Bezár

Kincstárjegy

Gazdaság › Kincstárjegy

Hozamcsökkenés a 12 hónapos dkj-aukción

15.01.29 12:27

Hozamcsökkenéssel értékesített 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Tovább esik a 3 hónapos DKJ hozama

15.01.27 13:24

Hozamcsökkenéssel értékesített a meghirdetett összegben 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján.

Hozamcsökkenés a 3 hónapos diszkont kincstárjegynél

15.01.20 13:27

Hozamcsökkenéssel értékesített a meghirdetett összegben 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Ennyire vitték ma az állampapírokat

15.01.15 13:01

Alacsony jegyzési érdeklődésre a meghirdetettnél kisebb összegben hozamemelkedéssel értékesített 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) a lejárat első idei aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Háromszoros túljegyzés fogadta a 3 hónapos diszkont kincstárjegyet

15.01.13 13:15

A meghirdetett összeg másfélszeresét értékesítette változatlan hozamon 3 hónapos diszkont kincstárjegyből (dkj) heti rendszeres aukcióján kedden az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Óriási kereslet és 3-szoros túljegyzés a mai aukción

15.01.13 13:15

A meghirdetett összeg másfélszeresét értékesítette változatlan hozamon 3 hónapos diszkont kincstárjegyből (dkj) heti rendszeres aukcióján kedden az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Felhagy a lengyelországi palagáz üzlettel az amerikai Chevron

A kitermelhető készletek hozama nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Gazdaság

Fidesz: Európa élén járunk a gazdasági növekedésben

A nagyobbik kormánypárt szerint "ha Gyurcsányon múlik, Görögország sorsára jutottunk volna; megduplázta a munkanélküliséget, az államadósságot, a magyar családokat sorozatos megszorításokba és devizahitelekbe taszította".…

Gazdaság

Nagyot futottak tavaly a lakossági kötvények

A lakossági állampapírok állománya 2411 milliárd forintra emelkedett 2014 év végére. A december havi állománynövekedés 33,3 milliárd forintot tett ki, melyből 32 milliárd forintot a PMÁK növekedése volt.

Gazdaság

Elővenné Rogánt az Együtt

A költségvetési bizottság előtt számoltatnák el a frakcióvezetőt az offshore cégek által értékesített letelepedési kötvények ügyében.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló