Mesterházy Attila hírek

Politikus › Mesterházy Attila

Több mint 120 milliót autóztak el idén a minisztériumi vezetők

15.07.31 12:33

Mesterházy Attila, az MSZP politikusa írásban érdeklődött a költségekről. Meglepő számok érkeztek válaszként, bár nem minden minisztérium adott tájékoztatást.

Bíróság: Simán belefért Mesterházy lebohócozása

15.06.09 11:33

Az ítélőtábla a keddi másodfokú tárgyaláson megváltoztatta az elsőfokú ítéletet, amely korábban részben helyt adott Mesterházy Attila keresetének. A bíróság másodfokon teljes egészében elutasította a keresetet, amelyben a politikus azt kérte, hogy…

Mesterházy riadót fújt

15.06.06 12:12

Az MSZP Harmadik Hullám Platformja a demokratikus rendet hirdetné meg a radikális jobboldali párt előretörése miatt.

Csak szakértői kormány állíthatná talpra az országot? Szavazzon!

15.05.29 10:54

Mesterházy Attila szerint politikai pártoktól független szakértői kormány alakítására van szükség. szavazas_id=807|kerdes=|opcio1=|opcio2=|nol_szavazas Ön egyetért az MSZP korábbi elnökével?  Igen NemSzavazok   mceBlockPasteEndÖn…

Tóbiás mellett a fővárosi MSZP

15.05.19 09:57

Mesterházy Attilát és Kunhalmi Ágnest is érte bírálat a fővárosi szocialisták múlt hét végi, kihelyezett párttanácsi ülésénl.

Gőgös: Nem kívánják Mesterházyt a párt élére

15.04.21 16:51

Gőgös Zoltán szerint nincs igény arra, hogy Mesterházy Attila ismét visszatérjen a szocialista párt élére

Iszlám Állam – MSZP: katonák nélkül segítse Magyarország a terror elleni harcot

15.04.09 22:16

Az MSZP módosító javaslattal érné el, hogy Magyarország katonák életének kockáztatása nélkül mutassa ki az Iszlám Állam elleni harcban való elkötelezettségét - mondta Mesterházy Attila csütörtök este az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A(z) "Mesterházy Attila" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Március 15.Attila Mesterhàzy, candidat au poste de Premier ministre en Hongrie et François (avril 2008)2010április 029UAD_9817Ercsi
labda-mackókmaAttilák1988 ballagas_h_botor_iskola_resizekocsi

Kapcsolódó témák

Politikus

Az MSZP szerint nyugatabbra akarják terelni a migránsokat

Az ellenzéki párt szerint a magyar-szerb határon épülő kerítéssel Magyarország nyugatabbra lévő határaira akarja terelni a migránsok áradatát a kormány, ezért lehet szükség Baranyában és Zalában új befogadóállomások építésére.

Politikus

Ellenségből barátok a Fidesz tájékán

Egyre több, az „elmúlt nyolc évhez”, vagyis a Gyurcsány-Bajnai kormányokhoz köthető politikus és üzletember tűnik fel a jelenlegi vezetés oldalán.

Politikus

Fidesz: milyen kapcsolatot ápol a Jobbik bűnözői körökkel?

A Fidesz szerint az elmúlt napok hírei alapján felvetődik a kérdés, hogy milyen kapcsolatot ápol a Jobbik bűnözői körökkel, és ebből mennyi bevétele van a pártnak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló