Bezár

Lázár János

Politikus › Lázár János

Lázár: folytatni kell a közigazgatás modernizációját

Ma 11:24

Lázár János szerint a közigazgatás átalakítása sikeres volt, de további modernizáció kezdődik 2015-től.

Hatalmi átrendeződés a Fideszben

Tegnap 10:58

A választások óta olyan hatalmi átrendeződés zajlik a pártban, melyre 2002 óta nem volt példa - írja a hvg.hu.Ez nemcsak Simicska Lajost, hanem Orbán másik régi szövetségesét, Kövér Lászlót is érinti, aki mostanában számos kérdésben ellentétes…

Hazahozták Holman Endrét

Tegnap 10:31

Ő volt az, aki az olajmaffiózó Portik Tamással is üzletelt, és nagy boltot kötött a Lázár János vezette Hódmezővásárhellyel.

Kiderült, hogyan szervezkedett a kormány ellen az Ökotárs

14.08.25 17:00

Lázár János új ellenfele, a sikkasztással, politikai áskálódással, LMP-közeliséggel vádolt alapítvány nyilvánosságra hozta tavalyi beszámolóját.

Együtt repült Orbán és Lázár

14.08.25 08:00

Business classon repült a hét végén Orbán Viktor kormányfő és Lázár János kancelláriaminiszter. Közös repülős utazásukról a Blikk egy olvasójának fotóival tudósított: a két politikus a Zürich–Budapest járaton két hölgy kíséretében repült.…

Az LMP a családi napközikért aggódik

14.08.19 19:45

Az LMP felszólítja Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, tegye lehetővé a családi napközik létrehozásához megítélt uniós támogatások kifizetését, ha pedig ez nem lehetséges, a kormány nemzeti forrásból segítse ezek létrejöttét.

Pontos napirendet kér Lázártól a Mazsihisz

14.08.19 08:12

Lázár János szeptemberre összehívta a Zsidó Közösségi Kerekasztalt, amihez Heisler András a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) elnökének együttműködését is kérte. Heisler csak akkor tud a meghívásra válaszolni, ha előbb…

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Fehérvári Tamás a Fidesz-KDNP listájának élén

Elsőként a Fidesz-KDNP adta le a megyei listaállításhoz szükséges aláírásokat a Tolna Megyei Területi Választási Irodán.

Magyar település

Házi őrizetben a Frankfurtból hazahozott hódmezővásárhelyi férfi

Házi őrizetbe helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság szombaton azt a Frankfurtból hazahozott hódmezővásárhelyi férfit, aki ellen még 2013-ban adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot költségvetési csalás gyanúja miatt.

Megye

A nádas is benőtte a bicikli út melletti gazt

Szeged - A Szeged-Szentmihály közötti bicikliúton jobb esetben "csak" térdig ér a gaz, néhány helyen pedig már a nádas is benőtte a szélét - írta bosszankodva olvasónk.

Politikus

Elhagyja az MSZP a Jókai utcát?

Fél éven belül kiköltözhet az MSZP a Jókai utcai székházából, mert a pártnak már túlzottan nagy terhet jelent az ingatlanra felvett frankalapú hitel visszafizetése és a ma már túlságosan tágasnak számító épület fenntartása – írja a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló