Bezár

Lottó

Közélet › Lottó

Ötös lottó: a számok

13.08.03 21:54

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Lottóláz: ha most nyer, viheti James Bond kocsiját is

13.08.02 12:44

Ritka eset, hogy az ötös és a hatos lottó főnyereménye is a milliárdos nagyságrendben mozog, mint most. Az ötösön minden idők tizedik, a hatoson harmadik legmagasabb nyereménye a tét. A legnagyobb nyertes persze mindig az állam, csak a bevétel felét…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
CRW_2490CRW_2323CRW_2229CRW_2484CRW_2266
CRW_2421CRW_2471CRW_2465CRW_2365CRW_2329

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Ilyen is csak egyszer volt a német hatoslottón

Eddig. Németországban mostfordult elő másodszor, hogy öt egymást követő számot húztak ki a hatoslottó legutóbbi sorsolásán. A játékon hárman is jól tippeltek, de a főnyereményt nem vitte el senki.

Megye

Késésekre kell számítani a miskolci és az újszászi vonalon

Akár egy órás késések is előfordulhatnak a Budapest–Hatvan–Miskolc és a Budapest–Újszász–Szolnok vasútvonalakon, mert Rákos vasútállomáson megrongálódott a felsővezeték – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

Ország

Far Cry 4 - fejlesztői útinapló, második rész

Irigykedünk a Ubisoft Montreal csapatára, hiszen információgyűjtés címén ellátogattak Nepálba. A kirándulás során úttalan utakat jártak be, fotóztak és videóztak a Himalája vidékén - élménybeszámolójuk a második részhez…

Sport

Forma-1: a McLaren elismerte, hogy sztárpilótára vadászik!

Éric Boullier elismerte, hogy a McLaren igazi nagyágyúra vadászik – akár a következő évre, akár a későbbi szezonokra. Amíg nem tisztul a kép, jelenlegi párosuk nem lehet nyugodt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló