Kincstárjegy hírek

Gazdaság › Kincstárjegy

Megint jól fogytak az állampapírok

15.08.18 12:18

A meghirdetettnél nagyobb összegben értékesített hozamcsökkenéssel 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az ÁKK.

Hova csökken? Nagyon mélyen a magyar hozam

15.08.11 13:18

A meghirdetett összegnél magasabb értékesítés, 2,18-szoros túljegyzés mellett tovább csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy (dkj) aukciós hozama az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján.

Sokan akarják a magyar államot hitelezni

15.08.04 12:09

A meghirdetett összegnél magasabb értékesítés mellett tovább csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy (dkj) aukciós hozama az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. keddi aukcióján.

Tovább csökken a 3 hónaposok hozama

15.08.04 11:54

A tervezettnél kicsivel többet és a múlt hetinél alacsonyabb átlaghozam mellett adtunk el kedden a 3 hónapos diszkont kincstárjegyekből.

Csökkent a 12 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós hozama

15.07.30 13:12

A meghirdetett összegben értékesített hozamcsökkenéssel 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

A főbb feltörekvő devizák gyengülése nem hatott a forintra

15.07.28 16:45

Csendes a kereskedés ma a piacokon, mindenki a FED holnapi kamatdöntő ülésére vár. A Főbb feltörekvő piaci devizák gyengültek, de a forint ennek ellenére hozta a formáját és tegnap emelkedni tudott. Ma három hónapos kincstárjegy aukció lesz a…

A(z) "Kincstárjegy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ismét többet zsákolt az ÁKK, mint tervezte

Hozamcsökkenés és többletértékesítés jellemezte a csütörtöki állampapír-aukciót.

Gazdaság

Az államadósság elleni harc elbukott

Az nem újdonság, hogy az Orbán-kormányok államadósság elleni harca elbukott, mivel ez már akkor megtörtént akkor, amikor a magán-nyugdíjpénztári 3000 milliárd forintos vagyont az állam kisajátította, az azonban…

Gazdaság

Ismét többet zsákolt az ÁKK, mint tervezte

Hozamcsökkenés és többletértékesítés jellemezte a csütörtöki állampapír-aukciót.

Esemény

Illegális bevándorlás - Nyugalomra kérte Bős lakosságát a polgármester

Nyugalomra és a konfliktusok elkerülésére kérte fel Bős lakosságát Fenes Iván polgármester annak kapcsán, hogy a többségében magyarok lakta dél-szlovákiai településen akar tüntetni kedden a bevándorlók ellen a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló