Bezár

Lázár János

Politikus › Lázár János

Újra változik a reklámadó?

Ma 10:56

Az elvi lehetősége megvan annak, hogy a reklámadó mértéke, volumene és rendszere változhat – mondta Lázár János a Hír Tv-nek.

Megváltoztathatják a reklámadót

Ma 10:33

Lázár János azt mondta, változhat a reklámadó mértéke, számításának módja.

Busás fizetés Zoltai Gusztávnak

Tegnap 12:21

Ötszázezer és másfél millió forint közötti fizetést kap Zoltai Gusztáv a Miniszterelnökségtől – árulta el Lázár János.

Lázár le is mondatná az ombudsmant

14.09.19 19:27

Amennyiben igazak a TASZ és az ombudsmani hivatal közötti levélváltásról megjelent hírek, Székely László biztosnak azonnal távoznia kell – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár: ha igazak a hírek, Székely Lászlónak mennie kell

14.09.19 19:01

Amennyiben igazak a TASZ és az ombudsmani hivatal közötti levélváltásról megjelent hírek, Székely László biztosnak azonnal távoznia kell - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen.

Újabb bankokat vennének Orbánék?

14.09.18 14:04

Az MKB megvétele után Orbán Viktor és Lázár János is tárgyalt osztrák bankárokkal - értesült a Figyelő.

A kormány célkeresztjébe kerültek az osztrák bankok?

14.09.18 08:36

Az MKB megvétele után több kormányzati vezető, így Orbán Viktor miniszterelnök és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is - nyilvános nyomok nélkül - tárgyalásokat folytatott osztrák bankárokkal - értesült a Figyelő.

Mazsök-elnök: Zoltai visszahívása károkat okozhat a magyar zsidóság megítélésében

14.09.17 10:00

A Mazsihisz volt ügyvezető igazgatóját visszahívta elnöki tisztségéből a Dohány utcai templomkörzet, miután kiderült: Lázár János felkérte, hogy "vitás kérdésekben" adjon neki tanácsokat.

Norvég miniszter: Lázár hónapok óta elérhetetlen

14.09.16 13:29

Lázár János hónapok óta elérhetetlen Norvégia európai ügyekért felelős minisztere számára. Vidar Helgesen a 168 Órának azt mondta: a kormány politikai céljaihoz használja fel a hatóságot, s Brüsszelnek jobban kellene figyelnie Orbánra.

A képviselők is jól járnak az adósmentéssel

14.09.15 08:15

A Blikk szerint összesen 300 millió forinttal csökkenhetnek a banki hiteleket törlesztő képviselők tartozásai. A legjobban Gyurcsány Ferenc jár, de Lázár János, Gulyás Gergely és Rogán Antal sem panaszkodhatnak. A DK elnökének a Blikk szerint 20…

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Magyar település

Lázár: ha igazak a hírek, Székely Lászlónak mennie kell

Amennyiben igazak a TASZ és az ombudsmani hivatal közötti levélváltásról megjelent hírek, Székely László biztosnak azonnal távoznia kell - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken…

Megye

Vipera Szentesen is lecsapott

A Ferobox Event ismét egy kiválóan megszervezett, magas színvonalú bokszeseménnyel kápráztatta el a hazai ökölvívásért rajongó közönséget. A Bertók Róbert, Széles Imre és Rácz Félix nevével fémjelzett vállalkozás újra…

Politikus

Simicska nyilvános szereplést vállalt

A nyilvánosság előtt szerepelt Simicska Lajos, a Fidesz korábbi pártpénztárnoka. Az üzletember egy lovascentrum átadásán vett részt Sárváron. Az átadóról képek is készültek, amit a Magyar Nemzet online közzétett.

Politikus

A Fidesz után a KDNP is ráment az ombudsmanra

Rubovszky György az igazságügyi bizottság elé idézné az alapvető jogok biztosát, miután a Magyar Nemzet azt írta, hogy a hivatalának egyik dolgozója e-mailezett a TASZ egyik munkatársával.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló