Oprah Winfrey

Ismert személy › Oprah Winfrey

Oprah elárverez szinte mindent

15.03.26 08:42

Töltőtollra, napszemüvegre, lámpaburára, aktfestményekre és ezernyi más holmira lehet licitálni. Oprah Winfrey áprilisban elárverezi a chicagói lakásában lévő bútorait, festményeit, dizájnerruháit és egyéb tárgyait.

Saját egyházat akart Oprah Winfrey

14.12.18 07:36

A tévésztár saját egyházat szeretett volna alapítani, de végül be kellett érnie a televíziózással.

Letaszították a trónról Oprah-t

14.06.30 21:32

Beyoncé amerikai popénekesnő lett a legbefolyásosabb női híresség, míg Forbes listájának második helyére LeBron James amerikai kosárlabdázó került.

Oprah Winfrey igazi kertészgéniusz!

14.05.08 06:33

Számtalan híresség húz otthon kertésznadrágot, és foglalkozik örömmel növényeivel.Julia Roberts családja boldogan kapálja és locsolja a salátákat, sütőtököket az új-mexikói ranchukon. A színésznő a biomódszer híve, nem használ…

Sírva fakadt a kamerák előtt Pharrell Williams - videó

14.04.15 12:39

Pharrell Williams Oprah Winfrey-nél vendégeskedett, amikor a kamerák előtt elsírta magát. A műsorban együtt nézték végig, milyen táncos videót csináltak a Happy című slágerére a rajongói a világ legkülönbözőbb pontjain, a hétszeres Grammy-győztes…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
O, The Oprah MagazineJOEY L. DOWDY SAYS , JOEY L. DOWDY SAYS, TTX SworneBob Dylan
OprahAretha FranklinLarry KingJOEY L. DOWDY SAYS,Oprah Net Worth

Kapcsolódó témák

Ország

Fabius: éjszakába nyúlhatnak a tárgyalások

Történt ugyan haladás az iráni atomprogramról folytatott lausanne-i tárgyalásokon, de a továbbra is fennálló nézeteltérések miatt várhatóan az éjszakába fog nyúlni az egyeztetés - közölte Laurent Fabius.

Ismert személy

Madonna és Taylor Swift együtt lépett fel

Vasárnap tartották az iHeartRadio Music Awards gáláját. A Los Angeles-i rádió második alkalommal tüntette ki azokat az előadókat, akiket az elmúlt évben a legkiemelkedőbbnek ítéltek.

Ismert személy

Spielberg rendezi a Ready Player One filmet

Steven Spielberg fogja rendezni a Ready Player One cím kultuszkönyv alapján készült filmet. Már régóta a Warnernél vannak a jogok, azonban csak most kezdődött meg a mozgolódás a film körül.

Ország

Dán fiúk videójáért őrül meg az internet

Hallott már sörösüvegeken előadott koncertet? Nem mindennapi élményben lehet része annak, aki végignézi a négy fiatalból álló Bottle Boys produkcióját.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló