Nógrád hírek

Megye › Nógrád

Fotón a Hold, a Jupiter és a Vénusz együttállása

15.06.22 08:48

A Hold, a Jupiter és a Vénusz együttállása a Mogyorósi-kilátó felett Salgótarján közelében 2015. június 21-én.

Fegyvert és lőszert foglaltak le Salgótarjánban

15.06.21 11:15

Salgótarján - Hangtompítós lőfegyvert és lőszereket foglaltak le egy salgótarjáni férfi hétvégi házában - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság...

Két települést polgármestert választ

15.06.21 08:03

Két településen tartanak ma időközi polgármester-választást: a Nógrád megyei Zabar és a Zala megyei Hottó választói szavaznak a település vezetőjéről.

Salgótarján: Változnak a VGÜ szolgáltatásai

15.06.19 15:09

2015. július 1-jétől a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási kormányrendelet, valamint a települési és állati hulladékkal kapcsolatos hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet

Polgármestert választ Zabar

15.06.19 13:45

Polgármestert választanak vasárnap a Nógrád megyei Zabaron, a lakosok két jelölt közül választhatnak. Az időközi választást a korábbi polgármester halála miatt kellett kiírni.

Ideiglenes forgalomkorlátozás autóverseny miatt

15.06.19 12:06

Rallye verseny megrendezése miatt Salgótarján, Vizslás és Kazár közötti útszakaszokon forgalomkorlátozás lesz 2015. június 21-én.

Rabomobillal szállítják börtönbe a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján

15.06.18 21:03

A Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe, valamint a vármegyeháza egykori tömlöcébe is ellátogathatnak az igazán kíváncsiak a Múzeumok éjszakáján szombaton.

A(z) "Nógrád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
WeedsFacing to the rising Sun

Kapcsolódó témák

Magyar település

A DreherFeszt sztárfellépői egy napra felcsaptak íztesztelőnek

Nyersebb, vadabb és én ehhez vonzódóm – vallott választottjáról Tarján Zsófi, ezúttal azonban nem az erősebbik nem képviselőjéről, de még csak nem is a zenéről esett szó. A Honeybeast népszerű énekesnője minden érzékszervét…

Magyar település

Energetikai fejlesztések kezdődnek Nógrád megyében

Balassagyarmat - Csaknem egymilliárd forintból hét településen kezdik meg önkormányzati intézmények energetikai korszerűsítését Nógrád megyében - jele...

Ország

Seszták Miklós "elintézte" a 2,5 milliárdot

Három év alatt 2,5 milliárd forintot költ a kormány a Kisvárdai Várfürdő és környéke fejlesztésére. Mindezt a rendkívüli kormányzati intézkedések terhére, írja a Magyar Közlöny.

Gazdaság

Százezrekért tankolunk a minisztériumi autókba

Átlagosan több mint 800 ezer forintba került az adófizetőknek egy minisztériumi autó megtankolása és szervizelése hat hónap alatt. 

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló