Bezár

Kövér László

Politikus › Kövér László

Megtiszteltetésnek tartaná Kövér László

14.04.20 08:48

Megtiszteltetésnek tartaná és újra elvállalná a házelnöki posztot Kövér László. Ezt az Országgyűlés elnöke mondta a Hír Televízió P8 című műsorában.

Hiller szerint önkritikát kell gyakorolni

14.04.19 12:00

Juhász Ferenc és Szekeres Imre után az MSZP volt elnöke, Hiller István is a párt megújulását sürgeti. Kövér László szerint erre nincs esélye a baloldalnak, ha Gyurcsány Ferenccel kollaborálnak az új Országgyűlésben.

Négy nehéz év után ez egy jó eredmény

14.04.08 09:57

A Fidesz országos listájának 3. helyén szereplő Kövér László a Kossuth Rádió kedd reggeli műsorában értékelte a választási eredményt.

Négy nehéz év után ez egy jó eredmény

14.04.08 09:31

A Fidesz országos listájának 3. helyén szereplő Kövér László a Kossuth Rádió kedd reggeli műsorában értékelte a választási eredményt.

Kövér: Bukást hozhat a szavazatok megosztása

14.04.06 18:22

A baloldalnak sikerült mozgósítani a hagyományos körzeteiben, jó lenne hogyha a mi szimpatizánsaink is megmozdulnának – hívta fel a figyelmet Kövér László.

Kövér: más lesz a politikai helyzet, ha megint nyer a Fidesz

14.04.05 22:06

Kövér László szerint mindent, amit tudtak, megtettek az elmúlt négy esztendőben. Erről az Országgyűlés elnöke a kormányzati ciklust értékelve beszélt az Echo Televízió Heti mérleg című műsorában szombat este.

Nagyot álmodott Kövér László

14.04.04 14:45

Újabb figyelemre méltó kampányígéret hangzott el a választáshoz közeledve: akár egy átlagos olasz, vagy francia életszínvonal is elérhető belátható időn belül. Annak jártunk utána, milyen távolságban van ez a két ország jelenleg tőlünk.

Orbán Viktor átadta a Várkert Bazár megújult épületegyüttesét

14.04.04 11:15

Április 3-án adta át Orbán Viktor a világörökség részét képező Várkert Bazár első ütemét - számolt be a Budapest Portál. Az ünnepségen Kövér László házelnök és Tarlós István is részt vett.

Vörös posztó: ezen akadt ki Kövér László

14.04.01 07:26

Nem tetszett a házelnöknek és a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottságnak a Néprajzi Múzeum homlokzatára kihelyezett kiállításreklám.

Kövér dicshimnuszt zengett egy kórházban

14.03.31 16:54

Háromszázmilliárd forintot meghaladó értékű fejlesztés történik az egészségügyi intézményekben, és csaknem 400 uniós fejlesztési program zajlik vagy már be is fejeződött az ország különböző pontjain – mondta Kövér László, az Országgyűlés…

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Kövér LászlóMárcius 15

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: a családok biztos megélhetését segíti az új agrártámogatási rendszer

A Fidesz szerint a munkahelyteremtést, több tízezer család biztos megélhetését segíti az új agrártámogatási rendszer.

Ország

A fapados járatok számának sűrítése élénkíthetné a román beutazó turizmust

Horváth Viktória szerint a fapados repülőjáratok sűrítésével és bővítésével növekedhetne a Romániából Magyarországra érkező turisták száma, s jótékony hatással lenne az is, ha a szomszédos országban elkészülnének az…

Politikus

Munkahelyteremtésről beszél a Fidesz az agrárátámogatások kapcsán

A Fidesz pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált Legény Zsolt szocialista képviselő nyilatkozatára, aki szerint a feketefoglalkoztatás növekedését eredményezheti az európai uniós támogatási rendszer kormány…

Politikus

A Fidesz támogatja a 3-as metró rendezését

Az MSZP budapesti elnökének elmondása szerint a metró az elmúlt két évben 52-szer állt le, a sínek és a metrókocsik is nagyon rossz állapotban vannak, a vonalon naponta négyszázezer ember utazik, sokan csak a 3-as metróval…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló