Bezár

Kövér László

Politikus › Kövér László

Kövér nem tesz ki EU-zászlót a Parlamentre

14.05.13 18:45

Nem kötelező, ezért nem teszi ki az Európai Unió zászlóját a Parlamentre Kövér László házelnök - tudta meg az Index.hu. Pedig Orbán Viktort maga Szabó Tímea kérte meg erre. Mindenesetre így az lett, amit Gaudi-Nagy Tamás akart.

Máris összeült a miniparlament az Országházban

14.05.12 16:40

Máris megkezdte munkáját a törvényalkotási bizottság, vagy ahogy a képviselők egymás között hívják, a miniparlament. A testület alapvető hatással lesz a törvényalkotási munkára. Súlyát jelzi, hogy a hétfői alakuló ülésre Kövér László…

Az ígéret szép szó, ha betartják, ha nem

14.05.11 16:48

Nem csupán saját ígéretével, de a kétharmad által elfogadott, új házszabály szellemével is szembe megy az újjá alakult országgyűlés már az első munkanapján. Bár minden kormánypárti képviselő és maga Kövér László házelnök is a rapid…

Kövér nem akar bennszülötteket

14.05.09 19:12

A felelős politikusok feladata egy olyan magyar államiság építése, amely a magyar szellemet óvja, és nem rombolja – mondta az Országgyűlés elnöke pénteken Kecskeméten, Szervátiusz Jenő szobrászművész emlékkiállításának a megnyitóján.…

Polgári Magyarországi Fiatalok nélkül adták át a Fiatalok a Polgári Magyarországért díjat

14.05.09 18:48

Ezt idén, mármint a Fiatalok a Polgári Magyarországért-díjat Popovics Pál, a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség elnöke kapta. A Fiatalok a Polgári Magyarországért-díjat Mádl Dalma, a Polgári Magyarországért Díj első díjazottja adta…

Kövér: Minden mandátum számít

14.05.07 22:05

Ha Magyarország a megszerezhető 21 mandátumához képest relatíve nagy súllyal tud jelen lenni az Európai Parlamentben az Európai Néppárt soraiban, ez felértékeli az országot az európai politikában – jelentette ki Kövér László egy választási fórumon…

Kövér: ez az első Országgyűlés, amely a teljes nemzetet képviseli

14.05.06 14:51

A kedden megalakuló Országgyűlés az első, amely a teljes nemzetet képviseli - mondta elnöki köszöntőjében Kövér László a házelnökké választása után, az Országgyűlés előtt.

Kövér László: 2010 óta új utat jár Magyarország

14.04.29 19:21

"Megmentettük az összeomlástól az államot, és újra a polgárok, a nemzet szolgálatába állítottuk" - hangoztatta az Országgyűlés elnöke.

Kövér László elárulta a Fidesz-siker receptjét

14.04.27 05:42

Az Országgyűlés elnöke a Zalai Polgári Körök Egyesületének szombati jótékonysági estjén, Zalaegerszegen beszélt.

"Történelmi áttörést értünk el"

14.04.24 12:33

Magyarország szimpátiával tekint Szerbia magyarokkal szembeni retorikájára, de Kövér László szerint most ideje sebességet váltani.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Március 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Kövér László

Kapcsolódó témák

Politikus

Az ukrajnai kisebbségek számára igazságos választási előírásokat követel a Fidesz-KDNP EP-frakciója

A közlemény azután született, hogy az ukrán elnök rendeletben jelölte ki az előre hozott ukrajnai parlamenti választásokra az új körzethatárokat.

Politikus

Az MSZP pártigazgatója rendelte a hamis bajai videót?

Jelentkezett a köztévé Híradójánál egy, a szocialista belügyeket jól ismerő baloldali újságíró, hogy beszéljen a bajai videóhamisítási ügyről. Állítása szerint az MSZP pártigazgatója megkereste őt, hogy készítsen egy hamis videót.

Politikus

Az MSZP pártigazgatója rendelte a hamis bajai videót?

Jelentkezett a köztévé Híradójánál egy, a szocialista belügyeket jól ismerő baloldali újságíró, hogy beszéljen a bajai videóhamisítási ügyről. Állítása szerint az MSZP pártigazgatója megkereste őt, hogy készítsen egy hamis videót.

Politikus

LMP: rendszerszintű változásokra van szükség a közoktatásban

A párt rendszerszintű átalakítást tart fontosnak a közoktatásban, hogy az a gyermekek mellett a szülők és a társadalom igényeit is figyelembe vegye.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló