Bezár

Malév

Top magyar cég › Malév

Malév felszámoló: tovább csúszhat a felszámolás befejezése

14.03.20 06:58

Folyamatban lévő bírósági eljárások és a Bombardier CRJ200-as repülőgép eladásának nehézségei is hátráltathatják a Malév felszámolásának menetrendjét, így a tervezett június 30-i határidőre nem biztos, hogy befejeződhet a felszámolás - közölte…

Eladó a balatonlellei Malév-üdülő

14.03.18 16:12

Újabb vagyontárgyakat hirdetett meg a Malév felszámolója, többek között a lellei üdülő, egy teherautó és további Boeing alkatrészek várnak új gazdájukra.

Újra vihető a Malév-üdülő

14.03.18 16:12

Újra megpályáztatják a légitársaság egykori balatonlellei üdülőjét, további vagyontárgyak meghirdetések mellett.

Több mint 300 millióért adják a Malév balatonlellei üdülőjét

14.03.18 16:12

Újabb vagyontárgyakat hirdetett meg a Malév felszámolója, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Zrt. Egyebek mellett újra megpályáztatják a légitársaság egykori balatonlellei üdülőjét.

Fidesz: az Együtt-PM újra ki akarja használni a Malév volt dolgozóit

14.03.17 15:54

A Fidesz szerint az ellenzéki szövetség most azokat a volt malévos dolgozókat akarja újra kihasználni, akiket egyszer már tönkretett.

Tüntetni fognak a kisemmizett Malév-dolgozók

14.03.05 13:19

Demonstrációt hirdettek a Malév egykori munkavállalói március 29-re, a Malév 68. születésnapjára - közölte a Malév Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezetei az MTI-vel szerdán.

Tüntetnek a volt Malév-dolgozók

14.03.05 13:18

Demonstrációt hirdettek a Malév egykori munkavállalói március 29-re, a Malév 68. születésnapjára - közölte a Malév Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezetei az MTI-vel szerdán.

Nem kellett senkinek a Malév repülője

14.03.03 16:28

Nem érkezett ajánlat a Malév Express színeiben korábban repülő Bombardier CRJ200ER típusú repülőgépre.

A kutyának se kell a Malév-üdülő

14.02.18 10:56

Több pályázat érkezett a felszámolás alatt álló Malév különböző eszközeire, de a balatonlellei üdülőre nem mutatkozott igény - közölte Varga Jenő felszámolóbiztos a Napi Gazdasággal.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
MALEV Air Tours and Ticket Sales Office BudapestQatar Airways Airbus A320 A7-AHF BudapestPhoenix Model MALEV Hungarian Airlines selectionMALEV Tupolev t-tailsUnboxed Malev Boeing 767-200ER Herpa Wooster model
MALEV Hungarian Airlines Air Cargo Il-18 HA-MOG in AeroparkLi-2Germany - Berlin [077] - Schönefeld – TU-134, IL-62 – Interflug, Malév - front

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Egyre környezetbarátabb a budapesti repülőtér

Az elmúlt három évben a Budapest Airport 25 százalékkal csökkentette a szén-dioxid-kibocsátását.

Politikus

Alapfokú nyelvvizsgával lett Budai Gyula a...

Két alapfokú nyelvvizsgával nevezték ki Budai Gyulát a Külügyminisztérium biztosává. A volt elszámoltatási biztos az oroszországi embargóból fakadó külgazdasági intézkedésekért lesz felelős legfeljebb hat hónapos időtartamra…

Politikus

Szanyi nem fizeti vissza a gój motorosok vendégül látását

Az MSZP elnöke azt mondta neki, hogy vissza kell tennie a pénzt, ő meg azt, hogy nem. Ilyen egyszerű a történet – mondta a szocialista EP-képviselő.

Gazdaság

Lehangoló a Facebook eredménye

A keddi amerikai tőzsdezárás után ismertette harmadik negyedéves pénzügyi eredményeit az internetes közösségi oldalt üzemeltető Facebook, a számadatok jók lettek, de a befektetők ennél többet várnak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló