Kincstárjegy hírek

Gazdaság › Kincstárjegy

Tovább csökkent a diszkontjegyek hozama

15.04.09 17:42

Hozamcsökkenéssel értékesített a meghirdetett összegben 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

Ma már kellettek a változó kamatozású kötvényeink is

15.04.09 12:19

A terveknek megfelelően, 40 milliárdnyi forrást vont ma be az adósságkezelő 12 hónapos kincstárjegyekből. Ami fontosabb ennél, hogy ma már nem volt probléma a változó kamatozású kötvények értékesítésével sem: a 3 éves lejáratú papírokra…

Negatív hozam a spanyol államkötvényen

15.04.07 15:51

Először fordult elő, hogy negatív hozammal keltek el a rövidlejáratú spanyol államkötvények, a hathónapos kincstárjegyekre mínusz 0,002 százalékos átlagos hozamot "fizet" a központi bank.

Besült a változó kamatozású kötvény aukciója

15.03.26 12:27

Nem változott a 12 hónapos diszkont kincstárjegy (dkj) aukciós átlaghozama az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján az előző, március 12-i aukciós átlaghozamhoz képest.

Ez nem az ÁKK napja volt

15.03.26 12:27

Miközben a diszkont kincstárjegyeknek a negyedét nem sikerült eladni, addig az 5 éves változó kamatozású államkötvények aukcióját teljesen lefújta az Államadósság Kezelő Központ.

A(z) "Kincstárjegy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Mindenki a magyar államnak akar kölcsönadni

Hozamcsökkenéssel, rekordalacsony hozamon értékesített a meghirdetett összegben 12 hónapos diszkontkincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. csütörtöki aukcióján.

Gazdaság

Barcza: húsz év alatt eltűnhet a devizaadósság

Évi 2-3 százalékkal csökkenhet a devizaadósság aránya, így öt év alatt nagyjából 20 százalékra apad és mintegy húsz év alatt ki is vezethető a rendszerből, ha az esedékes lejáratokat Magyarország forintból tudja törleszteni - mondta Barcza…

Gazdaság

Megugrott a görög állampapírok hozama

Több mint kétéves csúcsra emelkedett kedden a görög állampapírok hozama, és zuhantak a bankrészvények arra a hírre, hogy az Európai Központi Bank (EKB) szűkíteni készül a görög bankoknak folyósított likviditási hiteleket.

Esemény

Lehet Orbán háza előtt tüntetni – Kedden odamennek az emberek

A rendőrség tudomásul vette az Orbán Viktor háza elé bejelentett demonstrációt, amelyet az Együtt szervez – közölte a Facebookon Juhász Péter. Az ellenzéki párt kedden reggel 9 órára szervezi a demonstrációt Orbánék fővárosi, Cinege…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló