Bezár

Nógrád

Megye › Nógrád

Nemhiába volt kint a szarvasos tábla a 2-esen

14.07.28 10:09

Szarvas ugrott egy autó elé a 2-es főúton, a kapáskúti szakaszon hétfő reggel, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére egy forgalmi sávot lezártak – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Bizarr rajongással fordulnak a japánok a magyar mangalica felé

14.07.27 12:20

A japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium bejelentette, hogy Magyarország teljes területéről ismét megindulhat a sertéshús exportja, miután a japán hatóságok lezárták az eddig tilalom alatt álló négy megye (Pest, Nógrád,…

Minden magyar disznó mehet Japánba

14.07.25 14:51

Ismét megindulhat Magyarország teljes területéről a sertésexport Japánba. Korábban a sertéspestis miatt volt életben tilalom Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben.

Nem kell a fideszes politikus? Aláírások az igazgatóért

14.07.25 10:15

Sándorfalva - Mint megírtuk, hiába támogatta újbóli kinevezését a tantestület és a szülői munkaközösség, a Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola igazgatóját leváltották. Nógrádi Erika 12 éve vezette az intézményt.

Kevesebb az álláskereső Nógrádban, mint egy éve

14.07.24 21:00

Nógrád megyében 2014 első félévében havonta átlagosan 14 596 álláskereső szerepelt a nyilvántartásokban, ez a létszám 5738 fővel, 28,2 százalékkal kevesebb, mint az előző év azonos időszakában – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Nógrád…

Indul a Tarjáni Folk és Szlovák Napok

14.07.24 09:44

Néptáncműsorokban bővelkedő, kétnapos gasztronómiai programsorozatot szervez Salgótarján szlovák önkormányzata és a Salgótarján Néptáncművészetéért Közalapítvány

Fideszes politikus kerül az iskolaigazgatói székbe

14.07.23 10:57

Sándorfalva, Szeged - A tantestület és a szülői munkaközösség támogatása ellenére váltották le a Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola igazgatóját. Nógrádi Erika 12 éve vezette az intézményt. Az új igazgató a szegedi Fideszes önkormányzati…

Szerda éjfélig egy hónapnyi eső zúdulhat le

14.07.22 21:20

Öt nyugati megye kivételével az ország többi területére szerdára is figyelmeztetést adtak ki a várható felhőszakadás miatt. Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint szerdán Baranya, Bács-Kiskun, Békés,…

LMP: Nógrádi László a győri polgármester-jelölt - videó, fotó

14.07.18 14:45

˝A mérnök, vállalkozó és informatika tanár garancia arra, hogy a következő ciklusban megfelelő módon tudja képviselni az LMP célkitűzéseit˝ - mondta Schiffer.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Gyarmati szénabálákThe Red oneRuralPainted waterFather and daughter
Detail. Father and daughterIMG_1424IMG_1414IMG_1397Belgráder Soma, ~ 1890

Kapcsolódó témák

Magyar település

Gáspár balhé: Virág zsarolja Beát

A kényelmét félti Gáspár Győző és Virág. A salgótarjáni famíliának egyáltalán nem tetszik, hogy Bea asszony a dzsungelbe utazik. Kislánya azzal zsarolja, hogy addig iskolába sem fog járni.

Magyar település

Belázadosott egy asszony, száz kilométerre vitte a mentő

Piliscsabáról a balassagyarmati kórházba szállították a mentők azt a nőt, akihez rosszullét miatt hívták ki az ügyeletes orvost, a mentőszolgálat szerint viszont ez ésszerű megoldás volt - írja a Blikk.

Magyar település

Éjjel-Nappal Barbi: Vele maradok akkor is!

Nincs könnyű helyzetben az Éjjel-Nappal Budapest Barbija, aki kiskora óta vágyik egy gyermekre, ám úgy tűnik, ha együtt akar maradni kedvesével, nem teljesülhet ez az álma. Márpedig Joe-nak nem lehet gyermeke.

Politikus

Gőgös: Nagy valószínűséggel Tarlós győz majd

A baloldali szövetség bocsánatkéréssel tartozik azok felé, akik aláírták Falus Ferenc ajánlóíveit - jelentette ki az MSZP elnökhelyettese.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló