Bezár

Michael Schumacher

Sport › Michael Schumacher

Kerpenben nyert versenyt Schumacher fia

Tegnap 14:17

A hétvégén Kerpenben rendeztek fordulót a Német Junior Gokart-bajnokságban, amelyben a hétszeres forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia, Mick is versenyez. Az ifjabb Schumacher lett a második futam győztese azon a pályán,…

Schumacher újratanulja a pozitív érzelmeket

14.09.15 09:54

A tavaly december 29-i franciországi síbalesete után Michael Schumacher 169 napot töltött mesterséges kómában, a héten hazamehetett, a német Bild azt is kiszámolta, 254 napot töltött távol az otthonától.

Rendőrök őrzik a Schumacher-villát

14.09.11 12:33

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm kedden délután jelentette be, hogy összesen 254 napos kórházi tartózkodás után végre hazaszállították a mgé tavaly decemberben súlyos fejsérüléseket szenvedett Forma-1-es legendát.

Rendőrök védik Schumi házát a betolakodóktól

14.09.11 11:44

Rendőrök vigyázzák Michael Schumacher és családja nyugalmát a hétszeres világbajnok Genfi-tó partján elterülő rezidenciájánál.

F1: Schumacher utált, nem lehettem Ferrari-pilóta - Montoya

14.09.10 20:03

A hét végén Monzában hét év szünet után F1-es versenyre látogató Juan Pablo Montoya elmondta, lett volna lehetősége a Ferrarihoz szerződni, de ez azért nem jöhetett össze, mert a Scuderia akkori vezérpilótája, Michael Schumacher utálta őt.

Michael Schumacher elhagyja a kórházat!

14.09.09 15:42

A hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher elhagyja a lausanne-i kórházat, és otthonában gyógyul tovább, áll a menedzsere hivatalos közleményében.

Örömteli híreket kaptunk Michael Schumacher hogylétéről

14.09.09 15:42

Régóta nem adtak ki semmilyen hivatalos közleményt a hétszeres világbajnok Forma-1 versenyző állapotáról, most azonban jó hírekkel szolgáltak.

Megbolondult az F1 Schumacher és Alonso korábbi csapatfőnöke szerint

14.09.06 14:21

Megbolondult a Forma–1 a korábbi csapatfőnök, Flavio Briatore szerint. Az olasz azonban ettől függetlenül nem kíván szerepet vállalni a sportág népszerűbbé tételében.

Schumacher hazatérhet karácsonyra

14.09.04 15:32

Médiainformációk szerint Michael Schumachernek megvan az esélye arra, hogy a karácsonyt már otthon, családja körében töltse. Most azonban még egész napos felügyeletre van szüksége a hétszeres világbajnoknak.

Schumacher fia apja nyomdokain jár

14.09.04 15:06

Mick Schumacher édesapja nyomdokain. A hétszeres Forma–1-es világbajnok 15 esztendős fia múlt hétvégén ezüstérmet szerzett a gokart Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
#270 - leather - el cueroSchumacher, Ecco cosa dicono i medici! 15 specialisti al lavoroPhlox Victorian Lilac (Phlox paniculata) - Schumacher Lions Park and Trail - Schumacher Ontario CanadaPhlox Victorian Lilac (Phlox paniculata) - Schumacher Lions Park and Trail - Schumacher Ontario Canadared
SchumiMichael Schumacher Heads House To Continue Rehabilitation Prognosis Remains HazyMichael Schumacher Returns home from HopsitalParajumpersSchumacher è a casa! Oggi le dimissioni

Kapcsolódó témák

Sport

A Ferrari új elnöke ragaszkodik a jelenlegi pilótákhoz

Sergio Marchionne szerint a Ferrari fejlődése szempontjából rengeteget jelent majd az, hogy két olyan „félelmetesen jó versenyzőjük” van, mint Fernando Alonso és Kimi Räikkönen.

Ország

Samsung laptopok: itt a vége?

Több kisebb piac után az egyik legkomolyabb európai terepről, Németországból is kivonja laptopjait a Samsung. A cég hosszú ideje nem mutatott be új modellt, viszont egyre több országban állítja le a forgalmazást.

Sport

Hihetetlen Alonso-Vettel csere jöhet

Az olasz Sky Sports igen húzós dolgot állít: úgy tudják, Fernando Alonso és Sebastian Vettel csapatot vált 2015-re, egymás helyére ülnek át.

Ország

Két új DS tanulmány a hölgyeknek

A DS és a párizsi Ines de La Fressange divatház közösen álmodott meg két egyedi tanulmányt, az egyiket a DS 3-ból, a másikat a DS 3 Cabrióból kiindulva. Sugárzik róluk, hogy sikkes, modern és független párizsi nőknek tervezték…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló