Bezár

Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Bárándy: Orbántól jött a parancs az Ökotárs-iroda lerohanására?

14.09.16 14:42

Bárándy Gergely országgyűlési képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte, levélben fordul a rendőrfőkapitányhoz azt tudakolva, kinek az utasítására vonult ki több tucat készenléti rendőr az Ökotárs Alapítvány irodájához? Politikai megrendelésre,…

Orbán Viktor beszéde élőben az ATV-n

14.09.15 16:27

A miniszterelnök a bankok elszámoltatásáról, az önkormányzati választásról, rezsicsökkentésről és az árvízről beszélt napirend előtt a parlamentben.

"Orbán nem bontotta ki az igazság minden részletét"

14.09.15 15:39

A devizahitelesek megmentéséről szóló javaslat minden bizonnyal alkotmányellenes, és nincs az az igazság, amit ily módon lehetne orvosolni anélkül, hogy ne tegyen tönkre mindannyiunkat -így reagált Gréczy Zsolt DK-s politikus Orbán Viktor miniszterelnök…

Orbán Viktor nyitja meg az őszi ülésszakot

14.09.15 14:26

Folytatódik a rezsicsökkentés. Erről és a devizahitelesek "csatájáról" is beszélt Orbán Viktor a napirend előtti felszólalásába. Az ehhez kapcsolódó törvényjavaslatot sürgős eljárásba veheti az országgyűlés, ebben szabályozzák a bankok és az adósok közötti…

Orbán Viktorral nyit a parlament

14.09.15 11:57

Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődhet hétfőn az Országgyűlés őszi ülésszaka, amelyen az elsők között tárgyalhatják a kormány devizahitelesek kártalanításáról szóló törvényjavaslatát.

Budapesti olimpia: álom vagy rémálom?

14.09.15 10:45

Ahogy első kormányzása idején, Orbán Viktor miniszterelnök most is bedobta a budapesti olimpia ötletét. Láss csodát: a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a Budapesti Olimpiai Mozgalom (BOM) első emberének is tetszik az ötlet. Utóbbit,…

Orbán döntött: új felelőse lesz a kormányban a turizmusnak

14.09.15 07:24

Szeptember 9-ei hatállyal nevezte ki Ruszinkó Ádámot turizmusért felelős helyettes államtitkárnak Orbán Viktor miniszterelnök.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)If I Rule The WorldHarcolok../Fighting for...Március 15Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregény
Prime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya I.A Miniszterelnök magánya II.OV_sor_hatosagVideoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Politikus

Simicska nyilvános szereplést vállalt

A nyilvánosság előtt szerepelt Simicska Lajos, a Fidesz korábbi pártpénztárnoka. Az üzletember egy lovascentrum átadásán vett részt Sárváron. Az átadóról képek is készültek, amit a Magyar Nemzet online közzétett.

Politikus

Simicska nyilvános szereplést vállalt

A nyilvánosság előtt szerepelt Simicska Lajos, a Fidesz korábbi pártpénztárnoka. Az üzletember egy lovascentrum átadásán vett részt Sárváron. Az átadóról képek is készültek, amit a Magyar Nemzet online közzétett.

Politikus

Ingyen bölcsődét ígérnek a szocialisták

A fővárosi MSZP a bölcsődei gondozási díj eltörlését ígéri, amennyiben ősszel jelöltjei többségbe kerülnek az önkormányzati választáson.

Politikus

Gyurcsány: lépésről-lépésre történik majd az ország visszafoglalása

A kőbányai baloldali jelölt mellett kampányolt a volt miniszterelnök, aki szerint az önkormányzati választásokon visszaszerzik Kőbányát, Csepelt, vagy Miskolcot, Salgótarjánt, Dunaújvárost.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló