Bezár

Lázár János

Politikus › Lázár János

Lázár: folytatni kell a közigazgatás modernizációját

14.08.30 11:24

Lázár János szerint a közigazgatás átalakítása sikeres volt, de további modernizáció kezdődik 2015-től.

Hatalmi átrendeződés a Fideszben

14.08.29 10:58

A választások óta olyan hatalmi átrendeződés zajlik a pártban, melyre 2002 óta nem volt példa - írja a hvg.hu.Ez nemcsak Simicska Lajost, hanem Orbán másik régi szövetségesét, Kövér Lászlót is érinti, aki mostanában számos kérdésben ellentétes…

Hazahozták Holman Endrét

14.08.29 10:31

Ő volt az, aki az olajmaffiózó Portik Tamással is üzletelt, és nagy boltot kötött a Lázár János vezette Hódmezővásárhellyel.

Kiderült, hogyan szervezkedett a kormány ellen az Ökotárs

14.08.25 17:00

Lázár János új ellenfele, a sikkasztással, politikai áskálódással, LMP-közeliséggel vádolt alapítvány nyilvánosságra hozta tavalyi beszámolóját.

Együtt repült Orbán és Lázár

14.08.25 08:00

Business classon repült a hét végén Orbán Viktor kormányfő és Lázár János kancelláriaminiszter. Közös repülős utazásukról a Blikk egy olvasójának fotóival tudósított: a két politikus a Zürich–Budapest járaton két hölgy kíséretében repült.…

Az LMP a családi napközikért aggódik

14.08.19 19:45

Az LMP felszólítja Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, tegye lehetővé a családi napközik létrehozásához megítélt uniós támogatások kifizetését, ha pedig ez nem lehetséges, a kormány nemzeti forrásból segítse ezek létrejöttét.

Pontos napirendet kér Lázártól a Mazsihisz

14.08.19 08:12

Lázár János szeptemberre összehívta a Zsidó Közösségi Kerekasztalt, amihez Heisler András a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) elnökének együttműködését is kérte. Heisler csak akkor tud a meghívásra válaszolni, ha előbb…

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

Az ukrajnai kisebbségek számára igazságos választási előírásokat követel a Fidesz-KDNP EP-frakciója

A közlemény azután született, hogy az ukrán elnök rendeletben jelölte ki az előre hozott ukrajnai parlamenti választásokra az új körzethatárokat.

Magyar település

Házi őrizetben a Frankfurtból hazahozott hódmezővásárhelyi férfi

Házi őrizetbe helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság szombaton azt a Frankfurtból hazahozott hódmezővásárhelyi férfit, aki ellen még 2013-ban adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot költségvetési csalás gyanúja miatt.

Megye

Több száz határsértő próbált bejutni Magyarországra

Több száz határsértőt fogtak el a hétvégén Csongrád megye déli határszakaszán – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-vel.

Politikus

Az MSZP pártigazgatója rendelte a hamis bajai videót?

Jelentkezett a köztévé Híradójánál egy, a szocialista belügyeket jól ismerő baloldali újságíró, hogy beszéljen a bajai videóhamisítási ügyről. Állítása szerint az MSZP pártigazgatója megkereste őt, hogy készítsen egy hamis videót.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló