Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Orbán Viktor és a Fidesz értékeli az önkormányzati választást

14.10.19 13:34

Politikai sci-fibe illő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP - értékelte az önkormányzati választások eredményét Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz a budai Millenárison.

A miniszterelnökhöz fordul az MSZP a korrupciós vádak ügyében

14.10.19 12:27

Az MSZP felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy soron kívüli vizsgálattal derítse ki, az Egyesült Államok mely kormányzati szereplők beutazását tiltotta meg korrupció gyanúja miatt - jelentette be Harangozó Tamás.

Példátlan botrány kezd kibontakozni

14.10.18 18:49

Példátlan botrány kezd kibontakozni az USA és a magyar kormány között - vélik lapunknak nyilatkozó külügyi- és titkosszolgálati szakértők. Pedig a most tapasztalt, nyílt konfliktus viszonylag könnyen elkerülhető lett volna - ám Orbán Viktor ezúttal csúnyán…

Kiderült kiről nevezték el Orbán Ráhelt

14.10.18 11:44

Lévai Anikó egyik cigány származású ügyfeléről kapta a nevét Orbán Viktor leánya derül ki a Cink.hu által talált 1989-es újságból.

Giró Szász cáfolja, hogy rajta lenne a tiltólistán

14.10.17 16:33

Az Index szerint az adóhivatal elnöke, a 444 szerint Orbán Viktor tanácsadója is tiltólistára került az Egyesült Államokban, korrupciógyanú miatt.

Orbán: Mindenki olyan helyet szeretne, mint Magyarország

14.10.17 12:57

A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Milánóban…

Orbán Viktor: A szúnyoghálót is fel kell tenni

14.10.17 12:57

A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni, és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Harcolok../Fighting for...Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)If I Rule The WorldMárcius 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregény
Prime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Politikus

A Jobbik a szabadság kivívására szólított fel a Corvin közben

A Jobbik alelnöke a szabadság kivívására szólított fel a párt október 23-ai központi megemlékezésén, a budapesti Corvin közben csütörtökön.

Politikus

Rogán: a Déli Áramlat rendkívül fontos Magyarországnak

A Déli Áramlat meg fog épülni, de fontos lenne, hogy a magyarországi szakasz megépítéséért minél többen versenyezhessenek, "ezt teszi lehetővé a gazdasági bizottság által javasolt módosítás" - közölte Rogán Antal, a testület fideszes…

Politikus

Gőgös Zoltán örökölte Botka László parlamenti mandátumát

Botka László Szeged polgármestere maradt, így lemondott parlamenti mandátumáról. A Nemzeti Választási Bizottság ma döntött, hogy elfogadta az MSZP szombati javaslatát. Hajtás után kollekció: Gőgös Zoltán és a halak!!!

Politikus

NAV-ra magyar - Gyurcsányék a NAV elé vonulnak

Kétnapos demonstrációval tiltakozik a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció hétfőtől. A volt miniszterelnök és pártja így akarja felhívni a közvélemény figyelmét, hogy szerintük a NAV ugyanolyan korrupt, mint a kormány.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló