Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Orbán Viktor találkozott Colleen Bellel

15.02.24 11:51

Az Origo információi szerint Colleen Bell amerikai nagykövet tegnap este találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel. 

Habony-közeli Vitézy-céget vehet az állam

15.02.24 10:45

Orbán Viktor távoli rokona Vitézy Tamás milliárdos a tulajdonosa annak horvátországi kikötőket és szállodákat üzemeltető cégnek, amelyet most átvilágítat az állam – derül ki az Mfor.hu cikkéből. A társaságnál 2010-ig Habony Árpád igazgatósági alelnök volt.

Kétségbe esetten kapar a Fidesz

15.02.23 15:48

A tegnapi, veszprémi vereség nem következménye, csak tünete a kormányoldal sosem látott lejtmenetének. A Fidesz és személyesen Orbán Viktor népszerűségvesztésének ellenszerét a miniszterelnök körüli agytörszt - bár kétségbeesetten próbálja -…

A török kormányfő Orbán következő látogatója

15.02.23 15:34

Magyarországra jön Ahmet Davutoglu, aki kedden megbeszélést folytat Orbán Viktorral, majd a két miniszterelnök beszédet mond a török-magyar üzleti fórumon. A török politikust Áder János államfő is fogadja délután.

Orbán Viktor a veszprémi választásról

15.02.23 09:51

A miniszterelnök Facebook-oldalán értékelte a veszprémi időközi választás eredményét. A Fidesz gratulált Kész Zoltánnak.

Veszprém: magabiztosan vezet Kész

15.02.23 06:56

Bombameglepetésre a baloldal által támogatott Kész Zoltán simán behúzta a legtöbb szavazatot. A választás után Orbán Viktor azt üzente: a tanulság, hogy nem "ülhetünk a babérjainkon".

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
If I Rule The WorldHarcolok../Fighting for...Március 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregényPrime Minister of the homeless hotel -- censored
Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)A Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Ország

Viktor Baloga: Nincs „magyar probléma” Kárpátalján

Kárpátalján a helyzet stabil, a megyében nincs úgynevezett magyar probléma, ahogy nem létezik román, lengyel vagy szlovák probléma sem – nyilatkozta Viktor Baloga, az ukrán parlament képviselője, Kárpátalja…

Politikus

Fidesz: az MSZP megpróbálja elkenni a felelősségét Buda-Cash-ügyben

Pedig "a Kulcsár-ügy után egy újabb szocialista brókerbotránnyal állunk szemben - reagált a kormánypárti frakció arra, hogy az MSZP a PSZÁF önállóságának helyreállítását követelte.

Ország

Rangos amerikai díjra jelölték a Fool Moon egyik dalát

A hazai zenei élet kiemelkedően igényes színfoltja a 14 évvel ezelőtt alakult Fool Moon énekegyüttes, akik az acappella műfajt nem csak Magyarországon, hanem világszerte is nagy sikerrel képviselik.

Politikus

Fidesz: az MSZP megpróbálja elkenni a felelősségét Buda-Cash-ügyben

Pedig "a Kulcsár-ügy után egy újabb szocialista brókerbotránnyal állunk szemben - reagált a kormánypárti frakció arra, hogy az MSZP a PSZÁF önállóságának helyreállítását követelte.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló