Lázár János hírek

Politikus › Lázár János

Újabb kormányzati siker: végleg Vajnáé a kaszinóbuli

15.04.25 14:06

Na, egy újabb siker. Megírjuk. Rég volt már 2012. október 1, amikor Lázár János rendkívüli kormányülést hívott össze és betiltották a nyerőautomatákat, olyan remek mondatokkal magyarázva, hogy “egyszer és mindenkorra gyorsan kell dönteni a…

Miskolcra is költözhetnek állami intézmények

15.04.25 10:36

Miskolc is alkalmas arra, hogy kiemelt állami feladatokat lásson el, idén döntés születik arról, hogy melyik állami intézmény költözik a városba – nyilatkozta Lázár János a Miskolci Naplónak.

Megkezdi az ÁSZ az önkormányzatok ellenőrzését

15.04.24 09:33

Lázár János csütörtökön közölte, hogy a kormány soron kívüli törvényességi ellenőrzést kér azoknál az önkormányzatoknál, amelyek befektettek brókercégeknél.

Elkezdődött Orbán végjátéka?

15.04.23 19:04

Orbán Viktor kezéből részben kicsúszott a hatalom - vélik többen a kormánypártban. Ám mert a miniszterelnök vigyázott arra, hogy senki ne nőhessen a feje fölé, nincs egyetlen lehetséges utód, aki mellé odaállhatnának az elégedetlenkedők, az "új gazdát"…

Lázár János elárulta, ki bukta a legnagyobbat a brókerbotrányon

15.04.23 18:45

Hiába tanácskoztak tegnap éjfélig a kormányülésen, Lázár János és Giró-Szász András talán még soha nem tartott olyan hosszú sajtótájékoztatót, mint csütörtök délután. Az ötödik Kormányinfón szó esett a paksi atomerőmű bővítéséről, az uniós…

A(z) "Lázár János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Fire & Gas

Kapcsolódó témák

Ország

Keresik a legszebb konyhakertet

Derekegyház - Derekegyház is csatlakozott a ˝Magyarország legszebb konyhakertjei˝ programhoz, amit a karcagi Kovács Szilvia indított útjára.

Politikus

A Jobbik a büntető törvénykönyv módosítását javasolja

A Jobbik a büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását javasolja, indítványa szerint már a 18. életévüket betöltött elkövetőkre is lehetne életfogytiglani szabadságvesztést alkalmazni.

Top magyar cég

Nem igér a versenytársak alá a Nemzeti Közműszolgáltató

A költséghatékony működésű, ügyfélközpontú szolgáltatás felépítése az elsődleges célja a nemzeti közműszolgáltatónak, amely áprilistól a Főgázt üzemelteti - mondta Horváth Péter János, az Első Nemzeti Közműszolgáltató…

Politikus

Konfliktusokhoz vezet a sok illegális bevándorló

A Fidesz szerint Európának és Magyarországnak sem érdeke, hogy nagy számban érkezzenek más kultúrából származó illegális bevándorlók, hiszen az rendkívül sok együttélési konfliktushoz vezet.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló