Oprah Winfrey hírek

Ismert személy › Oprah Winfrey

Oprah elárverez szinte mindent

15.03.26 08:42

Töltőtollra, napszemüvegre, lámpaburára, aktfestményekre és ezernyi más holmira lehet licitálni. Oprah Winfrey áprilisban elárverezi a chicagói lakásában lévő bútorait, festményeit, dizájnerruháit és egyéb tárgyait.

Saját egyházat akart Oprah Winfrey

14.12.18 07:36

A tévésztár saját egyházat szeretett volna alapítani, de végül be kellett érnie a televíziózással.

Letaszították a trónról Oprah-t

14.06.30 21:32

Beyoncé amerikai popénekesnő lett a legbefolyásosabb női híresség, míg Forbes listájának második helyére LeBron James amerikai kosárlabdázó került.

Oprah Winfrey igazi kertészgéniusz!

14.05.08 06:33

Számtalan híresség húz otthon kertésznadrágot, és foglalkozik örömmel növényeivel.Julia Roberts családja boldogan kapálja és locsolja a salátákat, sütőtököket az új-mexikói ranchukon. A színésznő a biomódszer híve, nem használ…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Nature's Symphonic SpiralsChicago Midway Airport - Oprah - Gulfstream VAll God's CreaturesJOEY L. DOWDY SAYS, HCG Diet Recipes Cookbook
JOEY L. DOWDY SAYS, Tim-Storey-Oprah-Winfrey-Super-Soul-Sunday-4-5-15JOEY L. DOWDY SAYS, O, The Oprah MagazineA2e-Fuji200-DoubleClouds400-Second200-13Mar2015-01-019

Kapcsolódó témák

Ország

Örök szerelméről vallott a legenda

Albert Einstein első szerelméhez írt, majd összetépett levele először látható a tudósnak szentelt berni múzeumban. Az Einstein Múzeumot is magában foglaló Berni Történelmi Múzeum időszaki tárlata vasárnapig látogatható.

Ismert személy

Madonna életében ennél rosszabbul még nem sült el csók

Madonna talán még soha nem hozta magát annyira kellemetlen helyzetbe, mint a hétvégén a Coachella fesztiválon. Az énekesnő megcsókolta partnerét a színpadon, aki ennek látványosan nem örült.

Ismert személy

Spielberg rendezi a Ready Player One filmet

Steven Spielberg fogja rendezni a Ready Player One cím kultuszkönyv alapján készült filmet. Már régóta a Warnernél vannak a jogok, azonban csak most kezdődött meg a mozgolódás a film körül.

Ország

Átadták a dán Coloplast új gyártócsarnokát Nyírbátorban

Átadták a speciális gyógyászati segédeszközöket gyártó dán Coloplast új gyártócsarnokát csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló