Orbán Viktor

Politikus › Orbán Viktor

Orbán: Megindult a magyar foci felemelkedése

Tegnap 14:13

Orbán Viktor szerint a labdarúgó-akadémiák révén elkezdődött a magyar felnőtt futballnál jobb színvonalú utánpótlás-nevelés és jó esély kínálkozik a világ élvonalához való felzárkózásra.

Tarsoly: Szijjártó biztosan segíteni fog – írja a Figyelő

Tegnap 12:27

Tarsoly Csaba biztos volt Szijjártó Péter segítségében mielőtt bejelentették, hogy csődbe mennek. Azt ígérte, elmegy a külügyminiszterhez, és Szijjártó közvetítésével levelet akart küldeni Orbán Viktornak.

Tarsoly: Szijjártó biztosan segíteni fog – írja a Figyelő

Tegnap 11:21

Tarsoly Csaba biztos volt Szijjártó Péter segítségében mielőtt bejelentették, hogy csődbe mennek. El is ment a külügyminiszterhez, és Szijjártó közvetítésével levelet küldött Orbán Viktornak.

Leáldozóban Orbán Viktor csillaga

Tegnap 09:52

A Fidesz népszerűségvesztéséről ír a Le Monde, Leáldozóban Orbán Viktor csillaga címmel. A francia balliberális lap a vasárnapi zárva tartás bevezetése kapcsán megemlíti, hogy a KDNP javaslata alapján elfogadott törvény főként a nagy külföldi…

Orbánra dőlnek a dominók

Tegnap 07:48

Most az a kérdés, meddig képes a Fidesz úgy tenni, mintha nyerő dominói lennének. Avagy: mikor látja be a kedves vezető, hogy a parti tovább már nem tartható. A hasonlat ugyancsak Orbán Viktortól származik. Mivel meg akarta akadályozni, hogy a…

Jött egy levél: Orbánt hiába várják a titokbizottságiak

15.03.25 15:09

Orbán Viktor miniszterelnök levélben tájékoztatta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnökét arról, hogy nem vesz részt a testület csütörtöki ülésén, amelyre azért kapott meghívást, hogy adjon tájékoztatást "a sajtóban megjelent, személyével…

MSZP: Orbán Viktor távozzon a kormány éléről

15.03.25 15:09

Az MSZP véleménye szerint Orbán Viktor miniszterelnök elárulta és cserbenhagyta a magyar embereket, ezért távoznia kell tisztségéből.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
If I Rule The WorldHarcolok../Fighting for...Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregényPrime Minister of the homeless hotel -- censoredÜlésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)
A Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.OV_sor_hatosagMárcius 15Videoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Ország

Magyar kulturális napokat tartanak Oroszországban

Kulturális napokon mutatkozik be Magyarország az Oroszországi Föderáció területén: a programsorozat öt városban várja az érdeklődőket március 30. és június 30. között.

Ország

Magyar kulturális napokat tartanak Oroszországban

Kulturális napokon mutatkozik be Magyarország az Oroszországi Föderáció területén: a programsorozat öt városban várja az érdeklődőket március 30. és június 30. között.

Politikus

A Jobbik a politikusok nyilatkozatait kéri Quaestor-ügyben

A párt arra kíváncsi, a politikusok vagy családtagjaik vettek-e ki pénzt a Quaestorból március 1. és 9. között.

Politikus

A Fidesz szerint Molnár Zsolt a Jobbik kérését teljesíti

A párt szerint az MSZP és a Jobbik nemcsak Ózdon és Tapolcán, hanem a parlamentben is együttműködik, hiszen a szocialista Molnár Zsolt "nyilvánvalóan a Jobbik kérését teljesíti".

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló