Kincstárjegy hírek

Gazdaság › Kincstárjegy

Ezt is megértük: egy százalékon a magyar rövid hozam

Tegnap 12:33

Újabb rekordmélységbe csökkent a három hónapos diszkont kincstárjegyek hozama a keddi aukción, az ÁKK 1 százalékos átlag mellett adta el a 30 milliárdnyi papírt. Az előzetesen meghirdetett 30 milliárdnyi kincstárjegyre 77,1 milliárd forint értékben

Elképesztő: van, aki 1 százalék alatt is vinne magyar papírt

15.06.23 13:36

Mindig van lejjebb? Éppencsak 1 százalék fölött maradt az aukciós hozam a 3 hónapos magyar diszkont kincstárjegynél kedden.

1%-ra csökkent a 3 hónapos DKJ hozama

15.06.23 13:24

Rekordalacsony hozammal értékesített a meghirdetett összegben 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) heti rendszeres aukcióján kedden.

Csökkent a 12 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós hozama

15.06.18 12:39

A meghirdetett összegben értékesített rekordalacsony hozammal 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kétheti rendszerességgel rendezett aukcióján csütörtökön. Az ÁKK a megszokott 40 milliárd forintos összegben…

Májusban is finanszíroztuk az államot

15.06.09 10:43

Májusban a lakossági állampapír-állomány 112 milliárd forinttal növekedett, amelynek mintegy kétharmadát a Prémium és Bónusz lakossági államkötvények, egyharmadát pedig a Kamatozó Kincstárjegyek tették ki - közölte az Államadósság Kezelő Központ…

Lemaradt a magyar piac

15.06.03 20:48

Az európaihoz képest szerdán alulteljesítő volt a magyar tőzsde, a forint stagnált az euróval szemben, a 3 hónapos kincstárjegyek hozama pedig nagyot esett.

Alacsonyabb hozam mellett is jól fogytak a kötvények

15.05.26 14:12

A meghirdetett 40 milliárd forint értékben, alacsonyabb hozam mellett adott el 3 hónapos diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) mai aukcióján.

Tovább esett a 3 hónapos DKJ hozama

15.05.26 12:57

Hozamcsökkenéssel értékesített a meghirdetett összegben 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján.

A(z) "Kincstárjegy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ezt is megértük: egy százalékon a magyar rövid hozam

Újabb rekordmélységbe csökkent a három hónapos diszkont kincstárjegyek hozama a keddi aukción, az ÁKK 1 százalékos átlag mellett adta el a 30 milliárdnyi papírt. Az előzetesen meghirdetett 30 milliárdnyi kincstárjegyre 77,1…

Gazdaság

Feljebb kúszott a magyar államadósság, 2 százalék alatt a hiány

A GDP alig 1,7 százaléka volt az államháztartási hiány március végén. A forint erősödése ellenére kissé nőtt az államadósság.

Gazdaság

Bankbetét vs állampapír

Az elmúlt hónapokban vérzivatar hullott a magyar pénz- és tőkepiacra.

Esemény

Rékasi Károly: Mint a gyík, figyelünk

Kísérteties egybeesés, hogy a színész éppen a kedd reggeli Morning Show vendégeként azt ecsetelte Sebestyén Balázséknak, hogy a fővárosban csak két keréken szokott közlekedni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló