Leányvállalat

Gazdaság › Leányvállalat

Adóvégrehajtás a Közgép egyik cégénél

15.03.28 13:12

Adóvégrehajtást jegyeztetett be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Simicska Lajos egykori APEH-elnök érdekeltségében álló Közgép Zrt. leányvállalatára, a Közgép-Ingatlanfejlesztő Kft.-re.

Leáll a Wizz Air ukrán leányvállalata

15.03.26 19:00

Beszünteti működését április 20-ától a Wizz Air Ukraine, a magyar hátterű diszkont légitársaság ukrán leányvállalata, helyette a Wizz Air Hungary nyit bázist Kijevben.

Kelendőek az OTP orosz lejárt hitelei

15.03.26 15:45

A pénzbehajtó cégek mintegy a felét vásárolták meg az idén az az OTP oroszországi leányvállalata - 32 milliárd rubelt (mintegy 154 milliárd forint) kitevő - lejárt hiteleinek - írta a Vedomosztyi.

Átszervezik a magyar Tescót

15.03.26 14:36

Komoly átszervezés indult a magyar kiskereskedelem legnagyobb szereplőjénél, a 700 milliárdos forgalmú Tescónál – tudta meg a Napi Gazdaság. Lapunk információi szerint az angol anyacég a közelmúltban úgy döntött, hogy a kelet-közép-európai…

Egy magyar cég, ami letarolja Európát

15.03.26 13:36

Wáberer Györgyé Európa harmadik legnagyobb nemzetközi közúti fuvarozó társasága. Most új leányvállalatot alapít: ezúttal az olasz piacot hódítaná meg.

Eddig több mint 3700 hektár dohány termésének átvételére szerződött az ULT Zrt.

15.03.16 10:39

Eddig több mint 3700 hektár dohányültetvény termésének átvételére kötött szerződést az ULT (Universal Leaf Tobacco) Magyarország Zrt. a gazdálkodókkal - közölte az amerikai Universal Corporation nyíregyházi leányvállalatának vezérigazgatója.

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Rock, Metal, Balaton…. – Neves bandák a 3. balatonszemesi RockPart fesztiválon

A Magyar Tenger partján, az izzó nyári napokon, a hűsítő Balaton és a jéghideg csapolt sör társaságában...

Ország

Horvátország támogatja az energiaunió létrehozását

Zoran Milanovic horvát miniszterelnök ezt Bécsben jelentette be.

Ország

A közös történelemtudat megszűnt a szlovákokkal

Nyugodtan ünnepelhetnék a szlovákok és a románok is március 15-ét, ehelyett azonban inkább keresztbe tesznek - mondta Duray Miklós.

Top magyar cég

Csak a benzinesek aggódhatnak, drágulás lehet

A közel-keleti katonai konfliktus miatt drágult az olaj a héten, amit a tőzsdei finomított termékárak is követtek. A forint ezúttal látványosan erősödött a dollárral szemben, így a hazai autósok csupán a benzin esetében számíthatnak pár…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló