Kincstárjegy hírek

Gazdaság › Kincstárjegy

Alacsonyabb hozammal keltek el a kincstárjegyek

15.05.19 12:30

A meghirdetett összegben értékesített három hónapos diszkont kincstárjegyet mai aukcióján az óÁllamadósság Kezelő Központ (ÁKK). Az átlaghozam öt bázisponttal csökkent.  

Változatlan hozam a 3 hónapos dkj-aukción

15.05.12 13:00

A meghirdetett összegben értékesített változatlan hozamon 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján. Az ÁKK a korábbinál 10 milliárd forinttal alacsonyabb összegben, 40 milliárd forintért vitt piacra…

Változatlan hozam a 3 hónapos dkj-aukción

15.05.12 12:51

Az ÁKK a korábbinál 10 milliárd forinttal alacsonyabb összegben, 40 milliárd forintért vitt piacra 3 hónapos lejáratú kincstárjegyet.

Elkapkodták a magyar papírokat

15.05.07 14:51

A meghirdetett összegben értékesített változatlan hozammal 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Változatlan hozam a 12 hónapos dkj-aukción

15.05.07 14:06

A meghirdetett összegben értékesített változatlan hozammal 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

50 milliárdért adtunk el kincstárjegyeket

15.04.28 12:01

A tervezett 50 milliárdos értékben értékesített az adósságkezelő 3 hónapos diszkont kincstárjegyeket.

Tovább csökkent a diszkontjegyek hozama

15.04.09 17:42

Hozamcsökkenéssel értékesített a meghirdetett összegben 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

A(z) "Kincstárjegy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Elkapkodták a 12 hónapos papírokat

Jelentős érdeklődés mutatkozott a 12 hónapos diszkontkincstárjegyek iránt, ennek köszönhetően a hozamok is csökkentek a csütörtöki aukción.

Gazdaság

Minősítette Magyarországot a Fitch Ratings

Péntek este Londonban jelentette be a Fitch, hogy Magyarország a devizában és forintban fennálló hosszú távú államadósság-kötelezettségek “BB plusz”, illetve “BBB mínusz” besorolás érvényes. A pozitív előjel már egy lehetőség a…

Gazdaság

Az állampapírok fedezetét nem veszélyezteti a szolgáltató csődje

A tájékoztatás szerint, ha a választott befektetési szolgáltató ellen végelszámolás vagy felszámolás indul, akkor a felügyelő biztos vagy a felszámoló a befektető értékpapírszámláján lévő állam- és egyéb értékpapírt köteles átutalni a…

Esemény

Cseh miniszter: nem műszaki hiba okozta a Gripen balesetét

Nem műszaki hiba okozta a magyar vadászgép balesetét kedden Cáslavban, jelentette ki Martin Stropnicky, cseh védelmi miniszter pénteken a cáslavi repülőtéren tett látogatása alkalmával.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló