Bezár

Michael Schumacher

Sport › Michael Schumacher

Az első fotó Schumacherről - vagy mégsem?

Tegnap 13:11

Megtévesztő fotót közöl Michael Schumacherről az egyik német bulvárlap: a Die Aktuelle a hétszeres világbajnokról készült régebbi felvételt rakott címlapjára, miközben a vezércikk címe azt sugallja, hogy mintha ez lenne az első fotó a Forma-1-es…

Előrelépés Schumacher állapotában

14.11.25 09:11

Sabine Kehm megerősítette, hogy továbbra is zajlik Michael Schumacher rehabilitációja, és ahogy azt már említették, a folyamat hosszú lesz, nehéz út áll előttük. A menedzser boldog, mert az emberek megértették, türelmesen és nyugodtan kell…

"Schumacher állapota javult" - Nyilatkozott Sabine Kehm, a sportoló menedzsere

14.11.24 10:48

Előző héten ketten – Philippe Streiff és Niki Lauda – is nyilatkoztak Schumi állapotával kapcsolatban, azonban pont az a személy nem mondott semmit, akinek a szavára igazán lehet adni. Ő pedig nem más, mint Sabine Kehm, a sportoló…

Feleségével balhézik Ralf Schumacher

14.11.24 10:21

Egy szomszéd ráhívta a rendőrséget Ralf Schumacherre és feleségére, Cora Schumacherre, miután vasárnap éjszaka üvöltözést hallott a házaspár otthonából. Az egykori F1-es pilóta és neje egyaránt családon belüli erőszakkal vádolják a…

Hamilton és Federer a csúcson, Schumacher jobban van - A nap hírei

14.11.23 22:38

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu napi összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.

Kehm: Schumacher állapota javult

14.11.23 15:09

A körülményekhez képest javult Michael Schumacher állapota – nyilatkozta a német menedzsere az RTL televíziónak adott interjúban.

Lebénult Schumacher, kerekesszékben ül

14.11.21 09:37

Philippe Streiff, korábbi Forma–1-es francia pilóta egy rádióadásban elárulta, barátja, a súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher tolókocsihoz kötött, és képtelen kommunikálni a küvilággal.

Schumacher „nem tud beszélni és memóriazavarral küzd”

14.11.19 18:21

Michael Schumacher egyik barátja úgy látja, a volt forma-1-es versenyző javul ugyan, de továbbra is csak szemmozgással tud kommunikálni családjával, s tolószékbe kényszerült.

Schumacher kerekesszékben ül, memória- és beszédzavara van

14.11.19 12:00

Michael Schumacher kerekesszékben ül, memória- és beszédzavarral küzd Philippe Streiff korábbi Forma-1-es francia pilóta szerint, aki 1989 óta maga is kerekesszékes.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Forward motion2nd Is Not An OptionKeep Fighting Michael1992 Benetton B192 #19 (M.Schumacher)2004 Ferrari F2004 #1 (M.Schumacher)
2006 Ferrari 248F1 #3 (M.Schumacher)MICHAEL SCHUMACHERMICHAEL SCHUMACHERuntitled-1731untitled-1948

Kapcsolódó témák

Sport

Alonso szerint a Ferraritól elvárható, hogy favorit legyen

A Ferrarinak minden körülmények között favoritnak kell(ene) lennie, ezért Fernando Alonso szerint volt csapata 2015-ben is erős lesz…

Ország

Steinmeier: nem szabad tönkretenni Oroszországot a szankciókkal

Nem szabad tönkretenni a büntetőintézkedésekkel az orosz gazdaságot, mert azzal csak még veszélyesebbé válhat Moszkva - figyelmeztetett a német külügyminiszter csütörtökön egy berlini konferencián.

Sport

A Red Bull búcsúzóul azért belerúgott egyet Vettelbe

Sebastian Vettel elárulta, Adrian Newey vétózta meg, hogy már az eheti abu-dzabi teszten kipróbálhassa a Ferrarit.

Ország

Franciaország drónelhárító rendszert fejleszt ki

A kis méretű drónok észlelésére és elhárítására egymillió eurós kutatási programot indít Franciaország - jelentette be csütörtökön a miniszterelnöki hivatal felügyelete alá tartozó nemzetbiztonsági és -védelmi titkárság.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló