Kövér László hírek

Politikus › Kövér László

Most éppen Katar nagyon fontos Magyarország számára

15.02.26 19:48

Kövér László elmondta, hogy a keleti nyitás jegyében prioritásként kezeli a kétoldalú kapcsolatok fejlesztését az arab emírséggel.

Kövér László az intenzív együttműködést méltatta

15.02.24 10:15

A Szaúd-Arábia és Magyarország parlamentjei közötti intenzív együttműködést méltatta rijádi hivatalos látogatásának első napján Kövér László, az Országgyűlés elnöke, amikor tárgyalt vendéglátójával, Abdalláh bin Mohamed bin Ibráhim Ál Sejkkel, a súra…

Szaúd-Arábiába és Katarba látogat Kövér László

15.02.22 07:06

A házelnök jelenlétében írják alá az első magyar-szaúdi napelemgyártó üzem építéséről szóló szerződést.

Kéthetente szavazna a parlament

15.02.12 12:09

Új munkarend kialakítására, kéthetenkénti szavazásra tett javaslatot Kövér László, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülésén.

Kövér nekiment a migránsoknak és a „képmutató” Európának

15.02.01 13:36

A külföldi érdekcsoportok kedvenceiről, a bevándorlásról és a képmutatást felváltó nyílt politikai cinizmusról is véleményt mondott Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában - olvasható a Híradó portálján.…

Pénz és oklevél a háromezer éves bronzkincsekért

15.01.31 13:21

Oklevelet és pénzjutalmat adott át Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Rigó Csaba Zala megyei kormánymegbízott annak a három embernek, akik tavaly ősszel egy 73 darabból álló bronzkincsleletet adtak át a Göcseji Múzeumnak.

Schmitt vendégvárókat, Kövér bélyeggyűjtőket támogatott

15.01.28 12:57

Csaknem 300 millió forintot költhettek tavaly adományozásra a korábbi köztársasági elnökök, valamint Kövér László házelnök. Másfél száz egyesület, klub, civil szervezet vagy magánszemély örülhetett 200 ezer és 30 millió forint közötti adományoknak.

A(z) "Kövér László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Március 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Kövér László

Kapcsolódó témák

Ország

Jól megy a Saint-Gobainnek Magyarországon

Az idén 350 éves francia építőanyag-gyártó több mint 10 milliárd forint értékben állít elő hőszigetelő anyagot, gipszkartont, valamint autóüveget nálunk.

Politikus

Overdoze tulajdonosát buktatta le a NAV

Bűnszervezetben elkövetett áfacsalással gyanúsították meg Mikóczy Zoltánt, Overdose tulajdonosát – tudta meg a hvg.hu. A gyanú szerint Mikóczy társaival már régóta áfát csalt nagymennyiségű cukorral. Overdose ügyeihez külön…

Politikus

Tiffán: az atomtemetőnek nagyobb a társadalmi haszna, mint a kockázata

Egyhónapos késéssel válaszolt Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő Berkecz Balázs levelére. Az Együtt politikusa még március közepén kereste meg a baranyai országgyűlési képviselőket a bodai atomhulladék-tároló ügyében. A…

Politikus

Fazekas menesztését követeli az MSZP

Az MSZP szerint távoznia kell Fazekas Sándor földművelési miniszternek.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló