Bezár

Mesterházy Attila

Politikus › Mesterházy Attila

Mesterházy: az MSZP számláját senki sem zárolta

Tegnap 15:18

Az MSZP elnöke szerint az elmúlt négy évben nehézséget okozott pártjának a hitelei törlesztése, de megoldották, és következő négy évben is meg fogják oldani ezt.

Mesterházy: Magyarország egyik legnagyobb problémája a munkanélküliség

Tegnap 14:51

Mesterházy Attila azt mondta, pártja az egyik „legégetőbb hiányosságnak tartja”, hogy a foglalkoztatáspolitika nem jelenik meg önálló bizottságban, miközben Magyarország egyik legnagyobb problémája a munkanélküliség.

Mesterházy redesign!

Tegnap 13:25

Öregek el, szakáll vissza.

Erős Mesterházy hátországa

14.04.18 09:15

Tovább gyengítheti Mesterházy Attila pozícióját egy esetleges rossz szereplés az európai parlamenti választásokon – ezt vetítették előre szocialista forrásaink.

Most fogyott el végleg Mesterházy Attila körül a levegő az MSZP-ben

14.04.17 12:03

Kovács László szerint is le kellett volna mondania. Nyers Rezső kevesebb hatalmat akart az MSZP élén, mint Mesterházy, ráadásul Kovács fel sem fért az EP-listára.

Mesterházy élve boncolja magát

14.04.17 11:35

Mesterházy Attila pártelnök szerint az MSZP-t nem kell "feloldani" egy új pártban, egészen eddig azért küzdött, hogy ne tűnjön el a "süllyesztőben", és sikernek nevezte, hogy megőrizték szervezettségüket.Az MSZP elnöke erről szerdán az Inforádió Aréna…

Összefogás a pálinkáért? - Mesterházy Attila az Arénában

14.04.17 09:21

Mesterházy Attila szerint az egykori baloldali összefogás pártjai nem ellenfelei a szocialistáknak az európai parlamenti választáson. A szocialista párt elnöke emellett felvetette, hogy a magyar EP-képviselők akár közösen is felléphetnének az…