Bezár

Kövér László

Politikus › Kövér László

Négy nehéz év után ez egy jó eredmény

14.04.08 09:57

A Fidesz országos listájának 3. helyén szereplő Kövér László a Kossuth Rádió kedd reggeli műsorában értékelte a választási eredményt.

Négy nehéz év után ez egy jó eredmény

14.04.08 09:31

A Fidesz országos listájának 3. helyén szereplő Kövér László a Kossuth Rádió kedd reggeli műsorában értékelte a választási eredményt.

Kövér: Bukást hozhat a szavazatok megosztása

14.04.06 18:22

A baloldalnak sikerült mozgósítani a hagyományos körzeteiben, jó lenne hogyha a mi szimpatizánsaink is megmozdulnának – hívta fel a figyelmet Kövér László.

Kövér: más lesz a politikai helyzet, ha megint nyer a Fidesz

14.04.05 22:06

Kövér László szerint mindent, amit tudtak, megtettek az elmúlt négy esztendőben. Erről az Országgyűlés elnöke a kormányzati ciklust értékelve beszélt az Echo Televízió Heti mérleg című műsorában szombat este.

Nagyot álmodott Kövér László

14.04.04 14:45

Újabb figyelemre méltó kampányígéret hangzott el a választáshoz közeledve: akár egy átlagos olasz, vagy francia életszínvonal is elérhető belátható időn belül. Annak jártunk utána, milyen távolságban van ez a két ország jelenleg tőlünk.

Orbán Viktor átadta a Várkert Bazár megújult épületegyüttesét

14.04.04 11:15

Április 3-án adta át Orbán Viktor a világörökség részét képező Várkert Bazár első ütemét - számolt be a Budapest Portál. Az ünnepségen Kövér László házelnök és Tarlós István is részt vett.

Vörös posztó: ezen akadt ki Kövér László

14.04.01 07:26

Nem tetszett a házelnöknek és a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottságnak a Néprajzi Múzeum homlokzatára kihelyezett kiállításreklám.

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Március 15Kövér László

Kapcsolódó témák

Politikus

Van lehetőség a halászat fellendítésére

Jelentős magyar sikernek tekinti Glattfelder Béla fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő, hogy az EP e heti strasbourgi ülésszakán elfogadott új uniós halászati alapról szóló jogszabály az ő módosító javaslatainak köszönhetően…

Ország

A románokkal tárgyalt az MLSZ

Bemutatkozó látogatást tett Csányi Sándornál a román szövetség új elnöke, Razvan Burleanu.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló