Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Tusványosi videója alapján Orbán végigbulizta a fesztivált

15.07.27 14:24

Két percben foglalta össze a Tusványoson történteket Orbán Viktor a Facebook-oldalára tett videóban - a beszédének egy részlete mellett csupa buliképet láthatunk, eszerint a miniszterelnök végigbulizhatta a fesztivált.

A szélsőjobbos vezér osztja Orbán gondolatait

15.07.27 14:15

Az osztrák szélsőjobb vezére is egyetért Orbán Viktor bevándorlókról szóló kijelentésével.

Orbánék szerint a Nagy-Magyarország csak "történelmi jelkép"

15.07.27 10:39

Miután Románia kifogásolta Orbán Viktor magy-magyarországos kitűzőket ábrázoló facebookos fényképét, a miniszterelnöki Sajtóiroda közölte, szerintük ezek csak történelmi, és nem revizionista jelképek.

Határzár: sietnek, de nem haladnak a kerítéssel

15.07.27 10:27

Orbán Viktor Tusnádfürdőn kijelentette, mikorra kell állnia az ideiglenes biztonsági határzárnak, vagyis a déli határra tervezett kerítésnek. A dátum a nyár vége, vagyis augusztus 31-e. Több ezer katonára lenne szükség az építésnél.

Kinyilatkoztatások helyett

15.07.27 06:45

Hiába várta ugrásra készen az európai és a magyar baloldal Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét, hogy a tavalyi esethez hasonlóan kiragadják a kontextusból valamely meredekebb állítását.

Kiakadt a román külügy Orbán Facebook-oldala miatt

15.07.26 15:51

A román külügyminisztérium Facebook-bejegyzésben kifogásolta vasárnap, hogy Orbán Viktor saját közösségi oldalán olyan, a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, Tusnádfürdőn készült fotókat is közzétett, amelyek Bukarest szerint revizionista…

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Harcolok../Fighting for...Március 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)OV_sor_hatosagIf I Rule The World
Orbán a hajléktalanoknál - rövid képregényPrime Minister of the homeless hotel -- censoredA Miniszterelnök magánya II.A Miniszterelnök magánya I.Videoton FC - NK Maribor 10/11 ( UEFA Europa Liga)

Kapcsolódó témák

Ország

Vigyázz, ezért kaphatsz bírságot az autópályán!

Figyelmeztető táblák kerültek ki az autópályára és bírságokra is számítani lehet. A magyar autósok nagy része nem tart be egy fontos közlekedési szabályt.

Ország

Rekordméretű heroinszállítmány jött Magyarország felé

A több mint 3 mázsa heroint egy Magyarország felé tartó román rendszámú kamionban, duplafalú üzemanyagtartályokban találták meg a határon. A csempészek ólommal is biztosították a rejtekhelyet, a kábítószercsomagokat…

Politikus

Az MSZP szerint ez a kormány legnagyobb átverése

Az MSZP a kormány eddigi legnagyobb átverésének tartja a Fidesz-kormány 7 százalék alatti munkanélküliségről szóló "sikerkommunikációját"

Politikus

Az MSZP szerint ez a kormány legnagyobb átverése

Az MSZP a kormány eddigi legnagyobb átverésének tartja a Fidesz-kormány 7 százalék alatti munkanélküliségről szóló "sikerkommunikációját"

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló