Bezár

Kövér László

Politikus › Kövér László

Házelnöki javaslat Henryk Slawik és idősebb Antall József emlékére

14.09.12 14:35

Kövér László házelnök és Csúcs Lászlóné lengyel parlamenti szószóló az Országgyűlés elé terjesztette azt a határozati javaslatot, amely Henryk Slawik és idősebb Antall József II. világháborúban kifejtett hősiességére emlékeztet.

Kövér: jólesik megverni a balosokat

14.09.09 20:12

Az országos politika sikerében fontos a hátország is - hangoztatta Kövér László kedden Hajdúdorogon, ennek mérlegelését kérve a helyi mozit zsúfolásig megtöltő hallgatóságától.

Kövér László: 2006 jó példa erre

14.09.08 20:08

Minden önkormányzati választáson az országos politikai erők is megméretnek, befolyásolják a helyi eredményeket, hiszen visszatükröződnek azok a választói vélemények, amelyeket az emberek egyik vagy másik pártról kialakítottak – mondta…

Kövér László fogadta az Erdélyi Magyar Néppárt vezetőit

14.09.06 13:54

Az erdélyi magyar-magyar kapcsolatok alakulásáról, valamint az autonómiatörekvések helyzetéről tárgyaltak.

Kövér László fogadta az Erdélyi Magyar Néppárt vezetőit

14.09.06 12:39

Az erdélyi magyar-magyar kapcsolatok alakulásáról, valamint az autonómiatörekvések helyzetéről tárgyalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Erdélyi Magyar Néppárt vezetőivel

Emeli előadásai számát a Kövér Béla Bábszínház

14.09.05 16:54

A korábbi évadok 190-200 előadásánál 15 százalékkal több darabot láthat 2014-2015-ben a közönség a szegedi Kövér Béla Bábszínházban - közölte Kövér László igazgató szeptember 3-án, szerdán az évadnyitó társulati ülésen.

Orbán határolódjon el Kövértől! - Együtt

14.09.05 11:48

Elfogadhatatlannak tarja Kövér László Ukrajna elleni kirohanását az együtt-PM.A párt felszólítja Orbán Viktort, határolódjon el a házelnök cinikus álláspontjától és mindezt tegye világossá a csúcsértekezleten tervezett felszólalásában.

Kövér szerint csak cirkusz az ukrán válság

14.09.05 08:48

Szabadság Expressz nevű nemzetközi rendezvénysorozat szerdai, budapesti beszélgetésének vendége volt Kövér László - értesült a vs.hu. A házelnök a rendezvényen aktuálpolitikai kérdésre elmondta, hogy a magyar politika nem…

Kövér: az iskola felelőssége, hogy jó iránytűvel lássa el diákjait

14.09.01 16:24

Az Országgyűlés elnöke szerint az iskola felelőssége, hogy jó iránytűvel és erős vértezettel lássa el diákjait egy különösen felgyorsult és kiszámíthatatlan világban való helytállásra. Kövér László augusztus 31-én a szigetszentmiklósi ...

Hamarosan Magyarországra jöhet a jordán király

14.09.01 15:56

A magyar kormány által négy éve megkezdett keleti nyitás stratégiájában kitüntetett partneri szerep jut Jordániának – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn az Országházban, miután fogadta Atef Taravnehet, Jordánia képviselőházának…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Március 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Kövér László

Kapcsolódó témák

Politikus

Belülről bírálják az MSZP-t

A személyes ambíciók tönkretették az országgyűlési választásokra a baloldali összefogást – így értékeli a választásokat egy MSZP-szervezet.

Politikus

Belülről bírálják az MSZP-t

A személyes ambíciók tönkretették az országgyűlési választásokra a baloldali összefogást – így értékeli a választásokat egy MSZP-szervezet.

Politikus

Deutsch Tamás mondott egy jó Goodfriend-viccet

A Fidesz EP-képviselőjét és netes megmondóemberét az a hírcáfolat ihlette meg, miszerint André Goodfriend ideiglenes ügyvivőt Washington mégsem készül visszahívni Magyarországról, mert nagyon is elégedett a munkájával.

Politikus

Az LMP nem szüntetné meg a munkaügyi központokat

Az LMP szerint az állandó foglalkoztatási válság enyhítése érdekében nem leépíteni kellene a munkaügyi központokat, hanem meg kellene erősíteni szerepvállalásukat a munkanélküliség enyhítésében.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló