Bezár

Lakitelek

Magyar település › Lakitelek

Emlékpadot avattak Lakitelken

14.08.26 15:42

Fekete Pál rendszerváltó politikus születésének 75. évfordulóján emlékpadot avatott Lezsák Sándor kedden a Lakiteleki Népfőiskola kertjében.

Öten megsérültek egy lakiteleki balesetben

14.07.13 19:54

Öten megsérültek Lakitelek belterületén, amikor négy autó összeütközött - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Hírös Hét: elmosta az eső kedden a bemutatkozásákat

14.06.25 05:43

Elmosta az eső kedden délután a XVII. Térségi-Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás második napján Lakitelek és Orgovány bemutatkozását Kecskemét főterén.

Műfordítótábor Lakiteleken

14.06.18 13:48

Magyar-mongol műfordítói tábor lesz a Lakiteleki Népfőiskola és a mongol nagykövetség szervezésében Lakiteleken augusztus 21. és 25. között.

Meg kell tartani a magyar iskolákat

14.06.01 22:08

A kormány nemzetpolitikai feladatának tekinti, hogy a határon túli településeken segítse a magyar nyelv tanítását, támogassa a magyar iskolákat és a magyar egyházakat – mondta Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke vasárnap a Lakiteleki…

Keskeny: Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett

14.05.18 18:03

Magyarország a Szovjetunió felbomlása óta mindig támogatta Ukrajnát a függetlenségében, a jelenlegi válságban is kiáll területi integritása és szuverenitása mellett mondta a Külügyminisztérium főosztályvezetője vasárnap Lakiteleken, a Keleti…

Moldvai csángókat tanítók továbbképzése Lakiteleken

14.04.11 09:09

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke csütörtökön, a népfőiskolán tartott köszöntőjében hangsúlyozta: rendkívül nagy felelősség, de egyúttal óriási lehetőség is a moldvai csángómagyarok gyermekeinek magyar nyelvre tanítása.

Autó ütközött egy vonat oldalának Lakiteleknél

14.03.01 10:24

Nekiütközött a Kecskemétről Szolnokra tartó vonat oldalának egy gépkocsi szombat reggel egy lakiteleki vasúti átjáróban, ahol működött a fénysorompó. Lakitelek és Nyárlőrinc között pótlóbuszok közlekednek – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A…

Orosz és magyar egyetemisták színházi találkozója Lakiteleken

14.02.25 18:18

Orosz és magyar egyetemisták részére szervez színházi találkozót augusztusban Lakiteleken a Tolsztoj Társaság a Magyar-Orosz Együttműködési Egyesülettel - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke kedden az MTI-vel. 

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
nature callingMÁV 63-41 018-7 Lakitelek, 2010. 08. 26.Holt-Tisza, Lakitelek_MG_3971IMG_3977
_MG_4235_MG_4222FIPO_PL_02_MG_4308IMG_4173

Kapcsolódó témák

Politikus

Lezsák: fontos, hogy hiteles jelöltek induljanak

Dabas -  A helyi hitelesség, a jelöltek hitelességének fontosságát hangsúlyozta a közelgő önkormányzati választásokról szólva Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum (NF) elnöke szombaton Dabason. A politikus a dabasi…

Megye

Paprikás lesz a hangulat hétvégén Kalocsán

Hétvégén rendezik megy a XXV. Kalocsai Paprikafesztivált. A vendégek megismerhetik a paprikatermesztés hagyományaival, a paprikás ételek ízharmóniájával, valamint a paprikához is fűződő népművészeti örökséggel.

Magyar település

Irdatlan méretű sütőtökökre bukkantak az Alföldön

Az óriástökökre a Kecskemét közeli Fülöpszálláson bukkantak.

Ország

Precedens nélküli rendreutasítás az oroszok felé

Az Európa Tanács (ET) Miniszteri Bizottsága hivatalosan elismerte, hogy vannak orosz csapatok Ukrajna területén - közölte csütörtökön az ukrán külügyminisztérium.

Bács-Kiskun megye

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló