Bezár

Nógrád

Megye › Nógrád

Magával rántotta pesti dílereit a Pásztón lebukott férfi

14.09.25 17:03

Egy 27 éves budapesti drogdílert kaptak el szerdán a Nógrád megyei rendőrök. Az ügyben korábban már egy másik fővárosi dílert is elfogtak, mindketten egy salgótarjáni férfinak adtak el kábítószert – közölték csütörtökön.

Újabb cégek költöznek az ipari parkba

14.09.25 13:56

Mórahalom - Tizennyolc cég költözik a mórahalmi ipari parkba, amit Nógrádi Zoltán polgármester példa nélkülinek és példaértékűnek nevezett.

Szakmai út Nyitrára: vállalkozók jelentkezését várják

14.09.25 10:22

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Szlovák Tagozata szakmai utat szervez Nyitrára.

Ismét talaj menti fagy várható reggel Nógrád megyében

14.09.24 21:12

Tíz megyére és a fővárosra csütörtökre is figyelmeztetést adott ki a várható talaj menti fagy miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Súlyos testi sértés Nógrád megyében

14.09.24 20:21

A rendőrség elfogta és gyanúsítottként hallgatta ki a 33 éves dejtári nőt.

Cseréljünk testet? - „Az anyu én vagyok” című bűbájkomédia csütörtökön

14.09.23 18:24

Zalaegerszeg - Országos ősbemutatóra készül a Hevesi Sándor Színház. Nógrádi Gábor Az anyu én vagyok című színdarabját csütörtökön délután láthatja először a közönség.

Kövér már azt is megszabná, hogy ki bírálhatja

14.09.22 20:36

Nemcsak helyben lesz jelentősége annak, ami október 12-én fog történni az urnáknál, mert az összesített önkormányzati választási eredmények 1990 óta mindig kirajzolták az adott pillanatban érzékelhető országos politikai erőviszonyokat - mondta Kövér László…

Összeállt Győzike és Zuschlag

14.09.20 06:10

Gáspár Győző salgótarjáni luxusvilláját akarta megvásárolni a volt szocialista politikus. Az ingatlanbizniszből végül nem lett semmi, inkább közös éttermet nyitnak 2 Zsivány néven.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Colourful reflectionWaiting for sunriseBlue hour and the lightsnakeHuszár MansionHuszár Mansion
Frideczky MansionHuszár MansionHuszár MansionFrideczky MansionIMG_3533

Kapcsolódó témák

Magyar település

Salgótarján nem adja magát

Nógrád megye áttenné székhelyét Salgótarjánból Balassagyarmatra. Tarjánban a városi közgyűlés szerdán megvitatta a kérdést, és ellenzik a megyei elképzelést.

Magyar település

Megszavazták: Balassagyarmatra költözik a Nógrád megyei önkormányzat

Balassagyarmat önkormányzata egyhangúlag szavazta meg csütörtökön, hogy ingyenesen adja használatba a Nógrád megyei önkormányzatnak szükséges helyiségeket a vármegyeháza épületében.

Politikus

Internetadó – Tóbiás: Orbán azt jelentette be, hogy lesz internetadó

Az MSZP elnök-frakcióveztőjének véleménye szerint a miniszterelnök azt jelentette be pénteken, hogy lesz internetadó. Nem így, nem ebben a formában, nem most és nem ezen a néven, de egy álszent konzultációt követően más…

Politikus

Internetadó helyett konzultálna a Fidesz

Miután Orbán Viktor péntek reggel lényegében bejelentette, hogy nem vezetik be az internetadót, a Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: szeretnék a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét és a szakmai…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló