Bezár

Mark Webber

Sport › Mark Webber

Webber jól van, elhagyta a kórházat

14.12.02 19:18

Elhagyta a kórházat Mark Webber, aki múlt vasárnap szenvedett balesetet a Hosszútávú Világbajnokság brazíliai megmérettetésén. Az ausztrál versenyző hamarosan repülőre szállhat és hazatérhet Nagy-Britanniába.

Webber sértetlenül úszta meg a horrorbalesetet

14.12.02 10:28

Mark Webber igazi mázlista. A megbízhatósági-vb brazil futamán kettétört, majd kigyullad a Porschéja, ám neki a haja szála sem görbült.

Webber nem emlékszik balesetére

14.12.01 16:30

Köszönetet mondott a pálya és a kórház dolgozóinak

Webber brutálisan odaverte a Porschét

14.12.01 09:44

Mindössze fél óra volt hátra az endurance világbajnokság brazíliai hatórás versenyéből, amikor a hatodik helyen álló Mark Webber összeütközött egy lassabb versenyzővel. A Porsche gyakorlatilag megsemmisült a balesetben, Webber azonban már a…

Videó: óriási ütközés - Webber autója lángolt Interlagosban

14.11.30 23:21

Óriási balesetet szenvedett Mark Webber korábbi Formula–1-es pilóta és Matteo Cressoni a Sao Pauló-i hatórás autóversenyen. Az ausztrál és az olasz pilóta a leggyorsabb kanyarban ütközött össze az interlagosi pályán. Webber Porschéja…

Webber: A Forma-1 rossz irányba tart

14.11.19 11:34

A Red Bull korábbi versenyzője, Mark Webber aggódva figyeli a királykategóriában végbemenő változásokat; az ausztrál pilóta úgy érzi, a Forma-1 jelenleg rossz irányba tart.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Head-Twisting Horror JESSABELLE Haunts UK Home Entertainment Early 2015!TU-WIU Game 5-051TU-WIU Game 5-049TU-WIU Game 5-034TU-WIU Game 5-020
TU-WIU Game 5-062TU-WIU Game 5-021TU-WIU Game 5-024TU-WIU Game 5-040TU-WIU Game 5-028

Kapcsolódó témák

Sport

Ricciardo remeklése is szerepet játszott Vettel döntésében

Daniel Ricciardo idei pazar teljesítménye is hozzájárult ahhoz, hogy Sebastian Vettel az idény végén távozzon a Red Bull csapatától – ezt maga Christian Horner, az osztrák istálló csapatfőnöke nyilatkozta a BBC-nek.

Ország

Halott gyerekeket és egy megszurkált nőt találtak egy ausztráliai lakásban

Cairns város Manoora nevű elővárosában egy 34 éves sebesült nő miatt vonultak ki a rendőrök, és a házban nyolc gyerek holttestére bukkantak. Egyelőre nem lehet tudni, hogyan ölték meg őket.

Sport

Darts-vb: Taylor és Wright sikeréhez sem férhetett kétség

A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor és a 2014-es döntős Peter Wright is magabiztos győzelmet aratott a londoni Alexandra Palace-ban zajló darts-vb első fordulójában. A tizenkettedik helyen kiemelt Andy Hamilton ellenben megizzadt…

Sport

Fernando Alonso lecsapott Sergio Ramos exére

Az a hír járja, hogy Fernando Alonso ismét párra talált, ráadásul nem is akárkivel melegedett össze – a Real Madrid hátvédjének bombázó exével.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló