Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Uniós vezetőkkel és az Európai Néppárt elnökével tárgyal Orbán Viktor Brüsszelben

15.01.23 06:19

Az Európa előtt álló legfontosabb kihívásokról, illetve az EU és Magyarország kapcsolatainak aktuális kérdéseiról tárgyalnak.

Gül Baba türbéjének felújítása nemzetgazdasági szempontból kiemelt ügy lett

15.01.22 21:24

A csütörtök este megjelent Magyar Közlöny is tudott azért váratlan hírrel szolgálni. A nemzetgazdaságilag kiemeltté nyilvánítás a kormány kedvelt eszköze, ilyenkor gyorsabban és kevésbé átláthatóan lehet építkezéseket eszközölni. Ilyen projekt…

Lázár: Önálló orvosi egyetemek kellenek!

15.01.22 21:24

Orbán Viktor miniszterelnök végiglátogatja mind a 23 megyei jogú várost, hogy egyeztessen a polgármesterekkel a fejlesztési elképzeléseikről, és megállapodást is köt velük - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy…

Orbán beszéde után más íze van mindennek

15.01.22 08:45

Eddig otthon éreztük magunkat, de azután a vasárnap után más íze van mindennek, a szavaknak, az életnek, mondta Bourgla Oszama az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.Egyre keményebben támadja a bevándorlókat a Fidesz. Orbán Viktor…

Orbán Viktor: a kulturális kötelék tehet minket erőssé

15.01.21 20:21

A kormányfő a magyar kultúra napja előestéjén szervezett gálakoncert alkalmából, az új magyar fejlesztésű Bogányi-zongora bemutatóján beszélt.

Orbán a "csodazongorához" hasonlított a magyarokat

15.01.21 20:21

Orbán Viktor kormányfő szerint a magyar kultúra olyan fonál, amely egybeszövi a nemzetnek a világ különböző részeibe sodródott és szakított részeit.

Brüsszelben sokan gratuláltak a magyaroknak

15.01.21 16:45

Dicsérően írnak a horvát lapok a magyar kormánynak a frankalapú devizahitelek megoldására tett intézkedéseiről, és összehasonlítják Orbán Viktor magyar és Zoran Milanovic horvát miniszterelnököt, hogyan kezeli a problémát.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Harcolok../Fighting for...Március 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)A Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.
If I Rule The WorldOrbán a hajléktalanoknál - rövid képregényPrime Minister of the homeless hotel -- censoredOV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Ország

Megcsúszott a Hankook

A Magyarországon is jelenlévő Hankook Tire tavalyi utolsó negyedévi működési eredménye 4,3 százalékkal alacsonyabb volt az egy évvel korábbinál, amit a cég a kedvezőtlen globális üzleti feltételekkel indokolt.

Politikus

Az útdíj ellen akcióznak országszerte a szocialisták

Országszerte több helyszínen tart demonstrációkat a Magyar Szocialista Párt a városokat elkerülő útszakaszok díjmentességéért pénteken.

Ország

Megcsúszott a Hankook

A Magyarországon is jelenlévő Hankook Tire tavalyi utolsó negyedévi működési eredménye 4,3 százalékkal alacsonyabb volt az egy évvel korábbinál, amit a cég a kedvezőtlen globális üzleti feltételekkel indokolt.

Politikus

Rogán: már februárban érezni fogják az emberek a forintosítás hatását

A Fidesz frakcióvezetője szerint február elseje rendkívül fontos fordulópont a devizahitelesek számára, a forintosításról szóló törvénynek megfelelően a februári törlesztőrészleteket ugyanis már a rögzített árfolyamon kell folyósítani.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló