Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Nem csökkent a kormány jogalkotási étvágya

15.08.10 10:54

Nem csökkent a törvényhozási kedv a harmadik Orbán-kormány első évében. A jogalkotási intenzitás alig maradt el valamivel az Orbán Viktor előző kormányának első évére jellemző felfokozott tempótól - derül ki a Policy Solutions legfrissebb…

Orbán Viktor kezet csókolt Hosszú Katinkának - Videó

15.08.10 10:33

Kazany – Hosszú Katinka fantasztikus teljesítménnyel nyerte meg a 400 vegyes döntőjét a vizes világbajnokság, így két aranyéremmel, egy bronzzal és egy világcsúccsal fejezte be a viadalt, amely után a miniszterelnök is gratulált neki.

Orbán Viktor átvette a FINA-zászlót Kazanyban

15.08.09 22:06

A miniszterelnök szerint magasra került a mérce, de a magyarok mindent megtesznek két év múlva a hasonlóan sikeres rendezésért.

Orbán: Jó partnerei leszünk Oroszországnak

15.08.09 21:39

Az Európai Unióval jelenleg meglévő közös problémák ellenére Magyarországhoz fűződő kapcsolataink szilárdak és barátiak – mondta Dmitrij Medvegyev, amikor találkozott Orbán Viktorral Kazanyban. A magyar kormányfő szerint most nem…

Orbán barátai és Totó kutyus

15.08.09 17:57

Ara-Kovács Attila, a DK külügyi kabinetjének vezetője vasárnap ezt annak kapcsán közölte az MTI-vel, hogy Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap munkamegbeszélést folytat Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnökkel.Ara-Kovács Attila szerint közeli…

Közel milliárdért kapott játékvasutat Orbán a háza elé

15.08.08 16:09

857 millió forintos beruházással épül az a kisvasút Felcsúton, ami Orbán Viktor háza elől indul majd. A tervek szerint a vonat évente 6 millió forint bevételt termel majd, így alig 143 év alatt meg is termeli majd az árát.

Orbán döntésétől függ az MKB és a BB jövője?

15.08.06 08:21

A Figyelő szerint Orbán Viktor döntésén múlik, hogy együtt egy hazai befektetőcsoportnak, vagy külön értékesítik az MKB-t és a Budapest Bankot - bár olyan hazai befektető, aki ki tudná fizetni a vételárat, csak olyan van, akinek nem biztos,…

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Kalmár beadása után egyenlített a Leipzig

Bő 20 percet kapott Kalmár Zsolt az RB Leipzigben, amely végül a magyar légiós gólpassza után egyenlített ki az Union Berlin ellen.

Politikus

A Fidesz is belátta: túl nagy a macera az adókártyával

Egy évvel kitolják a családi adókedvezmény adóazonosító jelhez kötését, és az adóhatóságot kötelezik arra, hogy készítsen adójártyát azoknak, akiknek még nincs.    

Ország

Tóbiás szerint új feudalizmus épül

A szocialista párt elnöke szerint napjainkban Magyarországon új feudalizmus épül, amely rendszerben születése pillanatában megjósolható a gyermek jövője.

Gazdaság

Csökkent az MKB vesztesége

A nemzetközi számviteli standardok (IFRS) szerint 4,1 százalékkal, 1865 milliárd forintra csökkent 2015 első félévében az MKB Bank konszolidált mérlegfőösszege.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló