Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Heim Péter: Orbán elment a falig, béke kell, nem rezsiharc

14.04.17 09:48

A kormánynak beszállító Századvég Gazdaságkutató elnöke a legfrissebb Heti Válaszban osztja meg, mire számít a jövőben. Szerinte elriaszthatja a befektetőket a harcias retorika.

Orbán Viktor levelet írt a Mazsihisznek

14.04.16 19:12

Orbán Viktor biztosította a Mazsihisz elnökét, hogy a magyar zsidók közössége a most alakulófélben lévő kormány tiszteletére, barátságára és védelmére a jövőben is számíthat.

Orbán Viktor hivatalosan is megteremtette a fideszes típusú tanácsrendszert

14.04.16 18:45

Az MSZP szerint azzal, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) visszautasította a Margitszigettel kapcsolatos alkotmányjogi panaszt, Orbán Viktor hivatalosan is megteremtette a fideszes típusú tanácsrendszert. Ezt az ellenzéki párt közleményben tudatta.

Meghurcolták Mécs Imrét

14.04.16 17:22

Fél évszázaddal azután, hogy Kádár börtönéből kiszabadult, most Orbán börtöne fenye-geti Mécs Imrét.

Környezetvédelmi tárca felállítását kérik Orbántól

14.04.16 17:22

Országos zöld civil szervezetek levélben kérik Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy az új kormányzati struktúrában erősítse meg a környezetügyet, illetve állítsa vissza a környezetvédelmi tárca egységét és önállóságát, mert véleményük szerint a…

Ez a különbség az MSZP és az Orbán-kormány között

14.04.16 15:57

Folytatódó gazdasági növekedésre számít Szatmáry Kristóf fideszes országgyűlési képviselő, a nemzetgazdasági tárca gazdaságszabályozásért felelős államtitkára.

Gratulált Orbánnak a kínai miniszterelnök

14.04.16 14:06

Megbeszélést folytatott egymással telefonon szerdán Li Ko-csiang kínai miniszterelnök és Orbán Viktor kormányfő – tájékoztatta Szijjártó Péter kínai kapcsolatokért felelős kormánybiztos az MTI-t.Közölte: Li Ko-csiang gratulált Orbán Viktornak a Fidesz…