Bezár

Lakitelek

Magyar település › Lakitelek

A magyar és a kínai út találkozik

14.12.08 10:21

A nyugati és keleti nyitás politikája számtalan új lehetőséget biztosít a két ország számára - mondta a diplomata a Lakiteleki Népfőiskolán.

Egyszerre sikerült kaput nyitnunk Kínával

14.12.07 14:15

Kína magyarországi nagykövete szerint országa nyugati nyitás politikájának és Magyarország keleti nyitás politikájának találkozása számtalan új lehetőséget biztosít a két ország számára. Erről a nagykövet a Lakiteleki Népfőiskolán, a Keleti Nyitás…

Baleset miatt teljes útzár a 44-esen

14.11.15 11:33

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabó Zita közölte: a rendőrök a forgalmat Kunszentmárton felől Tiszaföldvár felé, Lakitelek irányából pedig Cibakháza felé terelik. Az MTI információja szerint a balesetnek két súlyos és egy…

Vargyasi Levente nyerte a lakiteleki filmszemle fődíját

14.11.07 15:06

Vargyasi Levente sepsiszentgyörgyi rendező Meszesek című alkotása nyerte a Közösségi Televíziók XIV. Filmszemléjének 700 ezer forintos fődíját pénteken Lakiteleken.

Moszkvában mutatkozik be a kecskeméti színház

14.10.06 12:21

A kecskeméti Katona József Színház társulatát moszkvai vendégszereplésre hívták, ahol Jurij Poljakov Párcsere című darabját fogják bemutatni a jövő év februárjában. A meghívást Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke vasárnap…

Kitüntették Lezsák Sándort

14.09.21 17:00

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) a rendszerváltásban vállalt szerepe elismeréséül Csilla von Boeselager-díjjal tüntette ki Lezsák Sándort, az Országgyűlés alelnökét vasárnap Lakiteleken.

Emlékpadot avattak Lakitelken

14.08.26 15:42

Fekete Pál rendszerváltó politikus születésének 75. évfordulóján emlékpadot avatott Lezsák Sándor kedden a Lakiteleki Népfőiskola kertjében.

Öten megsérültek egy lakiteleki balesetben

14.07.13 19:54

Öten megsérültek Lakitelek belterületén, amikor négy autó összeütközött - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Hírös Hét: elmosta az eső kedden a bemutatkozásákat

14.06.25 05:43

Elmosta az eső kedden délután a XVII. Térségi-Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás második napján Lakitelek és Orgovány bemutatkozását Kecskemét főterén.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
TőserdőKapásfaluLakitelekIMG_4198_MG_3952
_MG_3994_MG_4101nature callingMÁV 63-41 018-7 Lakitelek, 2010. 08. 26.Holt-Tisza, Lakitelek

Kapcsolódó témák

Politikus

Bajcsy-Zsilinszky-emlékülést tartottak

A jók nem voltak elég erősek, az erősek nem voltak elég jók - mondta Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke a nyilasok által 70 éve kivégzett Bajcsy-Zsilinszky Endre emlékére rendezett ülésen szombaton a…

Megye

Rossz napjuk volt a kecskeméti drogdílereknek

Több millió forintot, mobiltelefonokat, nyolc autót és több mint fél kiló kábítószert foglaltak le a rendőrök, amikor kábítószerkereskedőkre csaptak le szerdán Kecskeméten. Tíz embert vettek őrizetbe. 

Magyar település

Rossz napjuk volt a kecskeméti drogdílereknek

Több millió forintot, mobiltelefonokat, nyolc autót és több mint fél kiló kábítószert foglaltak le a rendőrök, amikor kábítószerkereskedőkre csaptak le szerdán Kecskeméten. Tíz embert vettek őrizetbe. 

Ország

Moszkva kormánybizottságot alakított Kelet-Ukrajna támogatására

Dmitrij Medvegyev elrendelte, hogy alakítsanak Moszkvában kormánybizottságot a kelet-ukrajnai Donyeck és Luhanszk megyék megsegítésére.

Bács-Kiskun megye

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló