Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Feldühítette Orbánt az amerikai botrány

14.10.21 08:18

Orbán Viktor kormányfő kifejezetten ingerült az amerikai vízumbotrány miatt, mert kirobbanása előtt nem tudott semmit az ügyről. A kormányfő a helyzet rendezését várja külügyminiszterétől, aki ma utazik az USA-ba - írta a Népszabadság.

Orbán egy hamis, torz világban él

14.10.20 22:29

Példátlannak, lefegyverzőnek, "már-már a politikai sci-fi világába tartozó" fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz-KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor az önkormányzati választásokat értékelő rendezvényen.

Orbán akkor sem tágít, ha hiba volt kinevezni Tasnádit

14.10.20 18:20

Még ha hibának is tűnik Tasnádi László kinevezése, az ex-III/II-as államtitkár marad - jelentette ki Orbán Viktor a parlamentben, miután a jobbikos Novák Előd az államtitkár múltjáról faggatta a miniszterelnököt.

Antikorrupciós törvénycsomagot nyújt be az LMP

14.10.20 15:27

Schiffer András szerint megalázó és szégyenletes, hogy Amerikából kormányzati tisztségviselőket tiltanak ki. Az LMP frakcióvezetője Orbán Viktortól várja, hogy a Kehin keresztül tudja meg, kiket érint a korrupciós botrány és arról számoljon be az…

Orbán Viktor bakizott

14.10.20 13:00

A kormány a Költségvetési Tanácsnak nyújtja be ma a 2015-ös költségvetésről szóló törvényjavaslatot - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfő déli közleményében. Ebből kiderül, hogy a kormány nem a Parlamentnek nyújtja be a…

Tarlós szerint minden polgármesternek lesz vétójoga

14.10.20 09:00

Tarlós István szerint az összes polgármestert védené a vétójog, amit Orbán Viktor miniszterelnök ígért meg Budapest nemrég újraválasztott vezetőjének. A főpolgármester korábban indulása feltételéül szabta, hogy akarata ellenében senkit…

MSZP: nemcsak a Fidesz-szavazóké a haza

14.10.19 17:48

Az ellenzéki párt felhívja Orbán Viktor figyelmét, hogy a haza azé a hatmillió emberé is, aki nem voksolt a Fideszre - reagált Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese vasárnap a kormányfő aznapi, a Fidesz önkormányzati kampányát értékelő rendezvényen…

Orbánék Washington célkeresztjében?

14.10.19 15:30

Orbán Viktorhoz közel állók Washington célkeresztjében címmel tett közzé terjedelmes tudósítást honlapján vasárnap a Le Monde.

Orbán Viktor és a Fidesz értékeli az önkormányzati választást

14.10.19 13:34

Politikai sci-fibe illő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP - értékelte az önkormányzati választások eredményét Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz a budai Millenárison.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
If I Rule The WorldMárcius 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregényPrime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya I.
A Miniszterelnök magánya II.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)Harcolok../Fighting for...Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)

Kapcsolódó témák

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Politikus

Ezzel magyarázza Rogán a tömeges elbocsátásokat

Elbocsátásokat is jelent majd a bürokrácia csökkentése - erről beszélt a Hírtv P8 című műsorában a Fidesz frakcióvezetője. Rogán Antal hangsúlyozta, a kormány célja az, hogy az adófizetők csak annyi hivatalnokot tartsanak el, amennyire…

Politikus

MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként

Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások – mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Politikus

NAV-ra magyar - Gyurcsányék a NAV elé vonulnak

Kétnapos demonstrációval tiltakozik a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció hétfőtől. A volt miniszterelnök és pártja így akarja felhívni a közvélemény figyelmét, hogy szerintük a NAV ugyanolyan korrupt, mint a kormány.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló