Bezár

Nógrád

Megye › Nógrád

Nógrádi György: Döntő lehet Lavrov pekingi útja

14.04.15 11:51

Az ukránok azt várják, valamilyen kompromisszum keretében le lehessen fegyverezni a szakadárokat, különben polgárháborús helyzet alakul ki az országban - mondta a biztonságpolitikai szakértő.

Ha húsvét, akkor Hollókő

14.04.14 12:27

A hagyományos palóc húsvéti fesztivál a locsolkodás mellett idén is gazdag programmal várja a látogatókat a Nógrád megyei világörökségi faluban, Hollókőn; a vendégek megkóstolhatják a Palócföld ételeit, részt vehetnek a húsvéti körmeneten,…

Házilag készült fegyverrel szedték a trófeákat

14.04.11 17:18

Két orvvadászt fogtak el a rendőrök kedden Nógrád megyében. A kazári férfiaknál engedély nélkül tartott fegyvereket, lőszereket és trófeákat foglaltak le – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Tatár: Rabszolgákat tartanak a Homokhátságon; Nógrádi: Tatár hazudik

14.04.03 17:54

Szeged, Homokhátság - A Fidesz rabszolgatartó-rendszert dolgozott ki a Homokhátságon - állította mai sajtótájékoztatóján az LMP-s Tatár Gábor. Nógrádi Zoltán polgármester reagált az elhangzottakra.

Kiállítás Radnóti emlékére

14.04.02 14:11

A hetven éve elhunyt Radnóti Miklós emlékét idézi meg grafikákon és fotókon keresztül a salgótarjáni START 20:10 alkotócsoport kiállítása szerdától a budapesti FISE Galériában.

Utcán igazoltatták, fegyver volt nála

14.03.29 16:01

A salgótarjáni férfinél egy szemeteszsákba csomagolt fegyvert és lőszereket találtak.

Vádat emeltek egy tolvaj kórházi dolgozó ellen Salgótarjánban

14.03.28 12:22

Lopás és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Salgótarjáni Járási Ügyészség egy takarítónő ellen, aki rendszeresen pénzt lopott a betegektől és a munkatársaitól a salgótarjáni kórházban.

Egymilliárd forint értékben újultak meg mellékutak

14.03.27 23:39

Tizenöt kilométernyi szakaszon, egymilliárd forint értékben újultak meg mellékutak Nógrád megyében a 2013 őszén indított országos útfelújítási program keretében – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön.

Ma adják át a magyar-szlovák gázvezetéket

14.03.27 07:45

Elkészült a Szlovákiát és Magyarországot összekötő földgázvezeték. Az összesen 111 kilométer hosszú, kétirányú, 75 bar nyomású csővezeték magyarországi szakasza 92 kilométer hosszú, két végpontja Vecsés és Balassagyarmat.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Somoskői várSomoskői várSomoskői várSomoskői várSomoskői vár
Somoskői várSomoskői várSomoskői várSalgói vár (Salgóvár)Salgói vár (Salgóvár)

Kapcsolódó témák

Magyar település

Indul a Tarjáni Folk és Szlovák Napok

Néptáncműsorokban bővelkedő, kétnapos gasztronómiai programsorozatot szervez Salgótarján szlovák önkormányzata és a Salgótarján Néptáncművészetéért Közalapítvány

Magyar település

Rabok segítenek a gyermekotthonnak

130 ezer forintot adtak a Balassagyarmati Fegyház és Börtön lakói a fogyatékos gyermekeket is ellátó Reménysugár Otthonnak. Az elítéltek már többször nyújtottak segítséget az intézménynek – tudósít az MTI.

Politikus

Levélben tiltakozik Ujhelyi István

Az MSZP EP-képviselője, amelyben az ellen emeli fel szavát, hogy a fideszes politikusok levélben keresték meg Gianni Pittellát, az EP szociáldemokrata frakciójának vezetőjét.

Megye

Videó: Gosztonyi büntetője után fordított a Liteksz, mindhiába

A Diósgyőr 2–1-re kikapott a Liteksz Lovecstől az Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján, de 3–2-es összesítéssel a miskolciak mentek tovább. Gosztonyi András tizenegyesével a DVTK került előnybe, innen tudtak a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló