Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

A miniszterelnökhöz fordul az MSZP a korrupciós vádak ügyében

14.10.19 12:27

Az MSZP felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy soron kívüli vizsgálattal derítse ki, az Egyesült Államok mely kormányzati szereplők beutazását tiltotta meg korrupció gyanúja miatt - jelentette be Harangozó Tamás.

Példátlan botrány kezd kibontakozni

14.10.18 18:49

Példátlan botrány kezd kibontakozni az USA és a magyar kormány között - vélik lapunknak nyilatkozó külügyi- és titkosszolgálati szakértők. Pedig a most tapasztalt, nyílt konfliktus viszonylag könnyen elkerülhető lett volna - ám Orbán Viktor ezúttal csúnyán…

Kiderült kiről nevezték el Orbán Ráhelt

14.10.18 11:44

Lévai Anikó egyik cigány származású ügyfeléről kapta a nevét Orbán Viktor leánya derül ki a Cink.hu által talált 1989-es újságból.

Giró Szász cáfolja, hogy rajta lenne a tiltólistán

14.10.17 16:33

Az Index szerint az adóhivatal elnöke, a 444 szerint Orbán Viktor tanácsadója is tiltólistára került az Egyesült Államokban, korrupciógyanú miatt.

Orbán: Mindenki olyan helyet szeretne, mint Magyarország

14.10.17 12:57

A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Milánóban…

Orbán Viktor: A szúnyoghálót is fel kell tenni

14.10.17 12:57

A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni, és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken…

Alig evett Orbán a kampány alatt

14.10.17 11:44

Bár az erős, magyaros ételeket kedveli Orbán Viktor, az elmúlt kampányidőszakot majdhogynem diétázva vitte végig – tudta meg a Bors.

Orbán a svájci elnökkel tárgyalt Milánóban

14.10.17 10:33

Problémamentes a magyar-svájci gazdasági együttműködés - állapította meg Orbán Viktor kormányfő és Didier Burkhalter, a Svájci Államszövetség elnöke pénteki milánói találkozójukon, amelyről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
If I Rule The WorldMárcius 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregényPrime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya I.
A Miniszterelnök magánya II.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)Harcolok../Fighting for...Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Politikus

Ezzel magyarázza Rogán a tömeges elbocsátásokat

Elbocsátásokat is jelent majd a bürokrácia csökkentése - erről beszélt a Hírtv P8 című műsorában a Fidesz frakcióvezetője. Rogán Antal hangsúlyozta, a kormány célja az, hogy az adófizetők csak annyi hivatalnokot tartsanak el, amennyire…

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Politikus

NAV-ra magyar - Gyurcsányék a NAV elé vonulnak

Kétnapos demonstrációval tiltakozik a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció hétfőtől. A volt miniszterelnök és pártja így akarja felhívni a közvélemény figyelmét, hogy szerintük a NAV ugyanolyan korrupt, mint a kormány.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló