliustól életbe lépett az új típusú családi támogatás

Több százezer ember boldogulását segíti a július 1-jével életbe lépett újabb béremelés és a foglalkoztatási adókedvezmény - közölte a Fidesz-frakció.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló