Bezár

Nógrád

Megye › Nógrád

Újra rengett a föld Nógrádban

15.01.01 13:39

Újabb, a Richter-skála szerint 4.0-s erősségű földrengés volt 11 óra 45 perckor Nógrád megyében – tájékoztatott a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Újra rengett a föld Nógrádban

15.01.01 12:49

Újabb, a Richter-skála szerint 4.0-ás erősségű földrengés volt 11 óra 45 perckor Nógrád megyében – tájékoztatott a Nógrád megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Földrengéssel indult az év Nógrád megyében

15.01.01 10:14

Megmozdult a föld Nógrád megyében az év első reggelén. Szécsény vonzáskörzetében 3,7-3,9-es erősségű fölrengést mértek ma háromnegyed nyolckor.

Földrengés volt Szécsényben

15.01.01 08:57

A Richter-skála szerinti 3,8 erősségű földrengés volt újév reggelén a Nógrád megyei Szécsényben – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője csütörtök reggel az MTI-t.

Eltűnt egy idős asszony Salgótarján mellett

14.12.31 17:24

Angyal Eszter elmondta, hogy a katasztrófavédelmi igazgatóság kötelékében működő, önkéntesekből álló Palóc mentőcsoport 24 tagja jelenleg a városrész környékén az erdős területeket kutatja át. A keresésben négy nyomkövető kutya van segítségükre,…

Tűz miatt lakhatatlanná vált egy ház Nógrád megyében

14.12.28 18:24

Kigyulladt és lakhatatlanná vált egy ötven négyzetméteres parasztház Dejtáron szombat este - tájékoztatta a Nógrád megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Museum_DSC0610.jpg_DSC0629.jpgOut of orderCoffee
DrinksLamp mirroringKarancsShades of a cold morningKarancs

Kapcsolódó témák

Magyar település

Tatabányánál csak Miskolcon és Salgótarjánban olcsóbbak a lakások

Négyszeres különbségek vannak a lakásárakban Magyarországon. A budapesti árak a legmagasabbak, Salgótarján lett a sereghajtó. Tatabánya sincs túl előkelő helyen.

Ország

Két hétre leáll a Pesti Magyar Színház

A vezetői átadás-átvétel elhúzódása és egy hétvégi baleset miatt technikai okokból két hétre leáll a Pesti Magyar Színház.

Magyar település

Fejlesztik a Nógrád megyei erdőket

Három Nógrád megyei helyszínen, a Börzsönyben, a Cserhátban és a Medves-vidéken összesen 358 millió forint uniós támogatással korszerűsítette a regionális turizmus fellendítésében szerepet játszó látványosságokat a…

Politikus

A Jobbik visszaállítaná a határőrséget

A Jobbik a határőrség visszaállítását javasolja az illegális bevándorlók számának csökkentése érdekében

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló