Kövér László hírek

Politikus › Kövér László

Azerbajdzsáni látogatásán Kövér László az államfővel is találkozott

15.06.18 09:45

Azerbajdzsán államfője szerdán Bakuban fogadta Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, aki később megbeszélést folytatott a kormányfővel és a parlamenti elnökkel is.

Azerbajdzsánban tárgyalt Kövér László

15.06.17 21:51

A magyar házelnök kinyilvánította, hogy Magyarország kiegyensúlyozott kapcsolatokra törekszik a dél-kaukázusi térség országaival

Bakuba megy kedden Kövér László

15.06.16 10:09

Hivatalos látogatásra Azerbajdzsánba utazik kedden az Országgyűlés elnöke – közölte a parlament sajtófőnöke.

Felszentelték az újszegedi református templomot

15.06.08 09:03

2009-ben tették le a Napfényfürdő Aquapolis melletti újszegedi református templom alapkövét, amelyet Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Fekete Károly püspök jelenlétében szenteltek fel vasárnap.

Kövér vasárnap sem pihen

15.06.07 22:12

Bátor tett emlékparkot építve dacolni egy olyan korszellemmel, amely a felejtés érdekében dolgozik – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kétpón, a Történelmi Magyarország Emlékpark…

Ráment a kokainra a szombathelyi Fidesz

15.06.04 16:39

A helyi vezetők megbotránkoztató viselkedése játszott szerepet az országos választmány döntésében. A helyi fideszes vezetők kicsapongó életmódja és megbotránkoztató viselkedése miatt oszlatta fel szombathelyi szervezetét a Fidesz –…

A(z) "Kövér László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Március 15Ülésezés  ___  In session (Explored, Spottr.hu - A Hét képe)Kövér László

Kapcsolódó témák

Ország

A magyar kormány célja a kárpátaljai magyarság közösségként való megtartása

Az ukrajnai magyarságnak nyújtott magyar kormánytámogatás célja az, hogy a kárpátaljai magyarok nemzeti közösségként maradjanak meg és fejlődjenek a szülőföldjükön, túlélve a jelenlegi nehézségeket.

Politikus

Határzár – Fidesz: a kerítés újabb fontos lépés az ország védelméért

A Fidesz szerint az ellenzéki pártok szerdán is nyilvánvalóvá tették, hogy a bevándorlás pártján állnak, és ha rajtuk múlna, teljesen védtelenül hagynák az országot.

Ország

A magyar kormány célja a kárpátaljai magyarság közösségként való megtartása

Az ukrajnai magyarságnak nyújtott magyar kormánytámogatás célja az, hogy a kárpátaljai magyarok nemzeti közösségként maradjanak meg és fejlődjenek a szülőföldjükön, túlélve a jelenlegi nehézségeket.

Politikus

Határzár – A Jobbik kevesli a konkrétumokat

A Jobbik hiányolja, hogy a magyar-szerb közös kormányülést követő sajtótájékoztatón egyetlen konkrétum sem hangzott el a szerb határon épülő kerítéssel kapcsolatban. Szávay István, az ellenzéki párt alelnöke szerdai,…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló