Bezár

Madrid

Nagyvilág › Madrid

ETO: Horváth Ferenc segítője vezetőedző lehet a futsal-csapatnál

14.07.24 11:36

Távozik David Madrid a Rába ETO futsalcsapatának kispadjáról. Utódja a hírek szerint egy másik spanyol szakember, Jordi Illa Solé lesz, aki Horváth Ferenc stábjának tagja Győrben, az ETO focistáinak erőnléti edzője jelenleg.

Városlátogatás 64.900 Ft/főtől

14.07.21 19:02

Előfoglalási akció, egyéni városlátogatás: Lisszabon, Madrid, Barcelona.  LISSZABON:Időpontok 10.01 - 03.31 között (kivétel 10.20-11.03. és 12.20-01.03.).  HOTEL 3* 4 nap/3 éj: 64.900 Ft/fő 5 nap/4 éj: 74.900 Ft/fő HOTEL 4* 4 nap/3 éj:…

Madridi molinókon a Szépművészeti és a Nemzeti Galéria remekművei

14.07.17 18:09

Madrid belvárosában mutatja be 25 remekművének pontos reprodukcióit Art on the Street from Budapest címmel óriásmolinókon a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria.

Pedro Sánchez a spanyol szocialista párt új vezetője

14.07.14 10:18

Kisebb meglepetésre Pedro Sánchez 42 éves parlamenti képviselőt választotta vezetőjévé vasárnap a spanyol szocialista párt (PSOE), melynek csaknem kétszázezer tagja először választotta meg közvetlen szavazással a tömörülés új főtitkárát.A…

PSG: Madridi védővel erősítenének a párizsiak

14.07.11 12:26

A legújabb hírek szerint a brazil Marcelot nézte ki magának a francia bajnok Paris Saint-Germain együttese. Állítólag a brazil bekk akkor igazolhat Párizsba,...

Közvetítőként lépett fel az új spanyol király

14.06.27 08:09

A kölcsönös tisztelet, a megértés és az együttélés üzenetét hangsúlyozta katalóniai látogatása alkalmával VI. Fülöp spanyol király, aki megfigyelők szerint a madridi kormány és a függetlenedni vágyó régió közötti közvetítőként lépett fel.

Bíróság elé áll a Barca Neymar ügyében

14.06.03 20:30

Az FC Barcelona képviselőinek, illetve a korábbi elnök Sandro Rosellnek is meg kell jelennie jövő pénteken egy madridi bíróságon, hogy választ adjanak a brazil labdarúgójuk, Neymar átigazolása kapcsán felmerült adócsalás vádjára.

Ezrek tüntettek a monarchia ellen Spanyolországban

14.06.03 11:07

„A népszavazás mellett vagyok, mégpedig azért, mert az, hogy János Károly ma lemondott, történelmi jelentőségű. Támogatom a népszavazást, és bár monarchia-ellenesnek vallom magam, az ország vezetőivel még több a bajom" –…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Azulejos. Placa Plaza del Embarcadero de AtochaAzulejos. Placa Plaza del Embarcadero de AtochaAzulejos. Placa Plaza del Embarcadero de AtochaAzulejos. Ministerio de Agricultura (Madrid)Azulejos. Ministerio de Agricultura (Madrid)
Azulejos. Ministerio de Agricultura (Madrid)Azulejos. Ministerio de Agricultura (Madrid)Azulejos. Ministerio de Agricultura (Madrid)Azulejos. Ministerio de Agricultura (Madrid)Azulejos. Ministerio de Agricultura (Madrid)

Kapcsolódó témák

Ország

Real Madrid: C. Ronaldo nem játszik a Man. United ellen

Bár sokan reménykedtek abban, hogy Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója pályára lép a korábbi klubja, a Manchester United elleni tengerentúli felkészülési mérkőzésen, erre végül nem kerül sor.

Sport

Tenisz: Babos Tímea nem jutott a négy közé Vancouverben

Az első helyen kiemelt Babos Tímea két sima játszmában kikapott az ukrán Leszja Curenkótól a Vancouverben zajló, 100 ezer dollár összdíjazású kemény pályás  ITF-teniszverseny pénteki negyeddöntőjében.

Ország

Olasz Anna a férfiaknál is gyorsabban úszott Gdyniában

Olasz Anna nyerte a Lengyelországban rendezett Gdynia Úszó Maratont úgy, hogy még a férfimezőny legjobbját is megelőzte a 20,5 kilométeres versenyen.

Ország

Gérard Depardieu rákattant a szegedi halászlére

Gérard Depardieu csütörtökön egész nap próbált - délelőtt a színházban, majd a Dóm téren. Jó hangulatú sajtótájékoztatóján kicsit politizált és sokat mosolygott. A szegedi halászlé is ízlett neki."Jó napot kívánok" - köszöntötte a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló