Bezár

Leányvállalat

Gazdaság › Leányvállalat

Bemutatkozik a Schneider Electric új vezetője

Tegnap 18:06

Most mutatta be a nyilvánosság előtt magyarországi leányvállalata Közép- és Kelet-Európai Elosztóközpontjának (CEELog) új vezetőjét a Schneider Electric. A 38 éves Ioannis Oikonomopoulos a 17 országot kiszolgáló szigetszentmiklósi központ…

Megkezdte az átszervezést Horvátországban az OTP

15.02.18 14:09

Megvásárolta a Banco Popolare ottani leánybankját, összevonta horvát leányvállalatával, most 134 alkalmazott elbocsátását tervezi.

Szendrői acélgyár: nincs üzlet

15.02.17 19:44

Nem adja el a szerb kormány a szendrői (smederevói) acélgyárat az amerikai központú Esmark cég amszterdami leányvállalatának, mert nem tudott megegyezni a céggel az eladás, illetve átvétel feltételeiről - jelentette be kedden Belgrádban Aleksandar Vucic…

Tizenhét Boeing 737-est vesz a diszkont Transavia légitársaság

15.02.12 20:36

Tizenhét darab Boeing 737-800 Next Generation repülőgépet vesz az Air France-KLM diszkont leányvállalata, a Transavia listaáron 1,6 milliárd dollárért - közölte az everetti gyártó csütörtökön az MTI-vel.

Tizenhét Boeing 737-est vesz Transavia

15.02.12 17:45

Tizenhét darab Boeing 737-800 Next Generation repülőgépet vesz az Air France-KLM diszkont leányvállalata, a Transavia.

Beújít a Volkswagen

15.02.12 07:45

A Volkswagen konszern prémium márkás leányvállalata, az Audi 50 millió dollárért üzemanyagcella technológiai szabadalmat vásárolt a kanadai Partner Ballard Power Systems vállalattól, és azt a konszern összes márkájának a rendelkezésére…

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Mélyponton a természeti értékek megőrzése

Az LMP szerint a hatósági kontroll csökkenése és a földbérleti változások miatt mélypontra jutott a természeti értékek megőrzése Magyarországon.

Ország

Charlize Theron és Jean Paul Gaultier lesz a bécsi Life Ball díszvendége

Charlize Theron amerikai színésznő és Jean Paul Gaultier francia divattervező lesz a május 16-i bécsi Life Ball vendége - közölték az AIDS-ellen küzdő jótékonysági rendezvény szervezői.

Ország

Peter Srámek Magyarországon kezd új életet

A Rising Starban csak a szlovák Jimmyként emlegetett srác szeretne végleg hazánkba költözni, és itt építeni tovább karrierjét.

Top magyar cég

Két hét múlva már a Löwen ellen meccsel a MOL-Pick Szeged

A MOL-Pick Szeged március 13-án Mannheimben, az MKB-MVM Veszprém pedig másnap Logronóban kezd a férfi kézilabda-BL-nyolcaddöntőben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló